Az Electonic Arts mozifilmet készít népszerű videójátékából

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon sok sportátok van, ez csak egy közülük, és nem az EA találta ki. Biztos van racionális magyarázat a jelenségre, de a sportolók többsége babonás, és így egyszerûbb elfogadni, hogy a borító tehet róla...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Szolnokboy1
inkább a mass effect filmet csinálnák...

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Ez egy marha nagy baromság.
Ez valami vicc?
nem értek a dologhoz, de gondolom az kerül a borítóra, aki elõzõ évben valami kiemelkedõt hozott össze. mivel ezek a fickók tehetségben kb. azért ugyanott lehetnek, a mázlin is eléggé múlik, hogy milyen eredményeket tudnak felmutatni egy adott évben (mint pl F1-ben). Szóval nem a borító megjelenését követõen kezdenek gyengébben játszani, hanem inkább azért kerülnek a borítóra, mert elõzõ évben sikerült kiemelkedõen jól/szerencsésen játszaniuk.
de lehet tévedek 😊
azért midnenesetre jópofa ötlet az EA-tól,kiváncsi vagyok mi lesz belõle.

Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!

m minnifield
mondjuk az elég nyakatekert átok, hogy mesérülnek ezek a játékosok miután a borítóra kerülnek, hisz az nfl-ben szerintem nem létezik olyan faszi akinek egyben van minden csontja...<#nevetes1>
másrészt michael vick épp csoportelsõ a sasokkal, 20 td passzal.na mindegy, érdekes lesz. <#eljen>

Egy kicsit furcsa ez a cikk, mert a 2010es Madden borítón Larry Fitzgerald és Troy Polamalu van és róluk emlétést sem tesznek róluk. De szívesen kiegészítem: A Madden 2010 a 2009-2010es idény elején jelent meg. Ebben az idényben Troy Polamalu szinte egész évben sérült volt, úgyh õt is utólérte ez az átok, Fitzgeraldról ilyesmit nem tudok, vizson õ a mostani idényben gyengélkedik:S