Falling Skies: Megjött Spielberg inváziós sorozatának előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
pl most volt a Skyline.
A trailer gyenge, Terminator Salvation, AvP meg AvP2 lopás, azaz, egy rakás híg fos. Már elnézést, de ez a véleményem.
szépen sétáltak egyet (a filmben is) és elkaptak egy mutálódott vírust és kopp.
+ azt még hozzátenném, hogy gyakran a hatalom és erõ sokszor párosodik arroganciával is. Lehet a helyi alien doktor járta sorba az alien hivatalokat és alien újságokat és figyelmeztetett a lehetséges veszélyekre DE a kõkemény katonai vezetés nem hallgatta meg stb :-)
amúgy film nekem se tetszett, de nem ez végett. DE ez csak egy film, nyugi. Mesefilm, hadd legyen már hülyeség, légyszi?!
Még mi sem ismerjük az összes baktériumot ami a földön megtalálható. Pedig mi itt élünk...akkor majd pont a földönkívüliek fogják az összeset ismerni. Értem én, hogy fejlettebbek...de akkor is...
\"Nothing happens unless first a dream…”
csupán arra akartam rávilágítani, hogy számomra ez így elég sovány befejezés, és az sem tud meghatni, hogy ki írta a könyvet,ki rendezte,ki szerepelt a filmben stb.
ettõl független örülnék, ha jól sikerülne a sorozat.
Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB
😄
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Majdnem egy szinten van a 2012 pelenkázós részeivel, bár annyira azért nem rossz.
Ettõl a sorozattól sem várok sok jót. Persze örülnék, ha rámcáfolnak!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyrészt hát igen, sajnos.
Másrészt, ha azok az idegenek nem teljesen okés szándékúak, akkor meg szerencsére.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Talán azért, mert az fél óráig tartana. Amúgy meg lehet, hogy ennek is az lesz a vége, hogy gyõznek az idegenek.
"A másik ilyen eset, a Vissza a jövõbe trilogia. Azt meg nem õ rendezte, de mindeki Spielberg filmje ként emlegeti."
Ez nekem új. Én mindig Zemeckis filmjeként ismertem, és ha most nem hozod fel, sose tudtam volna meg, hogy Spielberg volt a producer.
Nem tudom Vissza a jövõbe kapcsán én még senkitõl se hallotam, hogy Spielbergé lenne
amúgy nekem nagyon úgy tûnik az elõzetesbõl hogy "..leigáznak minket oszt jónapot?.."
Spielberg: a Világharcát Orwell írta. Spielberg csak a látványt húzta fel a 21.század szitnjére. Ezért dícséret nem jár neki.
A másik ilyen eset, a Vissza a jövõbe trilogia. Azt meg nem õ rendezte, de mindeki Spielberg filmje ként emlegeti... Miért? Ennyi erõvel akkor a T2 meg Andy Vajna rendezte. Mind a kettõ csak produkcer volt.
Persze nagyon profi a kivitel, de Spielberg-tõl komolyan csak ennyi fantáziára futja? Menjen inkább havat lapátolni, kár a felhasznált merevlemezekért!
Ráadásul ha teszem azt a földönkívüliek itt lennének már és csak azért rejtõzködnének, mert mindenhonnan az folyik, hogy lelõjük, lekaszáljuk, lerakétázzuk õket, akkor köszönet Spielbergnek meg a többi kujonnak, hogy százévekkel vetik vissza az emberiséget az elsõ kapcsolatfelvételtõl...
legfeljebb pár rész után kaszálom, de "sci-fi" és fõleg jóból hiány van sorozat terén, szóval jöhet
"Egy mozifilmnek elmegy, lemegy 2-3 rész, de aztán?"
aztán kitalálnak sok mindent - ez a munkájuk, ebbõl élnek. legalább nem kell összecsapni a szitut, lesz pár évük a kibontásra.
túl sok jó van, ez a baj. túl sok.
Úgysincs semmi jó mostanában.
https://twitter.com/foodlfg
Mondjuk: Hat barát New York-ban mindenféle humoros szituációba keveredik. Simán elég lenne egy film, de aztán?
Vagy: Egy cipõboltos, kinek egyetlen fegyvere a világgal szemben a verbális repertoárja, egyébiránt semmi nem sikerül neki. Minek ebbõl több, mint másfél óra?
Esetleg: Egy antiszociális orvos, akit jobban érdekelnek a betegségek, mint a betegek, a kórházat játszótérnek tartja. Eh, ebbõl is elég két óra.
Magyarul fölösleges leírni a Falling Skies-t addig, amíg nem látjuk, hogy mûködik-e.
Végre megint egy Sci-Fi sorozat, nagy volt a csend.
Sokkal érdekesebb az a szitu, ami pl a V-ben is van. Hogy jönnek, mint a jókisfiúk/kislányok, de lassan kiderül, hogy annyira azért nem is azok. Megvannak a saját érdekeik, céljaik és annak elérése érdekében az erõszaktól, meg olyan dolgoktól sem riadnak vissza, amit mellette tagadnak. Ezt lehet évekig húzni. A végén akár ilyen Falling Skies szintû szörvájvöl eksönmúvíba is át lehet menni. De addig van egy csomó lehetõség.