8
-
macseke #8 Szerintem jó lett a negyedik rész, a háromnál meg aztán lényegesen jobb. Sajnos azt a sötét, elkeseredett világot, amit a Terminator 2029 könyvsorozatban megalkottak nem sikerült visszaadni. Aki nem ismeri, annak minimum ezt ajánlom:
http://sci-fi.konyvstart.hu/halalzona-ellencsapas-invazio/
de van vagy tizenöt része. A többségük neten txt-ben is fellelhető, ha valaki nem akarna kapásból pénzt adni érte, viszont aki a Terminator-világot kicsit is szereti, adjon neki egy esélyt, nem fog csalódni! -
cateran #7 A 4. resznek a vege maga a megvaltas....ritka szar film..meg a 3-nal is szarabb,pedig nem hittem volna, hogy alulmulhato... -
winnie #6 ott a pont, jogos. -
kwzatz #5 Jobb rendező jobb forgatókönyvből rendez. Ha szar, akkor azt mondja, hogy menjetek a p*csába. :) -
vg #4 faszt nem láttad, te warezpápa -
Locutus51 #3 A harmadikhoz képest tényleg megváltás a negyedik Terminátor, ne egyetlen véleményre alapozz... Szerintem teljesen korrekt alkotás. -
winnie #2 nem láttam még, de az csak a rendezésen múlt? mármint jobb rendező (bőven van, nyilván) rohadt jó filmet készített volna a rendelkezésre álló forgatókönyvből? -
CooperD #1 MCG az egy barom, a Terminator is egy rakás fos lett...