25
  • DeviloftheHell
    #25
    fél oránként 1 szer lehet csak reklámot adni? két film között max, a tetves kurva anyjuk sem kiváncsi a reklámra, francia köcsöghöz hasonlo meg itt nem lesz hogy kibassza a cigokat mint vmelyik emberke irta itt hogy lebaszást kapott érte, itt még etetik is öket szavazo mind a két sejelt pártnak és az egész kapcsolati rendszerüknek, az összessel annyit kéne csak csinálni hogy lámpavasakra felhuzni van elég pesten jutna mindegyiknek külön
  • gtc376
    #24
    Komolytalan,csak neked:
    http://orulunkvincent.blog.hu/2010/12/22/mediatorveny_europa_szegyene
    http://blog.juditbayer.com/2010/12/27/mi-a-gond-a-m%C3%A9diat%C3%B6rv%C3%A9nnyel.aspx
    Azért azt megkérdezem,te ezt fizetésért csinálod vagy magánszorgalomból?
  • Komolytalan
    #23
    Vagy egy másik hsz:
    "Cenzúra miatt jajjveszékelni, közben meg saját blogon cenzúrát gyakorolni, nem vall éppen következetességre!
    Úgy is mondhatnám, hogy egy szép nagy öngól :))"
    és a reagálás:
    "@lacek55: A szerkesztés kábé egyidejű a médiával, és csak a nagyon ostobák tévesztik össze a cenzúrával."

    Szóval ez az, amiért kommancsblogot nem veszünk komolyan.
  • Komolytalan
    #22
    Az a vicces, hogy ezen a blogon is felteszik a kérdéseket, hogy most konkrétan mivel is van baj? Erre a bérblogger erre (teljes hsz-t idézek):
    "@karloszky: Teljesen egyetértünk. A kb 500 jajveszékelő kommentelő között egyetlen nincs, aki elmondaná hogy mi a probléma a médiatörvénnyel. "
    így válaszol:
    "@renegade8: Jóval azelőtt, hogy kedves édeanyád azzal a nagytestű háziállattal dévajkodott, még 1791-ben az amerikai kongresszus elfogadta az alkotmány első kiegészítését. Olvasd el. Aztán majd megérted."

    Vagyis a nyálverés megy a bérblogger-trollok részéről, de érv ami megállna, na az nincs 1 szál se.
  • gtc376
    #21
    Komolytalan,nekem ugyanaz a véleményem rólad,mint neked rólam
    Azt,hogy ki mit vesz komolyan,nem tudhatod,max a magad véleményét írhatod le.
    http://orulunkvincent.blog.hu/2010/12/22/mediatorveny_europa_szegyene

  • Komolytalan
    #20
    Ennyi erővel te egy aberrált majom vagy, aki a kecskéjével szexel. Én is állítok valamit, te is. Egyiknek sincs sok alapja.
    Idézgetni meg onnan idézgetsz ahonnan akarsz, más kérdés hogy a kommancsblogokat senki se veszi komolyan.
  • gtc376
    #19
    Nem csak az fájt,az egész törvény a demokrácia sárba tiprása.
    Onnan idézgetek,ahonnan akarok,ez MÉG nincs törvényben szabályozva.
    P.S.Én nyugodtan alszom,nektek kell törnötök a fejeteket,hogy jöttök ki a legkisebb veszteséggel ebből a helyzetből.
  • Komolytalan
    #18
    Megjegyzem ha mát törvényből idézgetsz akkor ne egy szar neolibsi blogot linkelj, amely szerkesztője megtalálta a paragrafus jelet, hanem mondjuk a jogtárat. Van már online változata is.
  • Komolytalan
    #17
    Ha csak ez fájt, akkor nyugodtan aludhatsz:
    http://index.hu/kultur/media/2010/12/21/megszavaztak_a_mediatorvenyt_elhalasztottak_a_digitalis_atallast/

    Megjegyzem a rendőrség, APEH, meg úgy általában minden bírságoló cég így jár el a NMHn kívül - büntetést be kell fizetni, utána lehet perelni - mégse mennek a neolibsi értelmiségiek emiatt ajvékolni Brüsszelbe.
  • gtc376
    #16
    Komolytalan,a médiatörvényt legalább egyszer el kellett volna olvasni.Hiába fordul a delikvens bírósághoz,az NEM halasztó hatályú(szevasz,demokrácia!)
    Segítek:http://napifix.tumblr.com/post/2480185118/mi-a-gond-a-mediatorvennyel-2-valasz-devenyi

    kicsizoz,használj IP-cím rejtést.
  • kicsizoz
    #15
    Eljutottam oda, hogy nem merem leírni a véleményemet, mert félek, hogy később még bajom lehet belőle...
  • Komolytalan
    #14
    Igazad van, egyébként egy szem kilövős, új eltörős rendőr 38 évesen nem kaphatna 280ezres nyugdíjt.
  • Baliquez
    #13
    "Egyébként a médiatanács döntése megtámadható független bíróságon, ha valakinek nem tetszik"

    Független bíróság Hágában vagy Brüsszelben van kegközelebb. De legalább ők rutinosak diktátortéren, szóval nem teljesen reménytelen az ügy.
  • Komolytalan
    #12
    Már hogy a pékbe lenne akkor igazságos, ha minden parlamenti párt beleszólhatna? Az összes kis szarosnak összesen nincs 1/3 képviselői aránya, örüljenek hogy fizetést kapnak - mibe akarnak belepofázni? Kit képviselnek? A rokonokat meg fizetett szavazóikat?
    Az meg hogy a programban nem volt benne - elmondom lassan, hülyegyerek: A FIDESZ NEM ÍGÉRT SEMMIT, ÉS ÍGY KAPOTT 2/3-OT. Érted már? Biankóra adtuk neki, bármi ígéret nélkül. Tudom, nehéz ezt megérteni, de az eddigi szarháziakra semmiképpen sem szavaztunk volna, a jobbik és az lmp meg viccpárt, azért.

    Egyébként a médiatanács döntése megtámadható független bíróságon, ha valakinek nem tetszik. Nekem viszont tetszik pl az hogy:
    - tótaw 1 cikkéért immár nem pár 100ezer, hanem 25 milliós büntetés járhat. Az meg már 1 indexnek is fáj.
    - rtles kora esti farokvillantásért 200 milliós büntetés jár
    - reklám nem lehet hangosabb mint a műsor (igen, pl ilyenek is benne vannak)
    - óránként max 12 perc reklám
    - 30 percesnél hosszabb műsor fél óránként max 1x szakítható meg reklámmal
    - nem közvetíthet kizárólagosan olyan adó kiemelt eseményt (pl olimpia) akinek nincs minimum 80% lefedettsége.
    Ilyeneket senki eddig nem csinált, mert ezek a változtatások az átlagember érdekeit képviselik. Az meg hogy pár firkásznak feldugják majd a s.ggébe az esernyőt és kinyitva kihúzzák engem abszolúte nem zavar.
  • nlght
    #11
    Jaj, hagyjuk már, hogy itt most a Fidesz az áldozat. Ekkora hülyeséget csak fidesz bérencek tollából (billentyűzetéből) lehet kiadni. Azt aláírom, hogy túlságosan sok a szenny a mai médiában, mind tv2, rtl, mind a magyar nyelvű neten.
    De nem az a megoldás, hogy bevezetjük a cenzúrát és néhány ember, akik (Orbán füttyre táncolnak) dönt arról, hogy én mit halljak és olvassak, mert ők az Alfa és az Omega és mindenkinek kuss. Akkor lenne igazságos, ha minden parlamenti párt részese lehetne a médiabizottságnak.
    100%-ban fidesz irányítja mostantól a médiát és a így a kapott kritikáit is, és ez szerintetek így rendben van? Mégis milyen demokráciában? Már eddig is a HírTv teljesen fideszközpontú volt. Fogadjunk, hogy szerintetek ez is normális. Szerintetek mit szólnának odakint, ha pl. a CNN csak egy párt propagandáját fújná 7/24? HírTv? Haha, pártatlan és objektív hírközlés, haha és ti el is hiszitek hogy így van? Sok agymosott barom. Konkrétan a paralamenti közvetítésben a vita során a fideszesek többször is a kuruc.info-ra hivatkoztak, hogy emiatt hozzák a törvént többek között. Pedig az egyetlen általam ismert oldal, ahol olyan hírek is megjelennek, ami a tv2, rtl, hírtv híradójában soha nem jelenhetne meg. Mert akkor rájönne a nép, hogy mindennaposak a késelések és lövöldözések az országban, hogy nincs közbiztonság, mert fényes nappal kirabolnak a Moszkva téren. Az utóbbi félévben csak 5 ismerősömet rabolták ki Bp-n. Csak 20% lehet bűnügyi hír? Ez tudjátok miért jó a fidesznek? Na? Semmi tipp? És ha azt mondom, hogy a 20% bűnügyi hírbe beletartozik a politikai bűnözés is? Akkor már dereng vmi? Ha fidesz ezután hamisan keveri a kártyákat, akkor nem fogsz róla hallani a híradóban, max egy kistőkéjű netes oldalról, aki dacolni mer őfelségével. De be kell fogni a száját a kurucnak, mert ilyet nem lehet. Orbán Vikit kritizálni? Mégis, hogy képzelték? Őfelségét nem lehet csak úgy kritizálni most már, előbb a fideszes bizottságnak jóvá kell hagyni, mert különben olyan gyorsan csődbe viszik a kritikát megjelentető lapokat, hogy pislogni nem lesz idejük.
    Írtok itt a 2/3-os többségről és arról, hogy a nép ezt jóváhagyta a választásokkal. A nagy lóf*szt! Mutassátok meg nekem, hol voltak ezek az intézkedések leírva a fidesz választási programjában? GYERÜNK FIDESZES BÉRENCEK MUTASSÁTOK! Ja, hogy a fidesz jelentette meg utoljára a választási programját? Ja, hogy a bégető birkákra gondolva inkább kivárt, hogy inkább a Vezért szavazzák meg elsősorban és másodsorban a választási programot.
    Ha a sokat szidott gyurcsány bevallotta anno az őszödi beszédben, hogy a hazudtak a választásokkor és emiatt az ország szemét, köcsög, hazaárulónak nevezte (teljesen jogosan) akkor teljesen jogos lenne, hogy most őfelségét Orbán Vikit is szemét, köcsög, hazaárulónak nevezze az ország. De nem fogja, mert túl sok a bégető birka, akik bármit beszopnak amit OV mond, akik képtelenek szembesülni az igazsággal, hogy nem ezt a választási programot szavazták meg és hogy ez a törvény kimeríti a cenzúra fogalmát.
  • Komolytalan
    #10
    Franciáknak ugyanúgy beszóltak, hogy hazaküldte Sarkozy a cigókat. Magyarországon mégis minden normális érzésű ember azt kívánta, hogy bárcsak itthon is lennének ilyen tökös vezetők. Most lett - ennyi.
  • Komolytalan
    #9
    Ja, hogy a bírságok mértékével van gond? Vagyis pl a pedofília se baj, csak ne büntetnék annyira?
    Eddig azért tolták az arcunkba az undorító tótaw-t, meg mónikát, meg a való világot, mert ha bírság volt, röhögve kifizették. Most meg 2-3-4 bírság, és lehúzhatja az adott cég a redőnyt. Ez nem baj, sőőt, nagyon jó.
  • Baliquez
    #8
    Nyilván a mindenki más hazudik és nem a Delejes Ember Aki Még Sohasem Hazudott. Ó, az a rohadék, zsarnoki elbutultságában is mocskosszemétnépellenség magyarellenes (ld.: Magyarellenes) külföld ahol még nincs kétharmada a Kedves Vezetőnek. Majd jól mögöttünk fognak kullogni pár év múlva mi meg majd röhögve cseréljük le a frissen annektált Párizsban a diadalívet gigantikus székelykapura.

    Komolyra fordítva a szót: a sárga veszedelem inkább narancssárga, napról-napra jobban látszik. Egyébként örülök és drukkolok a Messziről Jött Ember EU-elnökletéhez, addig sem ezt a nyomorult magyar népet bünteti majd, hanem például a beszólogató németeket meg briteket meg a fujrohadék luxemburgiakat, akik képtelenek a csökött agyukkal felfogni a Dicsőséges Fülkeforradalom világraszóló nagyszerűségét.
  • vatuszi
    #7
    Ez a cikk a médiatörvényről szól. Tehát nem a cigányokról, nem a szlovákokról és a nyelvtörvényükről, nem Tóta W-ről, nem II. János Pálról. És még millió más dologról sem szól.

    A The Times vezércikke is a médiatörvénnyel foglalkozik. Nem ad enni az éhezőknek, nem fűt be a didergők kályhájába, nem ad lakást a hajléktalanoknak. Ezek a nyugatiak már csak ilyen szemellenzősek és önzők.

    "nem olvastam el, és nem kerestem meg az új törvények párjai, de Orbán elmondása szerint minden új passzus megtalálható az EU nyugati államainak a média törvényeiben. Addig pedig mindenki fogja be a pofáját, amíg ezt meg nem bírja cáfolni": Orbán az európai uniós tagállamok médiaszabályozásáról állította ezt, márpedig az EU nemcsak nyugati államokból áll. Másrészt ha állít valamit, azt neki kellene bizonyítania. Harmadrészt ehhez elég lenne a legvitatottabb részeket alátámasztania, például megemlíteni legalább 1 tagállamot, ahol ekkora bírságokat helyez kilátásba a médiatörvény. A többit már mindenki elhinné neki. Addig hazugnak tűnik minden józan ember szemében.
  • Komolytalan
    #6
    A szabadság a felismert szükségszerűség. Szükségszerű, hogy a tóta w szintű véglények, és a szenny amit kreálnak (érték közvetítés címén) pusztuljanak ebből az országból. Ennyi.
  • DeviloftheHell
    #5
    szólás szabadság? sosem volt :D:DD:D franciák meg a többi példáját követve lehetne venni indiába minden kis tavalybarnult börtönszökevénynek egy csak oda szolo repülöjegyet, sztem nagyon sokat áldoznák az adojukat eme nemes cél érdekében fel
  • gtc376
    #4
    Demokrácia alapja a szólásszabadság.Ha ez nincs meg vagy korlátozva van,az már diktatúra.Ennyi.
  • Komolytalan
    #3
    Akkor egyik külföldi lap se pofázott, amikor azt elkezdték büntetni, ha megkérdeztem hogy "milyen 6 millió?" Most meg hogy rendes (több 100 milliós) büntetést rónak ki a délután 6-kor villanó farokért/punciért rögtön ajvékol minden libsi. A külföld meg mit lát? A magyar média 90%-a a halálán van, gyászolnak, hogy a tóta gyerek ezután nem írhat "II. János Pál game over" című cikkeket rentábilisen (pár 100eFt-s büntit röhögve kifizették a bannerpénzből).
    Én spec üdvözlöm az új médiatörvényt, és várom már hogy pár szennylapot bezárjanak, mivel csődbe mennek a büntetések miatt. tótagyerek és társai meg mehetnek az orosz jóska után.
  • okosan gyerekek
    #2
    Akkor nem járt a Nyugat pofája, amikor a szlovákok nyelvtörvényt hoztak, ugye? A f@szszopó büdös kurvä änyjukat! Az nem ment szembe az EU irányelveivel, ugye? Amikor az osztrák határ után az autonómia alap. Alap. Felvidéken? Újvidéken? Kárpátalján? Erdélyben, Székelyföldön? Ott nyelvtörvény, kettős állampolgárság tiltása, nem hogy autonómia. El lehetne kussolni. Előbb nézzük meg, mit összehazudoztak a médiában és el lehet gondolkodni, hogy mi miatt kerültek a Ferkóék másodszor is labdához. Pontosan azért, mert hazudozott a média megrendelésre. És bár nem olvastam el, és nem kerestem meg az új törvények párjai, de Orbán elmondása szerint minden új passzus megtalálható az EU nyugati államainak a média törvényeiben. Addig pedig mindenki fogja be a pofáját, amíg ezt meg nem bírja cáfolni, tényszerűen, azaz összevetve mind a 22 tagállam jogi rendelkezéseivel és be nem tudja bizonyítani, hogy vannak olyan rendelkezések, amik csak nálunk találhatók meg. Inkább azon az öncenzúrán kell elgondolkodni, amit a Nyugat erkölcsi szinteken kezdett a közgondolkodás vénájába csöpögtetni a "politikailag korrekt beszéd" címszó alatt. Hogy még törvény se kell hozzá, de mindenki be fogja a pofáját. Lehet gondolat és szólás szabadságod, de legyél korrekt. Ugye? Ez nem egy megfoghatatlan, tág fogalom, ugye? A f@szom ki van már a kib@szott károgó nyugati szennytől. Ugyanezt csinálták, akkor is, amikor a szlovákok módszeresen sértették meg a nemzetünket, félfüllel, amit hallottak, innen-onnan, mindenre ráugrottak, előítéletektől fűtve, lásd a BBC riportját a nyomorult Hillerrel, amikor még belénk rúgtak különböző teljesen felháborító, alapvetően a mi méltóságunkat sértő ügyek miatt. Mert akkor is olyan kibäszottul jól tájékozott volt még a BBC is. Igen, jól olvassuk kérem szépen, jól, azaz kis iróniával éppen hogy rosszul tájékozottak voltak, és nem azért, mert buták, hanem mert annyira nem érdekli őket ez az egész. Csak fel-felröppennek különböző pletykák, például, hogy itt kommunista berendezkedés van előkészülőben -- párhuzamosan ezzel Brüsszel kijelenti, hogy a komcsikat nem lehet egy kalap alá venni a nácikkal, mert jogilag nem egy kutya a két dolog -- de persze kárognak, hogy itt jaj mi lesz. Mi lesz, kérem szépen? Az itt élő, szavazni képes állampolgárok 2/3-ának az akarata. Minthiszen: nem csökken a támogatottság. Tehát, hány ember érintett véltük szerint a nagy elnyomásban? Durván másfél millió vérkomcsi. Persze, hogy a magyarok lakta területeken hány magyarba léptek bele a határainkon túl, az a kutyát nem izgatja. Mindig kell egy igazi szabad préda, akin demonstrálnia lehet az EU-nak, hogy mekkora ki-bebäszott nagy liberális, igaz, hogy az olaszok kitoloncolták a cigókat, igaz, hogy náluk jobban társadalom nem gyűlöli a vélhetőleg szocializációs alapokon nyugvó kollektív viselkedésüket, igaz, hogy Franciország is kiTOLONCOLTA EMBEREK, KITOLONCOLTA AZ ÖSSZES CIGÓT, a magyarok a rohadt nagy nácik, meg faszisták, meg kommcsik, -- ellentmondások nélkül persze -- ANTILIBERÁLISAK, és Európához nem méltóak. Jó lenne végre befogni a pofátokat a kurvä életbe! Mindazoknak, akik most itthon, de legfőképp azoknak, akik a határainkon kívülről, a magyar nemzettesthez nem tartozó voltuk ellenére jártatják a lepcses pofájukat!
  • torzsvendeg
    #1
    Nem hiába vannak úgy betojva az angolok.

    "Ti nem tudjátok például elképzelni,
    hogy lehet majd esetleg egy miniszterelnök
    (a nevét szerénységem tiltja megsejtetni veletek),
    aki egy napon, miután szenvtelen és nyugodt
    hangon bejelentette az országgyűlésnek,
    hogy néhány jól megfontolt diplomáciai
    művelettel, amikről eddig nem akart beszélni,
    mert nem a szavak embere, sikerült Angliát,
    mint egyszerű gyarmatot, Magyarországhoz csatolni... "