31
-
Babszem #31 Na ma volt, az utolsó rész amit néztem belőlle!
A mocskos fitymanélküli kóbi tv tulajdonosok, addig formálgatják, még az nem nyer akit akarnak. Mélyen tükrözi a színvonalat a bevitt játékosok inteligenciája is, nőket a bordélyból, a férfiakat a kocsmából vagy a cigánysorról válogatták.
Ez tükrözné a mai Magyar Fiatalságot? Akkor húzzuk le a redőnyt és mert tényleg nincs jövőnk. -
zoli30 #30 Nagyon ellentmondásos az egész média. Egy felől azt hallod, hogy megbüntetnek ha az aluljáróban és a megállóban dohányzol, más részről meg fő műsoridőben azt látod a VV4-ben hogy 13 emberből 10 dohányzik.
Miért nem lehet a VV4-et éjfél után sugározni? Kiváncsi lennék hogy a VV4 szerkesztőnek a kisfia vagy kislánya ha úgy viselkedne mint ahogy a villában viselkednek az"emberek" mit szólna hozzá. Ezt kell mutatni a fiatal korosztálynak, ez a trendi? Panaszkodik mindenki hogy stricik bűnözők és qrvák vannak a VV4-ben. Tényleg azok! -
#29 Aham, erdekes, de nem az ilyen bunozok es qrvak (#17) komponalt elete egy studioban.
Ha IQ-t vagy foleg muveltseget neztek volna a statisztikaban, akkor meg nagyobb lenne a kulonbseg a 2 halmaz kozott. -
winnie #28 "Amúgy sem értem ez a kukkolásdi miért érdekes"
hát, basszus, már megbocsáss, de ez a legelemibb dolog. ha valami, akkor ez érdekes:) általánosságban - mert mindjárt jön a "akkor kukkojjá'". mások életébe belenézni mindig is érdekes volt. nézni, nem feltétlenül, d belenézni biztosan. sokaknak. sajnos? (a vv persze csak félig kukkolás, hiszen máskép viselkedik az ember, ha tudja, hogy nézik.) -
Hoz_Hun #27 "...valamint a fiatalokat, azokat, akiknek még nem volt lehetőségük a továbbtanulásra"
Utánna már nem is igen lesz rá igénye.
Szerintem meg ez inkább azt mutatja, hogy a tanultabbaknak ez a műsor nem szolgáltat érdekes, használható információt, sőt még csak nem is szórakoztatja őket. Amúgy sem értem ez a kukkolásdi miért érdekes. De hát nem vagyunk egyformák. -
HENCIG #26 Így van!
Ezek azok akik a körüzeneteket küldözgetik!
Ha 5 napon belül nem küldöd tovább!.....
Ha ez így megy tovább 1 partnerem sem marad a levelezőben mert mindet tiltani fogom :DDDDDDD -
HENCIG #25 Barátnőd is nézi? -
#24 "A Való világ 4 nézőinek nincs diplomája" ja, meg agya se sok... -
#23 úgyis tagadja mindenki, hogy nézi... -
morden #22 Ez így van az esetek szinte kimutathatatlan részében, az ellenekzője meg szinte mindig igaz ( csak flémeltem) -
bino512 #21 a diplomát meg sokszor megvásárolják,attól hogy valaki orvos még lehet sikhülye,aki meg iskolázattlan az meg lehet sokkal okosabb. ennyi,ezt n lehet egyértelműen mondani. -
bino512 #20 kevésbé iskolázottak körében népszerű, de természetesen a diplomások sem vetik meg a reality-
Akkor miről beszélünk? XDXDXD -
kalapos01 #19 Még szerencse. Ha pontatlan százalékot írnának, akkor nem lenne értelme. -
joola #18 Nincs köze a valósághoz?? A való világ-hoz kapcsolódik a statisztika szóval van köze :D -
carlosfly #17 Diploma milyen diploma??? ez ?? :VV szereplok -
AZTA #16 Nemtom feltűnt-e neked, de ők pontos %ot írtak mindenhova. -
kalapos01 #15 Ahhoz, hogy rohadt nagy tudomány kell, hogy valaki tudja, hogy az iskolázottak kevesebbet VV-znek, mint a végzettséggel nem nagyon rendelkezők. -
AZTA #14 Elég uncsi már hogy mindenféle kamu statisztikát csinálnak aminek semmi köze a valósághoz.. itt is honnan a gyászból tudnák hogy kinek van diplomája.. még azt sem tudják rendesen megmondani hányan nézik, azt meg pláne nem hogy ki melyik kézzel törli a seggét a nézők közül... -
morden #13 Értelmetlen a cím, mert van diplomája a nézőinek "diplomások körében mindössze 20,7%. " inkább a cikkirónak kellene már elmenni valami okj-s újságíró tanfolyamra, hogy egy normális koherens cikket össze tudjon ollozni végre ... -
xido #12 és ezt megint azok között mérték fel,akiknél kirakták a nézettség vizsgáló kütyüt?..mert úgy nem nehéz ám,csak suttyók engedik be ezeket a lakásba:))) -
#11 Én nézem. Na bumm. -
#10 Nekem sincs diplomám, még fiatal is vagyok, mégsem nézem ezt a fost. -
#9 Ez is kutyája válogatja. A Kutyákhoz képest az én kutyám pl tök hülye... -
bmw #8 A kutyakat nem neveznem azert tok hulyeknek.... -
ZeemanX #7 Na és a megyei share-t vizsgálva milyen helyi share állapítható meg a share-ek eloszlásának figyelembevétele nélkül, share-től share-ig?
-
winnie #6 az viszont értelmi szint függvénye, hogy ki hiszi azt, hogy egy tévéműsor vagy film nézése, zene hallgatása, fórumba való kommentlése értelmi szint függvénye. -
Nailyenugysincs #5 Hát akk én full hülye vagyok hozzád képest mert tegnap láttam belőle kb 2 percet:D De aztán meg is bántam -
ALDO #4 Érdekes. Nekem nincs diplomám, mégsem néztem meg ebből a szarból még egy másodpercet sem és ezután sem fogok. -
Silenzio #3 Az nem értelmi szint függvénye, hogy ki min szocializált. Mondanék egy egyszerű példát: a kutyák tökhülyék, mégse nagyon nézik. :) -
DeviloftheHell #2 ez nem diplomához hanem értelmi szinthez van kötve akik képesek ezt a szart megnézni -
#1 A tv nézők javának sincs diplomája, sőt ha megvizsgáljuk sztem a magyar lakosság többségének sincs. Ami azt jelenti, h azok többségének akik esznek, olvasnak, autót vezetnek és úgy általában lélegeznek, nincs diplomájuk.