23
  • narumon
    Miért kéne, hogy bebizonyítsam hogy hazugság? Ember, te miről beszélsz már megint.
    (Khm már megint nem egy iphone tulaj generálja a flamet nem tudom figyelitek-e)
  • Garrett27
    pontosan erre gondoltam én is...
  • Garrett27
    "Ez nagy előny, mert a gyerekeink már nem tudnak magyarul,"
    --> "Remélem barlangban laksz. "

Azt hiszem, nagyon kevered a szezont a fazonnal. Az a szomorú társadalmi tény, hogy a gyerekeink már nem tudnak magyarul (képletesen szólva), mi köze a barlang lakáshoz? Vagy te is ebbe a csoportba tartozol, akik már egy összetett mondatból sem tudnak egy értelmet kovácsolni?
  • Soto
    Lenox01 úrnak!
    Elnézését kérem, elütöttem a gombot: a 19. számú megjegyzés önnek szól.
  • Soto
    Vigasztalhatatlan vagyok, hogy két mondat megértése ekkora problémát okoz önnek. Ezek szerint hiába használja ön oly nagy szorgalommal az internetet, hiszen az intellektuális képességei megragadtak a pattintott kőkorszak szintjén. A szövegére az eredetiség, a teremtő gondolat teljes hiánya jellemző. Ám még ezt is túlszárnyalja a bárdolatlan, parlagi stílusa, amit ön jópofaságnak (humornak) vél. Még szerencse, hogy zömében gondolkodásra képes emberek olvassák ezt a fórumot, amint Szunyog úr megjegyzéséből is látható.

Ami a barlangot illeti, az egyetemen a kommunikáció szakos hallgatóimnak vizsgaanyagként előírom Platón híres barlanghasonlatának ismeretét, amely a filózófiatörtének egyik leghíresebb szövege. Olvasgassa ön is tisztelt uram. De nem árt ha megismerkedik másokkal is, például: Staniszlaw Lem: Summa Technologie, vagy Stephen Hawking, Paul Davis, Roger Penrose műveivel. Nagy felfedezésekre fog bukkanni a világ dolgairól.
  • Szunyog83
    Véleményem szerint az említett "őslakó" nem a technikától fél, hanem annak ilyen irányú felhasználásától. Mellesleg igaza van...
  • lenox01
    Még egy technika félő őslakó. Remélem barlangban laksz. Várjunk csak! Hiszen ide tudtál írni. Nem derogál az internet használat neked? Nem kéne használnod. Árt neked és a gyerekeidnek.
  • Soto
    A fogyasztói társadalmat manipuláló transznacionális tőke a végén olyan okos "okostelefont" hoz létre, hogy a homo sapiens nevezetű lény már nem is kell hozzá. Magától telefonál. Ez nagy előny, mert a gyerekeink már nem tudnak magyarul, a kommunikációs készségük a nullához konvergál. Előre a modern rabszolgatartó társadalom útján!
  • torzsvendeg
    Ha te "lopsz" (warez) tőlük, vagy kiszivárogtatsz (wikileaks) akkor az hú de nagy bűn, fordított irányban meg ártatlan piackutatás a Te érdekedben.
    Ha minden felhasználó azonnal beperelné őket 10 milliárd dollárra tán változna a helyzet, de így úgy tűnik a kutyás se érdekli hogy ki milyen adatokat küldözget. Egy kis morgolódás ki a fenét érdekel. Különben is lehet úgy élni mint a bushmanok, de valahogy a többség mégis inkább a cyber világot választja.
  • lenox01
    Ne használj Win7-et mert ellopják az adataid. Használj inkább DOS-t az való meked!
  • HENCIG
    Hi all :)
    Normál telefonból vettem a csúcskategóriát és azt mondtam, hogy a legközelebbi telcsim valamilyen OS rendszerű lessz!
    Rájöttem, hogy a hagyományos telcsi adottságait sem használom ki max. a telefonálás, sms és wifi terén.
    Már ezt is megbántam, nemhogy egy ilyen buzi iphone vagy isten tudja miféle népbutító, lehúzós telcsit vegyek!
  • Eriongtk
    Az első oszlop az kajak username/password? O_O... username még oké, de jelszó? mianáthásfasz! Bejeweled lazán tolja, meg milyen már, hogy megveszed az angry birds-t, és küldi a kontakt listádat is? Kár hogy pro verzió nincs, vagy Diamond account, lehet még a pénzed is leemelné...
  • lenox01
    Ezt mondták a PC-re is de úgy látom te is vettél... pfüh
  • Zoliz
    Okostelefonok? Hamarosan veszélyesebbek lesznek mint manapság. És a nép veszi és veszi. Pfüh
  • lenox01
    Igen igen, erre én is emlékszem, meg olyan szövegekre hogy a google-nél adatokkal fizetsz. Úgy látszik ez inkább az Apple-re igaz.
  • Sith
    Nem vagyok nagy Apple párti de ez nem a telefon hibája a szifonnál ugyan úgy le tudod kapcsolni a net kapcsolatodat... ép csak 22 es csapdája.

• sanyicks
    "Jó reggelt!" Hazudta az apple fan miközben gyurcsány ferenc kezét fogta :)
  • sanyicks
    téényleg 3 hónapja itt verték magukat az apple fanok amikor valami androidos gps-es app folyamatosan küldte a helyzetet ha nem volt beállítva hogy ne küldje, és ott ment az "appstore ba ilyen nem kerülhet be ott ellenőrzik" szöveg, azt kiderül hogy mind hazugság :)
  • kvp
    Ertelmes telefonok (pl. sony ericsson, nokia) megkerdezik a felhasznalot, hogy engedelyezi-e az internetkapcsolatot. A symbian ezt meg azzal fejelte meg, hogy a legtobb fejleszto nem is kap hozzaferest az erzekeny adatokhoz, mivel ezert a jogert rengeteg penzt kellene fizetniuk a nokianak. A google fele megoldas az, hogy ha kideriti valaki hogy szivarog az alkalmazas, akkor a kozosseg lehuzza a szoftvert az ertekelesben, tehat elobb-utobb tiltolistara kerul.

Az apple engedelyezi az adatgyujtest, sot o is gyujti az adatokat. A google a felhasznalokat probalja vedeni, mert neki beloluk van penze (a kereseseikbol). Az apple pedig a fejlesztoket es a szolgaltatokat, mert neki ok hozzak a penzt (az appstore-on keresztul). Az csak veletlen, hogy a google uzleti modellje eppen a felhasznalok erdekeit szolgalja.

ps: Az iphone olyan lyukas, mint a macos. A kulonbseg az, hogy tobbnyire nem virusok vannak ra, hanem trojai kemprogramok amik alkalmazasnak tunnek. Es ez meg legalis is.
  • joebacsi
    Ezáltal pedig jobban is ismerik az igényeiket.
  • Rotyoka
    És ez kinek új dolog?

Ha nem küldene kb lófasz nem is lenne, mivel nem lehetne tudni mi kell az embereknek.
  • zola2000
    Az ember azt hinné, hogy amilyen engedélyezési procedúrán átesnek a telefonos programok mire felkerülnek a webáruházba, kémprogramot nem tartalmaznak, kíváncsi lennék a nokia ovi árházában lévő programok arányaira is...
  • lenox01
    Nahát nahát.

"Az iPhone-alkalmazások jóval nagyobb mértékben kémkedtek a mobil előfizetők után, mint Androidos társaik.

ulkesh, narumon? Gyertek és bizonyítsátok be hogy ez hazugság! :DD