16
  • gtc376
    #16
    Orbán Viktor 14. havi nyugdíjról beszélt....
    A székház-pénzzel mi lett?Csak nem átalakult szőlővé?
    A stílus pedig maga az ember,sértegetés nem helyettesíti az érveket.
  • Komolytalan
    #15
    Egész más kategória az, hogy valaki politikusként olyan megfogalmazást használ a médiában, amiből ezt is meg azt is ki lehet hallani, mint az hogy hoz egy törvényt (2006 év eleji adócsökkentési törvény), majd miután - többek között ezzel - megnyerte a választást első teendője hogy a törvényt megszüntesse, mert "kiderült ez-az, és nincs rá már keret".
    A stílus nem az ember, hanem a téma, és az ember beszélgető társa. Legalábbis én reflektálok mindkettőre. Tudok úgy is írni mint Shakespeare karnagy úr, csak azt se te, se a szarházy attila nem értené.
    Az meg hogy OV mi volt mi nem... A piás-töviskornás ávós volt, a dadogós ügynök, a csótányt jelentett az egyetemi társairól majd közokiratot hamisított, és elmarasztaló ítéletet is kapott, csak éppen lejárt az 5 év, így nem kellett börtönbe vonulnia. A libatolvaj meg csak libatolvaj marad...
  • sanyicks
    #14
    olyan szívesen venném ha én lehetnék az aki kírúgja mind alól a széket... persze miután jó kis hurokkal fel vannak már függesztve
  • gtc376
    #13
    Komolytalan,te tényleg elhiszed,hogy Orbán Viktor sohasem hazudott?
    A véleményem meg nem változott,a stílus maga az ember
    Bezzeg Orbán Viktoré!Először KISZ-titkár volt,majd liberális később konzervatív!
  • zidder
    #12
    Én nem gondoltam volna, hogy még hírnek számít, hogy a törpepárt főelvtársának milyen karikatúrái vannak a facebook-on, legalábbis itt az sg.hu-n:)
  • Komolytalan
    #11
    Egyik szarházi neobilsi mint a másik... Ha tisztességes ember volna hányna a csótánytól és bandájától, ő meg sose dolgozott tisztességes munkahelyen, egész életében körülöttük lebzselt.
    Öszödön a csótány meg a szokásos trükkel próbálkozott: a bűnök mindenkire kivetítésével. Egy többes szám első személy nem hatja meg sem a bíróságot, sem a normális értékrenddel rendelkező embereket. Nem is nagyon kajálták be az emberek, persze te pl kivételt képezel.
  • gtc376
    #10
    Téged minősít,ahogy beszélsz.
    Csak jelzem,a cikkben Mesterházy Attiláról van szó.
    Orbán nem épített autópályát.
    Őszödön valaki végre megmondta,hogy az összes(nem csak Gyurcsány) politikus hazudik,amit mindenki tud a világon,csak ti csodálkoztatok rá,mert O.V. az az ember,aki sohasem hazudott.A székház-pénzzel mi van?Csak nem alakult át szőlővé?
    A metró már rég készen lenne,ha O.V. nem állítja le.
    És senkit nem kell fölakasztani,a Bíróság dolga az itélkezés.
    Benned annyi gyűlölet van,nem csodálom,hogy nem látsz tisztán.
  • Komolytalan
    #9
    Szarháziakkal alapvetően nem szokás kulturáltan beszélni. Mert nem is értik. A maszop csak a kötélből értene (relatíve sokan vannak lámpavas pozitívok köztük, és a kötél újra felhasználható).
    Arról meg inkább ne vitatkozzunk hogy ki ki rabolt le, mert akinél ez még vitakérdés, az teljesen vak. ksh.hu, GDP arányos államadósság növekedés - tessék tanulmányozni a 1998-2010 időszakot, a kormányváltó éveket hagyjuk ki (2004, 2006 nem kormányváltó). Tessék megnézni a dadogós majom hogyan épített Orbánékhoz képest 4x áron autópályát azért, mert így ki tudta túrni a csótányt és sleppjét a visszaosztott pénzből. Tessék utánanézni, hogy 2004-ben az uborkaszezon közepén miért lett emiatt megpuccsolva. Utána tessék nézni, hogy a csótány hogy hozott adócsökkentési törvényt választás előtt, és hogy vonta azt vissza a választás után 1 hónappal "szarabb a helyzet mint gondoltuk" felkiáltással (a sok majom meg bekajálta, holott 2 éve ő volt már a főtolvaj akkor). Öszödöt hagyjuk - Angliában ilyen szöveg után egy újságíró se állna vele szóba, egy erkölcsi hulla lenne, itt meg a szarházi neolibsi sajtó igazságbeszédről beszélt (szerintem inkább beismerő vallomás volt). Aztán a
    nagy csótány vezetése alatt mi történt 2008-ban? Hogy szaladgált a nyomorék pénzért putyintól sorosig mindenhová, a végén meg csak a gyarmatközpont (IMF) adott zsozsókát, hogy ki tudja fizetni a saját és tettestársai "jól megérdemelt" járandóságát. Persze olyan lejáratra vette fel a tengersok pénzt, hogy Orbánéknak kelljen törleszteni. És akkor még 500Mrd+-os soha el nem készülő 4-es metrótól el is tekintek (Sevillában 2 év alatt csináltak ugyanilyet 80 milliárdból, kínában 700 km vasutat csináltak kb ennyiből úgy, hogy 3/4 része híd/alagút). Mert azért elsősorban demszkájt kéne akasztani.
  • gtc376
    #8
    tttttom,kapaszkodj meg,nem engem vezettek meg,hanem téged.
    Komolytalan,arra próbáltam rámutatni,hogy a "maszop","szarházy",meg ilyenek nem képezik egy kulturált ember véleményének részét.
    Arról meg lehetne vitatkozni,hogy ki kit rabol ki.Ha te munkavállaló vagy és nem vezető beosztásban,szeretnék erre visszatérni egy év múlva.
    Garrett27,aki törvény sért,annak felelnie kell a tetteiért.Független attól,hogy milyen a politikai beállítottsága az ""agyagedény"-nek.

  • Garrett27
    #7
    Így van! Már rég börtönben a helye a szerencsétlen hazaáruló "agyagedénynek".
  • Komolytalan
    #6
    Nem a kultúra verte ki, hanem a maszop. Egy életre, sokaknál. A pofátlanság teteje amit most csinálnak: miután kirabolnak, az ablakod alá szarnak, még be is dörömbölnek éjnek évadján, és wc papírt kérnek tőlünk.
    És ami a durva, hogy te ezt nem veszed észre, hanem a pofátlan tolvajokat véded.
  • shaddam
    #5
    A kommunisták már a fészbukon vannak.
  • tttttom
    #4
    Az mzsp kimutatta a foga fehérjét számomra. Ezentúl, ha meglátok majd egy mzsp szavazót akkor szépen bemondom neki, hogy tudod, hogy ezek az idióták csak téged meg a hozzád hasonlókat vezetnek mint egy vak birkacsordát...
  • gtc376
    #3
    A kultúra kiverte a biztosítékot,törzsvendég,gratulálok.
    A nemtetszést másképp is kilehet fejezni.
    Hogy lefordítsam a nyelvedre,Te vagy a népművészeti agyagedény,csak annyi eszed sincs,hogy ezt észrevedd.
  • torzsvendeg
    #2
    Szarházy Attila
  • Komolytalan
    #1
    Az nem karikatúra sorozat, hanem az illető ismerőseinek képes listája...