Gyorsan szaporodnak a Windows Phone 7 alkalmazások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asysoft
No nehogy már az 1-2-4 eurós dolgok megvásárlása gondot okozzon egy ilyen telefon birtokában:)

/*WTF?!*/

Reméljük ezt is hamar feltörik és mehet a warez rá ezerrel.
mflex
Az viszont biztos, hogy most már napi 100 új körül lehet az alkalmazások a market-re, mindennap átböngészgetem, és sok olyannal találkozom, ami elõtte nap még nem volt. Nagyon vad módon beindultak, persze mint lentebb írtam biztos sok a moslék is köztük. Azokat át is ugrom, melyek legalább nem kaptak 50-100+ pontozást. Majd kiderül mi lesz ebbõl, idáig kb 70 dollárt költöttem el, és mint írtam a másik topikban, ebbõl 20 pénzkidobás volt.

What about the forests?

A fejlesztõeszközök, ingyenesek, de pénzt kapnak a fejlesztõk ha wp-re fejlesztenek :) olvassál utána. Mindig így csinálják hiszen minõségben hát... nem túl erõsek.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

"Microsoft uralja az egész világ tömegkommunikációjá" egy frászt :D
A kommunkiáció történhet email-ben: platfrom független, lehet facebook, csak böngészõ kell hozzá, lehet mobil: kihalóban a win mobilon, tablet piacon ott sincs, cloud -ban a google az úr. Egyszóval az m$ kizárólag a desktop PC-t uralja, semmi mást. Ha Isten csettintene egyet, és eltünne az összes win, a világ kommunikációja észre sem venné. :)
Mindenki ugyanúgy szánkázna tovább a weben, olvasgatná a leveleit, nyomná a farmville-t a facebook-on, ios/androidos/symbian-os telóján folytaná a beszélgetést. :)
a Microsoft uralja az egész világ tömegkommunikációját. Központosított, "modern rabszolgatartás". Ráadásul a magukat szabad polgároknak hívõ rabszolgák meg vannak gyõzõdve, hogy Bill Gates uralma az õ érdekeit szolgálja. A társadalom fennmaradó része ki van rekesztve. A demokrácia XXI. századi torzója!

asysoft
Ugyan már, Sanyix szerint minden, amit a Microsoft készített egyenesen a sátántól való, és csak azért készítenek alkalmazásokat a platformjukra a fejlesztõk, mert jól lefizetik õket, a felhasználók pedig rákényszerülnek a használatukra, mert az MS-bérenc programozók galád módon arra fejlesztenek, nem a mindenki számára sokkal jobb alternatívákra.

#5: ahogy eddig olvastam/hallottam, itt sem a minõségi alkalmazások dominálnak, remélhetõleg csak a számok növelése érdekében tartják ideiglenesen lent azt a bizonyos lécet...

Egyébként meg kíváncsi vagyok, mikor lesz elérhetõ nálunk is a Marketplace fizetõs szekciója - remélhetõleg itt is az Apple példáját követik...:)

/*WTF?!*/

Hegi90
Látom te is utánaolvasol a dolgoknak, mielõtt beszélsz róla <#rolleyes>

Igen, nagyon jók a fejlesztõeszközök WP7-re, és ingyenesen elérhetõek bárki számára.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

az epl is errõl papolt, még is tele van a sztór kémkedõ programokkal, jobban mint az ellenõrizetlen android market...

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

nem valószínû... inkább többet fizetnek zsebbe ha valaki fejleszt rá :)

A HTC telefonjai Mozart és HD7 nagyon jók lettek..
Samsung Omnia 7 is atom jó...

Szerencsére a gyártók támogatják rendesen a WP7-et... jó lesz ez... én HTC valameliyk készülékében gondolkodom... talán a Mozart... nem is nagy, jó ára is van..stb.

mflex
Remélem azért szûrik is az alkalmazásokat, és nem engednek fel minden moslékot, legalábbis errõl papolt az MS.

What about the forests?

Hegi90
Telített piacra dobott be egy új terméket, ehhez képest szinte bombaként robbant. Minden elismerésem a WP7-es fejlesztõké.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Azért kicsit furcsa, hogy az ms-nek pedáloznia kelljen ha oda akar érni a dobogó alsó fokára :)
Lehet az asztali oprendszerek piacán se lenne akkora elõnye, ha többiek jobban ráfeküdnének. Reménykedjünk.
a többinél csak jobb lehet. Egyébként meg visual studio gondolom.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Gondolom a fejlesztõ eszközökben is jobb a Microsoft, mint a többiek.

https://twitter.com/foodlfg