21
-
#21 Hát ez egy igazi ribancháború :D -
szepherceg #20 DeviloftheHell-nek üzenem szidhatsz nyugodtan mert én adtam a címét:);) -
hunscripter #19 szerintem is jó lesz , feltéve ha a filmből nem csak 15 perc fog szólni az álmokban történt dolgokról :/ -
menpe #18 a wocsmen rendezőjétől -.-
A szöszi legalább jól néz ki, egy próbát megér. -
DeviloftheHell #17 ribanc pofon találobb lett volna :D -
Wittgen #16 Lehet, hogy nem mindegyik filmje volt kasszasiker, viszont mind a 4 az én szememben nagyon jó kis film. Pl a Guardians kivételével 3x-4x már megnéztem mindegyiket.
Ezt a filmet is nagyon várom, a műfaj, az akciók és látványvilág az én ízlésvilágommal teljesen kompatibilisek. :) -
Loverman #15 az életedről beszélsz? akkor igen -
SBKMoses #14 a címet meghirdették fordításra, az origón bárki beküldhette az ötletét és ezt választotta a forgalmazó -
#13 Lehetett volna "Szivattyúdugattyús lyukasztógép",amit kidobott a webfordító.
Álomháború nem olyan rossz,címnek. -
#12 vagy aki szeretne végre egy igazi elrugaszkodott fantasyt látni annak pl.
-
tyuklepes #11 Ha valaki a magaskultúrát keresi a filmekben, annak nyilván iszonyat, én szórakozni szeretnék, arra tökéletes ... :) -
#10 Alapkoncepció elég szar, de legalább igazi fantasy elemeket használ és nem csak ilyen félszar gecit próbálnak előadni.
Én kurvára várom és a címe abszolút tökéletes ennél jobbat nem lehetett volna találni neki.
aki szidja csak divatból szidja, mert ez a szokás....
-
#9 lol -
nessboth #8 Látom már a következő sg cikket: bukás lett az álomháború! -
VictorVance #7 "A Sucker Punch hazai forgalmazója szerencsére nem ragaszkodott az eredeti címhez, a magyar elnevezés nem tükörfordítást kapott."
Hát igen, tényleg jobban jártunk... -
#6 Igen az! Naggyonvárom!
-
#5 borzalmas film lesz. -
#4 300... Watchmen.... hát, túl sok jóra nem lehet számítani. -
ldavid #3 nem lett lefordítva -
#2 Na látom jövőre is folytatódik az út a lejtőn. -
DeviloftheHell #1 kivolt az a félkegyelmü aki forditotta ezt a cimet?