A Való világ 4 nézőinek nincs diplomája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ma volt, az utolsó rész amit néztem belõlle!
A mocskos fitymanélküli kóbi tv tulajdonosok, addig formálgatják, még az nem nyer akit akarnak. Mélyen tükrözi a színvonalat a bevitt játékosok inteligenciája is, nõket a bordélyból, a férfiakat a kocsmából vagy a cigánysorról válogatták.
Ez tükrözné a mai Magyar Fiatalságot? Akkor húzzuk le a redõnyt és mert tényleg nincs jövõnk.
Nagyon ellentmondásos az egész média. Egy felõl azt hallod, hogy megbüntetnek ha az aluljáróban és a megállóban dohányzol, más részrõl meg fõ mûsoridõben azt látod a VV4-ben hogy 13 emberbõl 10 dohányzik.
Miért nem lehet a VV4-et éjfél után sugározni? Kiváncsi lennék hogy a VV4 szerkesztõnek a kisfia vagy kislánya ha úgy viselkedne mint ahogy a villában viselkednek az"emberek" mit szólna hozzá. Ezt kell mutatni a fiatal korosztálynak, ez a trendi? Panaszkodik mindenki hogy stricik bûnözõk és qrvák vannak a VV4-ben. Tényleg azok!
Tetsuo
Aham, erdekes, de nem az ilyen bunozok es qrvak (#17) komponalt elete egy studioban.
Ha IQ-t vagy foleg muveltseget neztek volna a statisztikaban, akkor meg nagyobb lenne a kulonbseg a 2 halmaz kozott.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

"Amúgy sem értem ez a kukkolásdi miért érdekes"

hát, basszus, már megbocsáss, de ez a legelemibb dolog. ha valami, akkor ez érdekes😊 általánosságban - mert mindjárt jön a "akkor kukkojjá'". mások életébe belenézni mindig is érdekes volt. nézni, nem feltétlenül, d belenézni biztosan. sokaknak. sajnos? (a vv persze csak félig kukkolás, hiszen máskép viselkedik az ember, ha tudja, hogy nézik.)
"...valamint a fiatalokat, azokat, akiknek még nem volt lehetõségük a továbbtanulásra"
Utánna már nem is igen lesz rá igénye.
Szerintem meg ez inkább azt mutatja, hogy a tanultabbaknak ez a mûsor nem szolgáltat érdekes, használható információt, sõt még csak nem is szórakoztatja õket. Amúgy sem értem ez a kukkolásdi miért érdekes. De hát nem vagyunk egyformák.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Így van!
Ezek azok akik a körüzeneteket küldözgetik!
Ha 5 napon belül nem küldöd tovább!.....
Ha ez így megy tovább 1 partnerem sem marad a levelezõben mert mindet tiltani fogom 😄DDDDDD

Win7 unltimate, M4A89GTD PRO/USB3, AMD X4, ATI Rad HD 5770 CuCore, 4GB DDR3,HDD Samsung 1000 GB :)

Barátnõd is nézi?

Win7 unltimate, M4A89GTD PRO/USB3, AMD X4, ATI Rad HD 5770 CuCore, 4GB DDR3,HDD Samsung 1000 GB :)

Griphons
"A Való világ 4 nézõinek nincs diplomája" ja, meg agya se sok...

"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity

Rage47
úgyis tagadja mindenki, hogy nézi...
Ez így van az esetek szinte kimutathatatlan részében, az ellenekzõje meg szinte mindig igaz ( csak flémeltem)
a diplomát meg sokszor megvásárolják,attól hogy valaki orvos még lehet sikhülye,aki meg iskolázattlan az meg lehet sokkal okosabb. ennyi,ezt n lehet egyértelmûen mondani.
kevésbé iskolázottak körében népszerû, de természetesen a diplomások sem vetik meg a reality-

Akkor mirõl beszélünk? XDXDXD
Még szerencse. Ha pontatlan százalékot írnának, akkor nem lenne értelme.
Nincs köze a valósághoz?? A való világ-hoz kapcsolódik a statisztika szóval van köze 😄
Diploma milyen diploma??? ez ?? :VV szereplok
Nemtom feltûnt-e neked, de õk pontos %ot írtak mindenhova.
Ahhoz, hogy rohadt nagy tudomány kell, hogy valaki tudja, hogy az iskolázottak kevesebbet VV-znek, mint a végzettséggel nem nagyon rendelkezõk.
Elég uncsi már hogy mindenféle kamu statisztikát csinálnak aminek semmi köze a valósághoz.. itt is honnan a gyászból tudnák hogy kinek van diplomája.. még azt sem tudják rendesen megmondani hányan nézik, azt meg pláne nem hogy ki melyik kézzel törli a seggét a nézõk közül...
Értelmetlen a cím, mert van diplomája a nézõinek "diplomások körében mindössze 20,7%. " inkább a cikkirónak kellene már elmenni valami okj-s újságíró tanfolyamra, hogy egy normális koherens cikket össze tudjon ollozni végre ...
és ezt megint azok között mérték fel,akiknél kirakták a nézettség vizsgáló kütyüt?..mert úgy nem nehéz ám,csak suttyók engedik be ezeket a lakásba😊))
tommyknockers
Én nézem. Na bumm.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

BaLeeX
Nekem sincs diplomám, még fiatal is vagyok, mégsem nézem ezt a fost.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Waterhorse
Ez is kutyája válogatja. A Kutyákhoz képest az én kutyám pl tök hülye...<#nevetes1>

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

A kutyakat nem neveznem azert tok hulyeknek....
Na és a megyei share-t vizsgálva milyen helyi share állapítható meg a share-ek eloszlásának figyelembevétele nélkül, share-tõl share-ig?
az viszont értelmi szint függvénye, hogy ki hiszi azt, hogy egy tévémûsor vagy film nézése, zene hallgatása, fórumba való kommentlése értelmi szint függvénye.
Hát akk én full hülye vagyok hozzád képest mert tegnap láttam belõle kb 2 percet😄 De aztán meg is bántam
Érdekes. Nekem nincs diplomám, mégsem néztem meg ebbõl a szarból még egy másodpercet sem és ezután sem fogok.
Az nem értelmi szint függvénye, hogy ki min szocializált. Mondanék egy egyszerû példát: a kutyák tökhülyék, mégse nagyon nézik. 😊
ez nem diplomához hanem értelmi szinthez van kötve akik képesek ezt a szart megnézni

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Waterhorse
A tv nézõk javának sincs diplomája, sõt ha megvizsgáljuk sztem a magyar lakosság többségének sincs. Ami azt jelenti, h azok többségének akik esznek, olvasnak, autót vezetnek és úgy általában lélegeznek, nincs diplomájuk.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?