Buried (2010)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg normális helyeken mindig spoilerbe írják azt, ami abba való. Gondolom nem ez az elsõ filmes topik, amibe beleolvastál.
Maga a film meg egy fos volt szerintem... dögunalom. Egyetlen jó rész, ami nekem tetszett, az az utolsó 1 perc volt kb.
a rendezõ jól végezte a dolgát, jót alakított benne reynold
izgalmas volt a film? vagy mit vártál?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Amúgy ha már mindenki spoilermentesen ír. Én is végignéztem, bár picit fáradtan, így nekem sem teljesen tiszta minden.
Miért hazudott a csóka az orvostanhallgatós sztorijával? Tehát akkor nem bízhatott senkiben a fõszereplõ egészen végig?
Nem nagyon vágom, de én amúgy sem filmekre születtem, nem szeretek filmeket nézni. Némelyik nagyon nagy figyelmet igényel, nekem meg nagyon képes elkalandozni az agyam közben. :/
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
A végén mégis az orvostanhallgató nevét említi hogy most találták meg.
nem hazudtak a terroristák hanem másik helyre vezették el a népet ahol szintén elvolt temetve egy ürge, nem? 😄
Next PC upgrade: 2022
hogy miért más találtak meg, azt is mondják a filmbe és ott van az egész kibaszás a végén meg hogy akkor most pontosan hogy is akarták ezt stb. amiröl én is eldumálnék egy keveset, hogy ki hogy gondolja
a black swan-t meg egy szóval nem bíráltam, jelentéktelennek meg fõleg nem neveztem, de ha te így láttad, akk nem értem mit keresel egy filmes topikban, a szemészet helyett.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
De nem értettem miért mást találtak és nem õt mentették ki.
Mondjuk látszik film ,mert egy szaros mobilt nem tudtak bemérni!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
kellene már valami szabály hogy 100.klón mangás webes vacaknak meg filmnek ne legyen külön topikja, sorozat/program maradna persze))
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Buried (2010) kritika
///// Asus G751 \\\\\\\\\\