15
-
#15 Nem bántásból, de szomorú, ha csak 1 éves intervallumban látott filmeket minősíthet az ember.
Márpedig az elmúlt jó pár év hasonló terméséhez képest a film harmatgyenge.
-
tibisan #14 mihez képes ?miről beszélsz ? idén hasonlót se láttam thrillerben, ami a közelébe lenne a devil-ek..
-
#13 És nem nagy szám...
-
#12 Mondjuk az Ördög valszeg ilyen. Én még nem láttam, de összvissz egy liftben játszódik. -
#11 black swan már pihen a gépen, a fighter majd utána jön. a forrás és a prestige megvolt, a city...-ért kösz. -
Stranger666 #10 Látatlanbab leszólni tényleg túlzás, de ha egy filmben csak a látvány van, akkor az csak egy poppcorn movie.
m minnifield :
Black swan, fighter, ezek újak
The fountain, The Prestige, City of god ha ezeket még nem láttad volna. -
#9 No Ordinary Family is nézhető abszolúte, pedig szuphőstéma. -
#8 most, hogy pár nap pihi van, valaki legyen oly' bátyám és ajánljon már valami olyan filmet ahol a történet a lényeges, nem a látvány. -
david92993 #7 Néha utána is kéne olvasni, nem csak kritizálni láthatlanba, de ha utána olvastatok volna, akkor tudnátok, hogy a film egy 6 részes sci-fi könyvszéria első könyvének feldolgozása. És nem szuperhősök vannak benne. Aki nem láthatlanban akar ítélni és kritizálni egy filmet akkor ajánlom ezt a honlapot: http://www.sorozatok-foruma.com/i-am-number-four.html -
Cefet #6 Besavanyodott öregurak vagytok, vagy mi? Itt nem a történet, hanem a látvány lesz a lényeg. Ettől a látványtól pedig 5-10 évvel ezelőtt magatok alá pipiltetek volna... Lehet nem lesz az év filmje, de így, szinte látatlanban ennyire leszólni kicsit túlzás, nem gondoljátok? -
bmw #5 Unalmas tini baromsag... -
#4 Sőt igazából, az inFamous c. játék copy-ja.
Kár, hogy ahhoz az ötleteket meg a Heroes-ből szedték gyak.
-
#3 Mindezt már láttuk valahol - Hősök (Heroes), Alkonyat (Twilight), csak hogy kettő mai tiniknek is ismerőst említsek.
- Különleges srác + hétköznapi lány szerelme,
- különleges képességek, világ megmentése, anti- és szuperhősök, összecsapás,
- Jó fiú és lány elsétál a naplementében.
Kitalálhatnának már valami mást.
-
tibisan #2 semmitmondó , altató előzetes...untat.
trafómers3 trailer mutatott nemrég ennyire semmit egy filmből. -
bladesoft #1 Remélem nem "Push"olják el. Pedig abban a világban tuti sok lehetőség volt.