Karácsonyra bedurvul az RTL Klub és a TV2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebbõl a halmazból asszem 2 filmet tervezek megnézni. Egyszerûen azért, mert még nem láttam õket. Polar Expressz, Csillagpor. Nem szeretnék tudatlanul elhalálozni...
A Csillagpor nagyon jó, valamint a Rém rom is kellemes kis film. Én ezeket ajánlanám azoknak, akik mindenképpen a tv elõtt akarnak karácsonykor punnyadni.
Pl a Napfivér Holdnõvér az egy kiváló film lenne de nem 34 reklámmal elosztva apró részletekben. És ha lehet a legjobb zenei részeknél elszabva...
Majd inkább letö.. szóval elkérem kölcsön valakitõl 😊
A többi meg.. Beethoven 3-4-5-6, ez komoly? már az elsõ is idegrángást okozott nekem....
Majd inkább letö.. szóval elkérem kölcsön valakitõl 😊
A többi meg.. Beethoven 3-4-5-6, ez komoly? már az elsõ is idegrángást okozott nekem....
A többsége 1000x lejátszott szar filmek ! <#hehe>#hehe><#nezze>#nezze>
Akkor jól döntöttem hogy meglepem magam a battlefield vietnammal és az undead nightmare-rel.Ha lesz bud spencer film akkor azt azért megnézem.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
és a Reszkessetek betörõk???!!!
Valamilyen szinten mindket felnek igaza van. Az itt felsorolt filmek java resze felejtos az en szamomra is, hisz vagy mar lattam "x+1"-szer, vagy amugy sem neznem meg.
Ugyanakkor valogatni kell. Pl. az Acelmagnoliara kivancsi vagyok.
Csak a cimet nem ertem.
Ugyanakkor valogatni kell. Pl. az Acelmagnoliara kivancsi vagyok.
Csak a cimet nem ertem.
Pedig az
- "Acélmagnóliák (Steel Magnolias)"
- "Evelyn (Evelyn)"
még jó film.
- "Acélmagnóliák (Steel Magnolias)"
- "Evelyn (Evelyn)"
még jó film.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
bedurvulnak, vagyis az eddigi selejtes filmeknél is rosszabb felhozatalt kísérelnek meg...
\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"
Bedurvul?
Ezek közül EGYET se fogok megnézni. Hulladék felhozatal, amelyik meg ér is valamit, azzal meg töke tele van az embernek.
Ezek közül EGYET se fogok megnézni. Hulladék felhozatal, amelyik meg ér is valamit, azzal meg töke tele van az embernek.
WiiHun administrator
lehet szv csak ironizál... bár humorérzéke a cikkei alapján az átlagnál kevéssé fejlett, de nem lehetetlen, h ironizál.
ennyit mai reklámunkról (gyk. ki a faszt érdekel egy ilyen hír, tuti pénzért levajazott cucc ez és nem valami "igazi" hír)
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
már lementek 100 szor is 😊
de mindig akadnak idomított fókák é betanított majmok akik megnézik
ilyen ez az ország
birkaország idomított fókákkal s majmokkal
hehehehehhahahahahaaa
de mindig akadnak idomított fókák é betanított majmok akik megnézik
ilyen ez az ország
birkaország idomított fókákkal s majmokkal
hehehehehhahahahahaaa
Ezek mintha már 99x lementek volna nem?