2010 - legmeglepőbb - legrosszabbjai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezeken kell elgondolkodni, ettõl is alakul az egyén szubjektív véleménye, pontosabban igényessége, és ettõl változhatna a játékipar is.
Ha ez meg lenne az emberekben, nem itt tartanánk mostmár lassan 2011 -ben. Nem 4-5 órás játékoknál, ahol egyszerûen csak végigkell menni, 0 lehetõség...
Tessék megnézni az Armed Assault -t (mostmár a 2. részét) vagy kiegészítõjét, függetlenül attól, hogy tetszik-e a szimulátor stílus vagy sem, nem az a lényeg...
Óriási pálya (és készíthetõ is hozzá), rengeteg jármû (kerékpár, motor, autó, repülõ, helikopter, mind 1 játékban!), fegyverek (más-más fizikával, tulajdonságokkal), a 2 -ben mostmár pergõs sztory mód is van (kiszabadítással, városban ember keresése, kérdezõsködéssel, stb.), viszonylag realisztikus találati rendszer (móddal már az 1 -ben is volt elvérzés is). Az AI messze nem tökéletes, de mostmár az is elég magas szinten van (teljesen dinamikusan, bekerítenek, gránátot dobálnak, fedezékbe mennek, és egy külsõ móddal még meglepõbb dolgokat tudnak csinálni).
És nem mellesleg ha jól tudom, elég kicsi a fejlesztõgárdája, el lehet gondolkodni tehát, hogy mi lenne, ha egy nagyobb gárda dolgozna ilyesmin, mondjuk azért egy kicsit árkádabb kategóriában, de hasonló igényességgel, minõségben.
Ezek után vegye meg valaki teljes áron a Call of Duty -t, ami egyszer tényleg végigjátszható, nekem is tetszett... és nem szidom, mert ebbe legalább nehezbb fokozaton tényleg fedezékbe kell bújni, végre kihajlást is beletettek, és példás a filmszerûsége is... Csakhát ennek kellene a budget kategóriának lenni, ráadásul a minimumnak ma már.
Nem csak a minõsége miatt, hanem azért is, mert tudom hogy arra is megy ki a játék, hogy hamar meg lehessen unni, aztán lehessen megvásárolni a többi játékot.
Az utóbbi idõkben sajnálattal lehet hallani, hogy az EA régiónkban üzletpolitikát váltott a lokalizációkkal kapcsolatban. Sajnos ez abban mutatkozik meg, hogy nagy valószínûséggel a Dragon Age II már nem lesz magyar felirattal! Így nagy valószínûséggel a Mass Effect 3. és egyben befejezõ epizódja sem lesz lokalizálva kapható a boltokban...
Sok ME fan, köztük én se örülök ennek a hírnek. Eddig mindent megvettem, ami Mass Effect; napokban olvastam el a Felismerés c. könyvet is. Éppen ezért, a harmadik részét is szeretném magyar nyelvvel megvásárolni!
Ha ti is szeretnétek magyar nyelvvel, akkor kérlek benneteket, hogy írjátok alá a petíciót, amit a hozzászólásom végén találhattok meg.
Köszönöm!
Jelszavunk: 10 ezerig meg sem állunk!
http://www.petitions24.com/mass_effect_3_hungarian_translation
Továbbá megkérek mindenkit, hogy, ha aláírja, akkor lehetõleg ne valami komolytalan álnévvel írja alá, hanem nyugodtan szignózza oda a valódi nevét, talán így még komolyan is vesznek. Köszönöm!
De ez a gyakorlatban úgy valósul meg, hogy az iq light fanboyoknak mindegy mit kapnak, ha a névben bennevan a hõn szeretett játékuk neve, akkor az bizony jó, mondhat bárki bármit, anélkül hogy neveket mondanék, megelõzvén a vitákat.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
AvsP: seholsem hozza az elsõ 2 rész színvonalát..Pontosabban a grafikán kívül sehol...De még a mozgásanimáció is inkább nevetséges,fõleg multiban. A Singleplayer rész viszont ultraszánalom.Síkhülye MI nulla para,rövid kampány.
HR: Minden idõk egyik legjobb thriller játéka,a Fahrenheit színvonalára jócskán rápakoltak pár lapáttal.és bár részben interaktív film,a cselekményeink igencsak kihatással vannak a játék végkimenetelére.
Castlevania meg kis aranyos ahogy van, számomra egyáltalán nem rossz.
AVP pedig nagyon várós volt, mert imádom a predátorokat (ilyen névvel?), és amúgy is rengeteg dolgot kidolgoztak, amitõl predatornak érezhettük magunkat. Sajnos kevés volt, mert a story, a pályák, meg a hangulat kevés volt. Irányítással semmi bajom nem volt (MAC).
Tehát osztom Crosscut kommentjét, jól beszél!
És érdemes is lenne tényleg kijátszani valamit, mielõtt fosoznátok.
Pedig az én mértékeim igen magasan vannak.... iRevolution.eu
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Az elején azért nincs beleszólás, mert az teremti meg az alaphangulatot...utána viszont minden rajtad múlik, nekem nincs gyerekem, de át tudtam érezni az apuka fájdalmát és nehézségeit. Nem is tudom mikor szippantott be egy játék ennyire...
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Cod
Heavy Rain
Ezek nem tudom hogy kerültek bele, biztos félrenyonyták a billentyûket vagy valami nongémer retardált fikagép most megmondta a tutit azzal hogy AAA játékokat tett be a közepes vagy rosszul sikerültek közé.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Aki nem az Xbox premierje körül játszott az elsõ Haloval, az nem tudja értékelni az abban megjelent újdonságokat, mert utána kezdte el koppintani õket az egész játékipar. Amikor viszont mindenhol máshol megtaláljuk, tovább csiszolva azokat a forradalmi dolgokat, visszanézve persze hogy gagyinak látszik az úttörõ. Az elsõ generációs 1.0ás szoftveres iPhone is szutyok a mai okostelókhoz képest.
De azért ismerjük még mindig az iPhone brandet, mert folyamatosan fejlõdött, és ezért tudta megtartani azt az érdeklõdést, mint a legelsõ modell. Ugyan ez igaz a Halo-ra is. És nem az elsõ rész farvizén evez tovább. Az ilyen sikeres óhatatlanul is a süllyesztõben végzik (Guitar Hero, a pár tízezres eladásával).
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Sajnos manapság a játék is átment divatba...divat manapság játszani egy haloval mert mindenki azt isteníti. Ugyanígy a modern warfare stb....
Persze egy adott játék tetszhet valakinek ezzel nincs gond. De hogy egy halo ennyi embernek tetszen, azt kétlem 😊
Ha tisztán állna mindenki neki a halonak (semmi extra info a játékról, nem haver ajánlja stb) akkor kb fele ennyi ember nem játszana vele az tuti. De ez a helyzet pl egy modern warfarrel is pl.
Valóban jó játék a halo mert nagyszerû benne a coop játék, no de azért az sem egetrengetõ. Single playerben meg hát egy egyszerûbb lövöldéhez tudnám hasonlítani. Semmi extra, egyszerû tucatjáték.
Fúú,ez a kedvenc dumám...És utána sem jelent meg semmi fps,ugye?Meg 360-ra sem?Vagy akkor hogyan létezik,hogy a Halo széria sikere tökéletesen töretlen maradt?Ja,hogy lefizetettek meg agymosottak,értem.Nem kell válaszolnod,köszi
A HR-el nem játszottam de nem jellemezném egy szimpla interaktív filmnek. Változatos, és sokszor végigjátszható, ellentétben sok nagy kasszasiker játéktól.
A Black Ops nekem is csak egy túlhájpolt (máskülönben semmi extra) FPS.
A FF14ben részt vettem mint alfa és bétateszter.. hááát nem nagyon sírok azért hogy nem játszhatok vele mert havidíjas. A Kezelése konzolosra sikeredett ami PC-n egy MMO-nál minden csak nem elõny. Látványos lett volna, de sajnos a grafikája jellegtelenre sikeredett (nem ronda, csak semmi megjegyezhetõ elem) és a játékmenet sem volt egy remekül összerakott rendszer. (számomra a ff széria a XI óta gyengélkedik, bár a XII-hoz még nem volt szerencsém.)
Szerintem õk is tudják, hogy ezt nem gondolhatják komolyan. Valóban 3x végigjátszásra elég unalmas a játék eleje, mikor 0 beleszólásod van a dolgokba de utánna igazán érdekes.
Pont, hogy nagyon kevés kaland játék van manapság és ezért a heavy rain a sok "választhatok" lehetõségével igazi felüdülés.
Castlevania: Szerintem 2010 legjobb játéka a Heavy Rain mellett. Nagyon kiegyensúlyozott játék. Soha nem éreztem benne azt hogy "most túl sokat ugráltam" "most túl sokat harcoltam" "túl sokat gondolkodtam". Szépen el van osztva a játékon belül ezen három elem (logika, harc, ügyesség).
A karakter fejlõdése az ilyen játékokban oly divatos "veszek kombót" valamint a lineáris (metroidból már ismert) upgradekben merül ki. Azonban a "veszek kombót" szerintem nagyon ötletesen oldották meg. Nincs benne 600, de ami van az tényleg látványos. Elég ha csak a holy crosst megnézzük benne. Pályákon viszonylag megvan kötve a kezünk, de soha nem éreztem azt, hogy másfele is mennék. Így is az elsõ végigjátszás legalább 15-20 óra körül van. Grafikára az egyik legszebb játék 2010ben mind ps3 és xbox360is (mindkettõt teszteltem!).
Call of duty: hát a listába nem is raknám, de egyébként szerintem sem nagy eresztés. Túl sokadik rész és mindegyik részben csak épphogy van némi újdonság. (ez alatt persze nem azt értem, hogy máshol játszódik, más fegyver)
Persze jó játék, jól el lehet vele szórakozni de azért hetekig biztos nem tudnék vele játszani. Tipikusan olyan lett a call of duty mint a halo széria. "ISTEN" mindenki (többség) mondja rá de közben semmi extra nincs egyikben sem. Halo sikere valahol mondjuk érthetõ volt, mivel xbox1re akkor semmi más fps nem volt csak halo.
AVP: Szép grafika, a játékmenet is jó viszont 5 (kb) pálya mindegyik fajjal? Nevetséges. Ennél már akkor is hosszabb lett volna a játék ha meg sem jelenik.
Splatterhouse: Azért érzõdik rajta hogy nem egy castlevania színvonal, de nem is baj. Én jól szórakoztam vele és az extrák terén nagyon meg van pakolva a dvd(blu ray) lemez. Talán a legvégsõ "save jenny" rész volt picit idegesítõ.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
A Heavy Rain tényleg jobban bejönne, ha nem qte lenne az egész, de akkor sem értem, hogy kerül a listára, hangulatos.
Szerintem valaki szedje össze a srácok bogyóit, mielõtt nagyobb hülyeségeket irkálnak össze.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
onnantol viszont igenis van beleszolasa a jatekosnak szinte mindenbe.
sebaj, ezek a csecsfejek is elertek, hogy meg egy magyar oldalra is kirakjak a listajukat.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597