A Call of Duty: Black Ops a warezolók kedvence 2010-ben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sziasztok!nem tudom,h ezt most a megfelelo hejre irom-e...embereket keresek XBOX-n multira..LIVE:companysucks akit erdekel.
LOL valameylik moderátor átírta a mûfaj szavamat mûfaszra😄
Elég butuska vagy, ha a single player miatt veszel meg egy ilyen játékot.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A multival meg nyomhatod akár 1200 óráig is.
Még letöltésre sem méltattam :\ anakronisztikus fegyverhasználat...
Treyarch "mutassuk meg, hogy mi is tudunk Modern Warfaret csinálni"
Meg jól elvagyok MW2-vel...
Treyarch "mutassuk meg, hogy mi is tudunk Modern Warfaret csinálni"
Meg jól elvagyok MW2-vel...
@
...eredetibe meg 12 ezer, (vesszõ) egy mozijegy ára ...
Bevallom nem játszottam a cuccal, de hajól olvastam olyan 6 óra a végigjátszás, eredetibe meg 12 ezer egy mozijegy ára 1200 körül van és olyan 2,5 óra élményt nyújt, a többit rátok bízom.
Igen, ez a játék tipikusan az, amirõl - mégha páran nem is értetek egyet - elmondható, hogy nagyon élvezetes, jó (sõt, kiemelkedõ), de terjedelme, lehetõségei, játékideje, egyszerûsége (csak mész elõre és lõsz, közben élvezed a történéseket) nem éri meg az árát a legtöbb (ésszel rendelkezõ) embernek.
Letöltésre se méltattam ezt a 86. lövöldözõs baromságot.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem nagy kunszt a SC2-t warez téren lenyomni, hisz tudtommal nem sok értelme van letölteni, mivel nincs hozzá online törés.
Hehe...milyen igaz <#taps>#taps>
+
-
Nézhetjük másként is: az a 4,2 millió felhasználó okos, bölcs, megfontolt volt, és jól döntött, amikor elõzetesen kipróbálta a játékot, és a nem-megvásárlást választotta az opciók közül.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Lenyomta, mert ez minden agyatlan hülyének kell a Sc. meg "csak" a mûfasz szerelmeseinek.