1087
Red Dead Redemption PC verzió
-
#887 GOTY változat.
"A PC-s verzió valószínűleg idén már nem fog megjelenni, ..."
hát szánalmas a gameszar megint.... -
#886 Én csak leírtam mi a helyzet... nem kell elhinni amit írnak, mert egyrészt nincs semmi alapja, másrészt ha az ember belegondol akkor látja hogy még úgy nincs semmi alapja. -
#885 Igen, én is olvastam a Júliusi gamestar-ban. -
strebacom #884 faxom márt azt hittem tényleg jön pc-re.....hagyjátok már MerlinW-t mert képes lesz portolni is ha sokat baxtatjátok...ö egy jó gyerek..nem bántani érteni...hehehe
-
#883 Én egy szóval sem írtam, hogy elhiszek bármit is. Pusztán megosztom veletek amit olvastam. Engem speciel pont hidegen hagynak az XBox-os játékok, akár konzolon, akár Windows-on futnak.
Én kérek elnézést, a jövőben elkerülöm azt a hibát, hogy bármilyen témát is felhozzak. Úgy látszik képtelenség veletek normális hangnemben társalogni.
Nem számoltam ezzel, az én hibám. -
#882 Túl sokat hiszel az itt ott megírt cikkeknek...
Egyrészt multkor az E3on jelentettek be egy Halo 4et Xbox 360-ra ami 2012 végén jön, tehát ez már üti azt hogy jönne új gép.
2012es E3on megtudhatjuk a gép specifikációit, talán látunk valami kezdetleges techdemókat is majd talán 2013 végén megjelenik az új gép vagy 2014, de előbb kizárt, hiszen rengeteg játék jön idén és sok játék már most mátcsúszött jövőre, így semmi értelme kihozni új gépet, főleg hogy eladásokat nézve az Xbox sikere töretlen.
Az teljesen kizárt hogy 2012es E3on bemutatják a gépet és pár hónapra rá már kint is lenne... minimum 1 évre rá, vagyis következő év ősszel.
-
#881 Ha minden igaz 2012 tavaszán jön a Win8, az X720-et pedig a 2012-es E3-on mutatják be, tehát ez esetben nyár végén jelenik meg. Legalábbis a jelen álláspont szerint.
Pár link, mert tegnap este fáradt voltam már:
Techradar - Microsoft hints at Windows 8 release date
Exploredia - XBox 720 Release Date And Features (2011)
ÜberGizmo - Xbox 360 references spotted in Windows 8 kernel
Gamespot - Windows 8 to play Xbox 360 games?
CNet - Rumor: Windows 8 will play Xbox 360 games
CNet - Windows 8 to integrate Xbox Live, handling gaming on PCs and tablets
Business Insider - Windows 8 Rumor: Soon You'll Be Playing Xbox Games On Your PC
-
Reg5 #880 De azt ki mondta, hogy a win8 holnap jön? Teljesen nyilván való, hogy ha futtatni fogja, a x360-as játékokat akkor egyrészt az x360 maga már kiment a piacról (akkorra), másrészt majd csak akkor fog jönni a win8. -
#879 Egyrészt a Move már nem lehet pontosabb ( nem WII szerű szemét... ), a Kinectet pedig max szoftveres úton, frissítéssel lehet már csak babrálni.
Új gépek 2013-ben vagy max 14ben jönnek. Jövőre E3on bemutatják őket, minden jel szerint. -
#878 Ezt nézd majd meg: új Xbox -
#877 Hát legyen igazad, de ahogy hallottam a boxosok előrébb járnak. -
#876 Amúgy a Kinect már rég visszahozta az árát szerintem, meg a játékok is rá, annak már nem tesz akadályt az útjába egy uj generáció, ráadásul pont ezt irtam többieknek nemrég, hogy a Kinectet az uj gen is elbírná, mert technikailag ott a helye, a Move már nem biztos. -
#875 Remélem a PS4 jön előbb... én drukkolok nekik. -
#874 Oks, nem mondom tutit, csak számíts rá.
Majd kiderül, de nekem még 2 évre előre lesz elég gém, egy évre elég 4-5 nagy cím többel úgyse játszok manapság max 1-2-be belenézek, régebben több játékkal játszottam manapság már nem.
Nekem még nem hiányzik. -
#873 Fejlődés volt, csak az AAA játékokban, mivel mostanában kezdik kiismerni igazán a gépeket.
Geow3, Forza 4. meg lehet nézni. PL amiket én beszerzek boxra. -
#872 Szerinted érdekli őket az ilyen? Csak a pénz. -
#871 Én meg mutatok neked legalább kétszer annyi forrást, ahol azt mondják, hogy nem jön még egy ideig...
A kinectet meg a move-t azért találták ki, hogy meghosszabbítsák az élettartalmukat. És ezek még gyakorlatilag gyerekcipőben járnak még, majd ehhez is eladják a +plus kieget, hogy pontosabb legyen azt szvsz. -
#870 Kell is nagyon ,mert megállt elég rég a grafika fejlődés!Hála az ps4-nek meg xbox 720-nak ez végre változik majd! -
#869 Pedig 2012-re irják. -
#868 Mivan? Új box? Lemaradtam valamiről?
Kizárt, hogy a következő 2-3 éven belül új box jön... nem feltétlenül erőltetik a kinectes baromságukat. -
#867 Milyen biznisz? Akinek van xbox 360-a az kb leszarja ezt.Akinek nincs mert ahogy mondjátok sajnálja a "40ezret" rá.Majd az fog kb ugyanannyiért windows 8-at venni meg rá boxos játékokat.
Nem mellesleg tömör warezba csapna az egész mivel a only xboxos gameket a pc-s warezosok szereznék be.
Én ebben semmi bizniszt nem látok.
És igen felesleges vitatkozni, amíg ki nem derül.De már most fogadok bármibe hogy ilyen nem lesz soha!!! -
#866 Oks. :) -
#865 Erre már lusta vagyok válaszolni:) Csak annyit mondok, ha lesz rá lehetőséged utazz ki pár hónapra és nézd meg magad. Mert a valóságban baromira nincs ott sem kolbászból a kerítés:) - Ettől függetlenül megéri, mert komoly mennyiségű látnivaló van:) -
#864 nem panasz ez, hanem butaság, elhiheted hogy a külföldieknél van minden gépből 1.
ps3 pc x360 meg marokkonzolok is, mert megtehetik, sőtt magyar emberek nagy része is.
a 3 gép 250-300-ből megvan. -
#863 Írj panaszlevelet a HVG-nek, okostojás. -
#862 hülyeség. -
#861 XBox Live, PSN, Internet kávézók, Mac, Mobil, Tablet, stb. Európa és Ázsia a két legnagyobb PC felhasználó kontinens (természetesen otthoni felhasználásról van szó). Az amerikai PC felhasználók több mint 70%-a laptop-ot használ és konzolon játszik. Mit gondolsz, miért tart ott a konzolipar, ahol?:) -
#860 Nem, másra gondoltam, már szerkesztettem. Chip és a World írt róla, a harmadik címe nem jut az eszembe (vékony info-gazdasági magazin). -
#859 Mégis miről netezne, dolgozna és intézné az egyéb dolgait valaki? vagy pc vagy laptop, de mindenki használ valamit.
Gondolom megírták azt is hogy a Sony és az MS együtt ad ki konzolt, amikor csak arról van szó hogy a Sony laptop családja lesz a Win 8 fő "reklám" platformja majd... -
Reg5 #858 Computer Panorama még létezik? -
#857 "és minden konzollal rendelkezőnek van pécéje is.."
Bullshit. Ne európában gondolkodj.
A többiről pedig, mint írtam felesleges vitatkozni, amíg ki nem derül. Én is csak annyit tudok, amit írt a média. Meglátjuk. Off topik, téma lezárva. -
#856 Nem is tudna, mert semmi alapja nem lenne az egésznek, elméletileg is halott ügy, nem hogy normális elfogadható kivitelezést tekintve.
Amúgy az MS OS-t mindenki megveszi akár játékos akár nem, és minden konzollal rendelkezőnek van pécéje is... most hogy Pistike ráizgult az RDR-re és nem hajlandó venni 40ért egy konzolt, inkább vesz 70ért VGA-t és várja a csodát, az MS nem azon fog meggazdagodni, akkor sem ha az RDR xboxos verziója futtatható lenne a gépén. Váltás mindenkép megtörténik, mert egy tollvonással megszüntetni az előző támogatását... ehhez nem kell játék...... -
#855 Valószínű, hogy emulációról lenne szó, persze. Az hogy a lelkes fiatalok nem tudtak 0-ról megírni egy PS2 emulátort 2006-ban az egy dolog (Mondjuk én PCSX2-vel játszottam végig az MGS3-at, valamint az új SPU2-X egész használható lett).
Az MS-nek viszont nem igen okozna ez gondot, lévén az X sokkal közelebb áll a PC-hez, mint a PS. Példának okáért ugyanaz a kernel van mindkettőben. A hardvert tekintve pedig, 2013-ban már a 22nm-es 8 magos Haswell Intel processzorok jönnek - nem mintha a Sandy Bridge osztály nem lenne alkalmas a dologra.
De mint írtam felesleges ezen vitatkozni, meglátjuk mi lesz. Az hogy én nem látom semmi akadályát az egy szubjektív dolog. -
#854 Szerintem is.
Logika.
Konzolos játékokhoz ha nem csinálnak a kódokból egy portot a pc nyelvére akkor egy másik program kell ami lefordítja, ezt hívják emulátornak.
Vagyis ez a hír egy emulátort jelentene, ha nem tudnánk azt hogy a ps2-es játékoknak/emulátornak is alig ali tudnak megfelelni a mai gépek. -
#853 xbox live marketplace lesz rá
ami a games for windows átnevezve
csak a retard újságírók szajkózzák a hülyeséget.
nem fog futni semmilyen xboxos játék. hogy is futna.. -
#852 Ez nem baklövés, hanem biznisz. Ráadásul nagyon okos fajta. Jövőre jön az új Box, így még el tudnak adni pár millió 360-as játékot. Az új Box megjelenése után pedig nem lesz több 360-as fejlesztés - Win 8 pedig elvileg bőven az új Box után jelenik meg - , tehát nevezhetjük ezt bővített végkiárusításnak is. Arról nem is beszélve, hogy ez mekkora lökést adna az új Win-re való váltásnak. Szerintem teljesen ésszerű és nagyszerű üzleti terv, akár megvalósul, akár nem.
Persze majd meglátjuk egy év múlva. -
#851 Nem fog elkövetni ekkora baklövést a Microsoft!Kár álmodoznia bárkinek is! -
#850 Nem kell a szögelés, elvileg a Windows 8 fog tudni futtatni bizonyos X360-as játékokat.
Igaz, még csak pletyka, de hetek óta ettől hangos az internet, tehát lehet valóságalapja. -
#849 Az nem good. -
#848 Youtube....