9
Star Sentinel Tactics - Laser Squad utód
-
SemiAuto #9 Üdv srácok, véletlenül nincs hozzá magyarosítás? Ugyan angolul is jó, de gyorsabb lenne magyarul :-)
-
#8 aha, bár az inkább falloutra hajaz mint JA-ra, vagyis inkább rpg,bár látom hogy körökre osztott és egész csapatot lehet vezetni -
Noodlee #7 Ha már JA és társaik, akkor ajánlom figyelmedbe a Dead State játékot.
Zombis RPG. Hamarossan jön. -
#6 akinél a skidrow verziónál sipákol a nod,az töltse le a reloaded verziót -
#5 HOMEPAGE
-
#4 Pardon, úgy gondoltam Laser Squad említése és rá való hasonlóság mindent megmagyaráz))
Star Sentinel Tactics - egy futurisztikus stratégiai játék, ahol egy csapat tengerészgyalogost irányítunk.Huszonnyolc küldetés, a sivatag, idegen űrhajó,stb szolgál háttérnek. Lehet szerkeszteni a fegyverek, karakterek, küldetések és kampányok scriptjeit.
- valósághű line-of-sight
- 28 kézzel készített küldetések
- jó AL, az ellenfelek a lépéseinkhez mérten képesek csapdát állítani akár, vagy összedolgozni és esetleg feláldozni magukat hogy blokkolják a előrehaladásunk ha időre kell egy tevékenységet elvégeznünk.
- kézifegyverek, puskák, sörétes lőfegyverek, rohamkarabélyok, gránátok, közelharci fegyverek és egy sor lézer és plazma fegyver.
- Teljes körűen moddolható a játék
- több mint egy órás filmzene
-
#3 írhattál volna bővebb információt! így azt tudom,hogy van 2 kép amin vannak zombik és kész -
#2 klafa -
#1 Míg megjelenik, ha megjelenik...a JA ujab része addig emlékezzünk meg a nagy elődről ahonnan minden kiindult.
A Star Sentinel Tactics Laser Squad utód így teljesen csak a részletesen kidolgozott taktikai terepen csatázhatunk (mi is írhatunk scriptet,tetszőlegesen átalakítva a szörnyeket, vagy tárgyakat)
A zene klafa, a 3d ezen formája is tökéletesen megfelel a játéknak, még csak az első pályán vagyok de látom meg lesz mivel töltöm a karácsonyt)))
Kellemes Karácsonyi Lövöldözést !