14
-
leeloodallas #14 Ebből a halmazból asszem 2 filmet tervezek megnézni. Egyszerűen azért, mert még nem láttam őket. Polar Expressz, Csillagpor. Nem szeretnék tudatlanul elhalálozni... -
Wittgen #13 A Csillagpor nagyon jó, valamint a Rém rom is kellemes kis film. Én ezeket ajánlanám azoknak, akik mindenképpen a tv előtt akarnak karácsonykor punnyadni. -
#12 Pl a Napfivér Holdnővér az egy kiváló film lenne de nem 34 reklámmal elosztva apró részletekben. És ha lehet a legjobb zenei részeknél elszabva...
Majd inkább letö.. szóval elkérem kölcsön valakitől :)
A többi meg.. Beethoven 3-4-5-6, ez komoly? már az első is idegrángást okozott nekem.... -
Béka Benő #11 A többsége 1000x lejátszott szar filmek ! -
#10 Akkor jól döntöttem hogy meglepem magam a battlefield vietnammal és az undead nightmare-rel.Ha lesz bud spencer film akkor azt azért megnézem. -
SBKMoses #9 és a Reszkessetek betörők???!!! -
zoltanszon #8 Valamilyen szinten mindket felnek igaza van. Az itt felsorolt filmek java resze felejtos az en szamomra is, hisz vagy mar lattam "x+1"-szer, vagy amugy sem neznem meg.
Ugyanakkor valogatni kell. Pl. az Acelmagnoliara kivancsi vagyok.
Csak a cimet nem ertem. -
#7 Pedig az
- "Acélmagnóliák (Steel Magnolias)"
- "Evelyn (Evelyn)"
még jó film. -
emile zola #6 bedurvulnak, vagyis az eddigi selejtes filmeknél is rosszabb felhozatalt kísérelnek meg... -
Kisvesza #5 Bedurvul?
Ezek közül EGYET se fogok megnézni. Hulladék felhozatal, amelyik meg ér is valamit, azzal meg töke tele van az embernek. -
avman #4 lehet szv csak ironizál... bár humorérzéke a cikkei alapján az átlagnál kevéssé fejlett, de nem lehetetlen, h ironizál. -
#3 ennyit mai reklámunkról (gyk. ki a faszt érdekel egy ilyen hír, tuti pénzért levajazott cucc ez és nem valami "igazi" hír) -
istenfasza #2 már lementek 100 szor is :)
de mindig akadnak idomított fókák é betanított majmok akik megnézik
ilyen ez az ország
birkaország idomított fókákkal s majmokkal
hehehehehhahahahahaaa -
Rotyoka #1 Ezek mintha már 99x lementek volna nem?