13
-
leeloodallas #13 A borító nem olyan rossz első ránézésre, olyan 6/10-es. Na de amit rányomtattak!!!
Na az valóban merész! Sőt, inkább nagyképű, bulváros, hatásvadász, már-már pofátlan. Ugyan még nem láttam (meg fogom nézni, persze nem moziban...), de biztos vagyok benne, hogy a borítón szereplő jelzők közül egyik sem fog eszembe jutni a film után. -
Aldo Moro #12 Ez mitől olyan, mint a faszbúk? Szerintem kifejezetten gyenge borító, aztán persze bele lehet magyarázni mindenfélét, hogy eladhatóbb legyen. A cím meg ott van a tetején, nincs elrejtve. -
MsUser #11 Eszméletlenül merész!!!
Lapos semmilyen átlagos, nem kirívó sablonos borító, és csúnyán elveszi az ember kedvét a film megnézésétől. -
viasz #10 Én sem láttam, pedig kerestem, majd végül maradtam a gerinc szövegnél, az a tuti :D
Egyre kíváncsibb vagyok a filmre. -
kalapos01 #9 Kurvára nem tűnik szembe. Fent az szokott lenni, hogy "szinkronizált" vagy "deluxe tripla lemezes". Itt sem tűnt fel, hogy hol a cím (illetve feltűnt, de nem tudtam, milyen film az az Óriási és felvillanyozó), de a boltokban az átlagembernek pláne nem fog leesni, hogy mi ez. -
#8 Na most én is meglepődtem. Kicsit konzervatívabban képzeltem el a legmerészebbet. A film sztoriját ismerve nekem egy monitor elött faszbukra recskázó tini képe ugrott be.
De ilyen meglepően merész képre nem gondoltam volna. Hiszen egy viszonylag jó kritikát kapott és valszeg tényleg jó filmet olyan borítóval kiadni, ami az égadta világon semmilyen gondolatot nem ébreszt abban aki ránéz, valóban megborzongató, és irónikus.
-
Everest07 #7 Nyisd ki a szemed! -
#6 Film és plakát nézhetetlen. -
Mat666 #5 Sok mindenek nevezném ezt a borítót de merésznek nem kíváncsi lennék hogy a cikk író mire gondolt? -
#4 Talan arra, hogy 4csillagos filmtorteneti merfoldko.. :S
En nem hiszem, hogy megnezem. Nem szeretem az ilyen amcsi "biografikus" karrierfilmeket, foleg nem a mai Hollywoodbol, tinitrendi-modra. -
nohea #3 Valaki magyarázza már el nekem, hogy ezen mi a merész... a cím is egyből szembetűnik: egyszínű háttér előtt kontrasztos betűvel, minden díszítés és stb nélkül. Tisztelt cikkíró: mire gondolt?? -
egyember1 #2 Jesse Eisenberg viszi a hatan az egesz filmet. Ritkan mondok ilyet, de jo szinesz s a film is jol sikerul. -
#1 Ahogy lefelé görgettem egyből ott volt a film címe XD
De egyben látva tényleg nehezebben tűnik fel