23
-
#23 én a tv antennakimenetébe dugtam egy drótot, egy hajcsipeszt és egy ollóval támasztottam ki. kiválóan bejött rajta a sat1, rtl, pro7, eurosport és a super channel.ha jobban belegondolok volt az 25 évvel ezelőtt is...hétvégén reggel fun factory meg valami szemüveges kiscsóka vezetett egy műsort, pl. a saber ridert meg hasonló jóságokat konferált fel... -
#22 igen, hiányosan írtam.szóval a tévéújságban volt magyarra fordítva galaktika csatacsillagnak. -
#21 Teljes mértékben egyetértek. -
DeviloftheHell #20 amit nem tudnak értelmesen leforditani megkell hagyni az eredeti cimét egyszerü :) -
winnie #19 " ott már ha jól emklészem galaktika csatacsillagnak volt fordítva."
de ha fordítva volt, akkor vagy németre, vagy németről magyarra a tévéújságokban, gondolom. -
#18 Jaja emlékszem, a Pro7-en ment asszem. Abban az idoben nekem az volt a sci-fi elmeny, hogy elolvastam ezeknek a soriknak a tartalmat :P -
#17 Nekem is BSG tetszik a legjobban.
Fordításhoz: a hajó típusa Battlestar, a neve pedig Galactica. -
#16 Jó kis csatáknak nézünk elébe )) -
#15 valami 15-20 évvel ezelőtt volt az rtlen vagy sat1en, ott már ha jól emklészem galaktika csatacsillagnak volt fordítva. -
ZSOOLT2 #14 Galactica Csillagromboló -
winnie #13 majd valaki hozzáértő kijavít, de itthon nem volt régebben a sorozat, nem? akkor pedig azt a címet a sorozat ismerete nélkül egy tévéújság szerkesztőasszisztense kreálhatta, amikor magyar címet kellett adnia egy külföldi adón feltüntetett sorozatnak.
nem a romboló mellett szólva, de a harcicsillag, hogy is mondjam..., szóval nem túl erős:) -
wolruf #12 Errol mar itt is volt ragodas regebben. Anno Galaktika Harcicsillag volt a neve,ami lenyegesen talalobb,mint ez a rombolos baromsag. -
winnie #11 "ui: ez a csillagközi romboló fordítás meg katasztrófa. Aki kitalálta... Eszem a zúzáját."
ja. az eredeti jelentés mennyire ász. csatacsillag galaktika. vagy mi. így máris jobb. -
#10 Kövezzetek meg, nekem a BSG viszi eddig a sci-fi sorozatok prímjét. Értékeltem, hogy többé-kevésbé sikerült kimozdulni a statikus papírmasé karakterek világából. Lett karakterfejlődés, tettek bele akciót, technológiát, politikai és etikai kérdéseket, számomra minden pont megfelelően lett adagolva. Nálam ötös.
Caprica... Na igen, az már más. Ugye 2x10 részben vetítették. Nálam úgy nézett ki, hogy 8 rész középszerű volt, és az utolsó kettő meg rohadt jó. Aztán vége lett. Talán ha adnak neki még egy évadot, beindult volna, de ugyanakkor nem vagyok benne biztos.
Ez az új sorozat várós. Biztos más lesz a hangulata, mint az eredetinek, de majd csak kihoznak belőle valamit.
ui: ez a csillagközi romboló fordítás meg katasztrófa. Aki kitalálta... Eszem a zúzáját. -
RecoPhile #9 -
ZSOOLT2 #8 Mass Effect tévésorozat lenne jó..... -
#7 Nagyon király lenne, ha végre egy ütős-pörgős sci-fi sorozatot is láthatnánk, mert a BSG eddig nem sokat mutatott. Bár elég jó volt, azért a Star Trek sorik vagy SG sorik hangulata mellett nagyon elmaradt. A caprica meg egy vicc, még az SGU is nézhetőbb volt. -
Hoz_Hun #6 Helyes!
Jó képek. -
wolruf #5 Várós. Nem kicsit, nagyon :) -
DeviloftheHell #4 wtf? :D -
#3 Yesss -
gombabácsi #2 folytatódik a szappanopera?