15
-
sanyicks #15 Azért, hogy a cukorhegy gyerek ne csak azt tudja hogy mit nézel a neten, és mikor, hanem azt is mit nézel a tvben. -
#14 Nekem nem kell külön media PC, az asztali gépre van rákötve a TV egy hosszú HDMI kábellel, vezetéknélküli egér+bill, plusz Androidra van a multiremote app, beállítottam custom remote-okat a fontosabb, tévén is gyakran használt asztali alkalmazásokhoz (VLC, winamp, ACD photo manager, firefox) így hálózati szarakodás nélkül is könnyen elérek a tévén is bármit, amit a monitoron. -
HENCIG #13 Ez igaz!
-
HENCIG #12 Nekem már most sincs a tv alatt semmi!
Csak egy pc....
Vezeték nélküli klavi és egér az ágy mellett...
-
HENCIG #11 A cikk legütősebb része...
"A területen még sok kérdésre nincs válasz"
Ülj le petike.. -
#10 Azt árulja el valaki nekem, hogy mi a rákért kell a tévébe fészbúk? A neten se nagyon lenne keresnivalója, a tévében meg végképp... -
Ferrer #9 Kemény vagy panelproli :)) -
#8 Fw frissítés, extra tartalmak ,amik nem a lemezen vannak, hanem neten keresztül érhetőek el. -
sanyicks #7 hálózattal ugyan minek br? egyáltalán annak minek hálózat? br amúgy is jelenleg még mindig a kukába való mint a nappaliba... -
halgatyó #6 Ezért NEM nézek tévét.
Mondjuk a szobaantennával nálunk csak az M1 jön be, az meg gagyi.
Hiába tűnt el a Bethlen meg a többi ballibernyál alákérdező figura, a műsor szellemiségéből még mindig kivillan a moslék, mint az örömlány bugyija alól a ... lényeg -
halgatyó #5 Vannak kételyeim.
Ha egy normális rendszer valósulna meg, az a mai kábeltv társaságok halála lesz, meg az agymanipulatív nyomorult hazug adóké is.
Akkor talán majd egyszer elérjük végre, hogy kizárólag azokra a csatornáka fizetünk elő, amiket nézni akarunk, és nem rakják egy csomagba a jót a szarral.
Meg nem rakják fel a jó csatornákat a 3. csoportba, hogy az ÖSSZESET ki kelljen fizetni, ha azt a párat nézni akarjuk.
Nem lesz ebből semmi... a szart is muszáj legyömöszölni a torkunkon
túl sok erős érdek dolgozik itten -
#4 Nekem a tv-s szekciónál van 3 cucc is ami netet kíván:
PS3
TV
házimozi BD-vel.
Hálisten a legtöbb wifi-s..... :) -
mjevsrsh #3 Nálam samsung ledtv series5 és egy szerver program a gépen simán jó sztem, akármit lejátszik, igaz netezni nem tudok a tv-n de az újabbon már van youtube meg minden mi kell:)szóval simán elég egy kábel is..de én tuti nem fogok tv-n SG-zni -
kvp #2 Idealis esetben egy halozati kabel kell, a media pc-be. Onnan meg egy masik kabel a tv-be meg egy az erositobe. Meg tap mindharomnak. A tobbit meg lehet oldani pc-n szoftverbol. A gyartok terve pedig az, hogy egy telefon szoftvert (ios, android) kapnak a tv-k is, tehat a tv is egyfajta 'okostelefon' lesz, azaz csokkentett tudasu szamitogep. Innentol mas doboz mar nem kell, mert a tv kezeli az osszes funkciot. (tehat szepen lassan kijelzovel egybeepitett media pc lesz, sok usb porttal a kulso taroloknak, blutooth-tal a taviranyitonak meg a billentyuzetnek es egy ethernet porttal a szelessavu net fele, esetleg opcionalis wifi-vel) -
#1 Lassan minimum egy 4 portos switch fog kellenni a nappaliba. TV, BR, mediaplayer, mindnek kell lan kábel is már.