Újabb Tomb Raider kép

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem újraélesztik a sorozatot, elõzmény lesz:
szimplán csak Lara a plasztikai mûtétje elõtt... 😄
Jópofa mikor egyesek egy sorozat újra élesztésével kapcsolatban csak fröcsögni tudnak, meg rókabõr és miegymás... bezzeg ha csak simán jön 85. rész akkor minden szép és jó lenne. Hát gratulálok.
Szerintem nincs semmi gáz ezzel az újítással. Legalább mozdul valamilyen irányba a sorozat. Még jó is kisülhet belõle. Ott van pl a GoL. Nem a megszokott Tomb Raider stílust hozta el, mégis nagyon jó lett.
shenmuedc
Kár a sorozatét az egyik kedvencem volt. Bár lehet még jó is belõle, de a népnek csak akkor kéne ha sztriptíztáncos lenne egy gta mellékágban.
Gladiator
Olvastátok mirõl fog szólni, vagy csak okoskodtok?

armageddon666
Két frenchiset is elbasznak... buzifejû újdante meg tinilara... :\

@

Zomil
Én is ezen a véleményen vagyok, igy is már egyszer a Crystal Dynamics kicsit átirt 1-2 dolgot a történetben, h passzoljon a filmekhez...de ez sztem is marhaság, tökéletes volt az eddigi történet...kiváncsi vagyok mennyire változik meg a dolog, a végén már nem is angol lesz, hanem amcsi és nem is gazdas családbol származik, hanem vmi csoro csaj lesz, aki talál vmi kincset...
Larát igy szerettük meg, igy ismerjük a történét, semmi értelmét nem látom, h egy teljesen uj Larát kelljen megismernünk...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Továbbra is gusztustalannak tartom ezeket az újra alkotott dolgokat, legyen az Tomb Raider, vagy Devil May Cry, vagy bármi más. Ezeket a karaktereket megismertük, "megszerettük" (már aki szerette) úgy ahogy kitalálták õket.
Erre most a pénzhajhászás okán az egész eddigi történetüket a kukába dobják, és ugyanazon a néven odalöknek valami mást.
Biztos van akinek ez tetszik, meg majd veszik mint a cukrot. Szerintem szánalmas...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.