3D 3D 3D-ben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de jo, egy dolog erdekelt volna az egesz cikkbol, hogy melyik ket filmnek sikerult a legjobban a 3D resze, az se derul ki...viszont legalabb tobbszor elismetled. koszi, gz.
off
Láttam jópár filmet 3D-ben de valóban csak kettõ volt ami tényleg megérte. Ha már a cikkíró nem mondja hogy szerinte melyik kettõ volt az akkor én mondom. Az Avatar és a Sammy nagy kalandja...
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Kemény munkával sikerült elérnie, nagyon kemény munkával... :)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
+
"Viszont ezt a konverziós dolgot nem igazán vágom. 2D-hez hogyan adhatnak hozzá információt, hogy 3D legyen?"
Az egymást követõ frame-eket montírozzák egybe. Két képkocka között gyakran csak annyi a különbség, mintha két különbözõ kamerából néznéd ugyanazt. Így lehet aztán olyan hatást elérni vele, mintha stereo kamerával készült volna, csak sokszor gányul néz ki.
Az egymást követõ frame-eket montírozzák egybe. Két képkocka között gyakran csak annyi a különbség, mintha két különbözõ kamerából néznéd ugyanazt. Így lehet aztán olyan hatást elérni vele, mintha stereo kamerával készült volna, csak sokszor gányul néz ki.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
'Szegény' Viktort h utálja mindenki. :D
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Hát, mivel Viktorkáról van szó, akinek köztudottan nagyon ferde ízlése van, nyilván aZivatar az egyik, ami hiába tavalyi, bõven átnyúlt az idei évre is... A másik meg tuti valami sárga földig lehordott film, ami most hirtelen kutya jó alkotás lett. Ezt csak az sg-s színvonalra alapozva gondolom, aminek süllyesztésében Viktorka kiemelkedõ fontosságú szereplõ volt a 2010-es év folyamán.
\"Don\'t worry, I bring someone back. I promise.\" - Dr. Lawrence Gordon @ Saw
Én tavaly néztem egyedül 3D-ben filmet, az az Avatar volt.
Szénné röhögtem a fejemet azon, hogy még az egyszerû fotók a falon is 3D-sek voltak XD
Viszont ezt a konverziós dolgot nem igazán vágom. 2D-hez hogyan adhatnak hozzá információt, hogy 3D legyen? O_o
Szénné röhögtem a fejemet azon, hogy még az egyszerû fotók a falon is 3D-sek voltak XD
Viszont ezt a konverziós dolgot nem igazán vágom. 2D-hez hogyan adhatnak hozzá információt, hogy 3D legyen? O_o
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"mindössze két filmnek volt olyan "3D-je", ami megérte a plusz pénzt"
Melyik volt ez a két film?
Egyébként abszolút nem hoz lázba ez a 3D. Elsõre még talán érdekes (bár már akkor sem ájul el tõle az ember), másodjára már kifejezetten kényelmetlen a szemüveg viselete, amikor is már nem igazán hatja meg az embert a sokszor alig érzékelhetõ és unalmas 3D. A jobb térhatás és a bazi nagy vászon miatt számomra az IMAX egy fokkal élvezhetõbb alternatíva, de egyáltalán nem mondhatnám, hogy ott is törzsvendég leszek.
Melyik volt ez a két film?
Egyébként abszolút nem hoz lázba ez a 3D. Elsõre még talán érdekes (bár már akkor sem ájul el tõle az ember), másodjára már kifejezetten kényelmetlen a szemüveg viselete, amikor is már nem igazán hatja meg az embert a sokszor alig érzékelhetõ és unalmas 3D. A jobb térhatás és a bazi nagy vászon miatt számomra az IMAX egy fokkal élvezhetõbb alternatíva, de egyáltalán nem mondhatnám, hogy ott is törzsvendég leszek.
Melyik volt az a két kilm intrídí?