Az Álomháború magyar előzetest is kapott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkerlomy
Hát ez egy igazi ribancháború 😄

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

DeviloftheHell-nek üzenem szidhatsz nyugodtan mert én adtam a címét😊😉
szerintem is jó lesz , feltéve ha a filmbõl nem csak 15 perc fog szólni az álmokban történt dolgokról :/
a wocsmen rendezõjétõl -.-
A szöszi legalább jól néz ki, egy próbát megér.

nincs, nem is lesz...

ribanc pofon találobb lett volna 😄

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Lehet, hogy nem mindegyik filmje volt kasszasiker, viszont mind a 4 az én szememben nagyon jó kis film. Pl a Guardians kivételével 3x-4x már megnéztem mindegyiket.

Ezt a filmet is nagyon várom, a mûfaj, az akciók és látványvilág az én ízlésvilágommal teljesen kompatibilisek. 😊
az életedrõl beszélsz? akkor igen

a címet meghirdették fordításra, az origón bárki beküldhette az ötletét és ezt választotta a forgalmazó
newil
Lehetett volna "Szivattyúdugattyús lyukasztógép",amit kidobott a webfordító.
Álomháború nem olyan rossz,címnek.

Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.

Murder3
vagy aki szeretne végre egy igazi elrugaszkodott fantasyt látni annak pl.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Ha valaki a magaskultúrát keresi a filmekben, annak nyilván iszonyat, én szórakozni szeretnék, arra tökéletes ... 😊
Murder3
Alapkoncepció elég szar, de legalább igazi fantasy elemeket használ és nem csak ilyen félszar gecit próbálnak elõadni.

Én kurvára várom és a címe abszolút tökéletes ennél jobbat nem lehetett volna találni neki.
aki szidja csak divatból szidja, mert ez a szokás....

Murder3
lol

Látom már a következõ sg cikket: bukás lett az álomháború!
"A Sucker Punch hazai forgalmazója szerencsére nem ragaszkodott az eredeti címhez, a magyar elnevezés nem tükörfordítást kapott."

Hát igen, tényleg jobban jártunk...<#buck><#buck>
NEXUS6
Igen az! Naggyonvárom!
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

z99999
borzalmas film lesz.

Pszt.

BaliBoy
300... Watchmen.... hát, túl sok jóra nem lehet számítani.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

nem lett lefordítva
shenmuedc
Na látom jövõre is folytatódik az út a lejtõn.
kivolt az a félkegyelmü aki forditotta ezt a cimet?

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz