Multi az új Tomb Raiderben?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
Én nagyon szeretem az TR játékokat, szinte mindet végigvittem, és ennek ellenére a GoL igenis jó volt. Szorakoztató, és némi fejtörö is volt benne. Simán megérte a pénzt.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Pedig a Guardian of Light nagyon jó lett. Végre egy kis újítás a sok egy kaptafa TR rész után. Ráadásul co-op-ban és single-ben 2 egész más élmény végigjátszani és mind2 nagyon élvezetes. <#crazya>
Multi?? Nekem nem jön le ez honnan derül ki a cikkbõl.
De egyébként marhaság is lenne. Már az a platformos is gagyinak tûnt és életemben elõször nem vettem meg Tomb Raider címet. Még most se hogy utánamdobják a LIVE-on és feleárért tehetném magamévá Larát.. akarom mondani kalandjait (Guardian of Light vagy mi).
Underword után kár lenne visszacsúszni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Azért arra kiváncsi lennék, h a cikkiro honnan szülte a ""játék dizájnert és producert" keresnek" dologbol azt, h lesz benne multi? 😄

Pontosan ezen gondolkodtam én is.

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

Nem 😊 James Bond-al ellentétben Lara öregszik 😄. Az Underworld-ben már majdnem negyven éves. 😊
ffxi
Eddig is 21 éves volt Lara nem? 😄

Fákjúal!

Zomil
Azért arra kiváncsi lennék, h a cikkiro honnan szülte a ""játék dizájnert és producert" keresnek" dologbol azt, h lesz benne multi? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

bosco05
Nem is érdekes, a lényeg, hogy vedd meg 😄
akyyy
miért nem találnak ki valami újat? miér tkell ujrakezdeni? egyébként a tr5 után is ujrakezdték, meg azután is, most én már végképp nemtudom mi van :S<#idiota>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;