43
-
Blackeagle13 #43 sdsdsccx -
obe #42 nem sorrenben:
The Elder Scroll: Skyrim
Diablo 3 (ez inkább csak remény hogí egyáltalán idén kijön)
Total War : Shogun 2
The Witcher 2
Portal 2
elég is, többre úgysem jutna idő:(
-
#41 ami nekem várós:
-TDU2(meg veszem multi miatt)
-Crysis 2
-Fear 3
-Portal 2
-Max Payne 3
-Mass Effect 3
-Shift 2
-F1 2011
uramisten,ha ezt mind megkéne vennem :OOOO -
KP27 #40 milyen 10.000? :D megeszem a kalapom ha akár csak pár ezer aláírás összegyűlik :D szerintem a játékot is max ilyen példányszámban adhatták el. -
Wittgen #39 Hál'Isten az én pénztárcámat eléggé meg fogja kímélni a jövő év. Az elmúlt dekádban csak a Heroes3, Heroes5 és a King's Bounty játékok okoztak minimális kiadást. Hát igen, én ezekkel is jól elvagyok még mindig, főleg a Heroes3-mal :) -
Justil #38 Minden nap újra és újra elolvasod, és újra és újra elkeseredsz, mi?
Pedig már elég világosan el lett neked magyarázva, hogy:
1) az EA leszarja a 10 ezres kis petíciótokat
2) abból a 10 ezer emberből jó ha 10 megveszi majd eredetiben, a többiek úgyis lewarezolják
3) ilyen komoly storyline-al és szinkronmunkával elkészített játékot eredeti nyelven kell játszani
De nyugi, többet nem szólok hozzád...a továbbiakban csak röhögök inkább magamban (bár lehet inkább sírni kéne ezen amit csinálsz). -
Barnez #37 Kedves Mass Effect fanok!
Szeretnék hozzátok fordulni egy kéréssel!
A mai napon egy nagyon elkeserítő hírt olvastam. Ezért megkérek mindenkit, aki tudja, hogy a cikken belüli linket írja alá. Ez mindannyiunk érdeke! Köszönöm mindenkinek aki aláírja. Ajánljátok, és írassátok alá a lehető legtöbb ismerősötökkel!
Jelszavunk: Cél a 10 ezres álomhatár!
Hajrá ME fanok, hajrá Magyarország!
http://rpgames.web4.hu/cikk/mass-effect-3-csak-eros-idegzetueknek/2 -
#36 Guild Wars 2 kimaradt... -
WoodrowWilson #35 Az volt idáig, most változtattak a címen. -
silent11 #34 jó lesz az "Heroes of Might and Magic"-nek is:D -
#33 Még egy fontos gém kimaradt amit asszem nem írt senki még: az új heroes vagyis a Migth and Magic Heroes VI :) Tudomásom szerint ez is 2011-ben várható... -
#32 A ps3 játékok kimaradtak.A kz3,Resistance3, Uncharted 3 biztos előrerendelés.Multiplatformból a dead space-t meg majd nyáron pótolom. -
Reg5 #31 A Fear 3-at én is várom, de az eddigiek alapján szerintem egy x kategóriás szemét lesz. -
Grodt #30 Én a DA 2-t és a ME 3-at várom nagyon, de az SW Old Republic, F1 2011 és az Deus Ex-re is kíváncsi leszek -
#29 Ez a szép a pécé gamingban, hogy mindig van hová ledegradálni a csúszkákat. -
DeviloftheHell #28 lekell adni a full grafból meg a full hd felbontásbol és máris láss csodát :) egy 3850 sel végigtoltam mind a két részétélvezhetö sebességgel 30fps plusz igaz min grafon de levan szarva :) ugy is szép volt -
#27 Hat az idei termesnel csak jobb lehet, ME2 es BFBC2-n kivul egy jatek se fogott meg. Vicc, hogy az x-edik gagyi cod rokabor meg egy wow kieg miatt lehal a piac honapokra...
Shift2, DA2, TDU2, ME3, Homefront, Red Orchestra 2, Skyrim ami varos. Ha ezekbol 2-3 jol sikerul mar orulok:DD -
#26 nalam a Crysis 2 a F.3.A.R, Half Life 3 es a Duke Nukem Forever a varos, az utobi mar csak azert is mert lassan annyi ideje keszul mint a G'N'R uj albuma -
merai #25 Duke Nukem Forever 13éve jelentették be :_D
vajon melyik lesz hamarabb dio3 vagy duke nukem? -
Egerwin #24 Duke Nukem Forever <-- Hiszem, ha látom -
subesz #23 Hát szerintem a diablo 3-an még ne pörögjetek ennyire én nem találkoztam hivatalos bejelentéssel. Én amit a leginkább várok Batman fanatikus révén az az Arkham city :) -
Kalman11 #22 "Bár hivatalos dátummal nem rendelkeznek, de a Deus Ex: Human Revolution, az Assassin's Creed: Brotherhood és a DC Universe Online is 2011 első negyedévében várható."
A Deus Ex február 25.-én jelenik meg -
Evoluti0N #21 Nem tudom, h a cikkíró honnan vette, h a 3. negyedévben fog megjelenni a TOR. Sehol se mondtak ilyent. Eddig arról van szó, h tavasszal fog, bár ez egyre kevésbé valószínű. Azonban 2011 3. negyedévéről sehol sem volt szó. -
haxoror #20 Warhammer 40,000: Space Marine
The Elder Scrolls V: Skyrim
Mass Effect 3
Aliens: Colonial Marines
-
#19 Hát konkrétan, ha jó a lista akkor 1 év, nem pár hónap. -
#18 Már javában lenne béta teszt, ha a Diablo 3 hamarosan megjelenne, mint a SC2 esetében. -
Major #17 Blizzard tervezett megjelenések. -
#16 Ezt honnan szedtetek, hogy a Diablo3 par honap mulva megjelenik? -
Zoliz #15 Én a legjobban a Crysis 2-öt várom, a legkevésbé a Assassin's Creed: Brotherhood-ot.
(mindkét Assassin Creedet felraktam, de egyiket sem voltam képes végigjátszani olyan unalmasaknak találtam őket) -
#14 de gondolom ,nem talán 6990-en kb akkora jelenik meg...... -
#13 Én csak a Crysis 2 gépigényére leszek nagyon kiváncsi? fut -e nálam ????
-
#12 Red orchestra hun van -
TomecK #11 Ahogy előttem, annyian írták már. DIABLO III FOREVA !!!!!! Végre valami amit tutira végig is tolunk ismerősökkel oly régóta várom már. Azt hiszem még 2005 -be jött egy-két info, hogy lesz de majd max. 5 év múlva. Lehet végre slashelni a csúnya sötét erőket :) -
#10 ez csak a pc-sekre vonatkozik. -
#9 Nem véletlenül...
-
Chris Lowe #8 Jópár játék kimaradt.
Első negyedév:
LittleBigPlanet2,
Killzone3,
Harmadik negyedév:
Uncharted3,
Last Guardian - ICO fejlesztőjétől,
Resistance3
Sony játékok valahogy lemaradtak a cikkből... -
Zolivok #7 álmodj királylány egy esetleges Half-Life 3 bejelentésben (mondjuk egy Left 4 Dead 3 helyett). 1ébként ti eszek ha megfigyelitek team fortress , team fortress 2 , half life , half life 2 , l4d , l4d2 , counter strike , cs source (végülis felfogható 2. résznek) és akkor most a l4d3 ábrándon kívül ami a szöveg elején van keressetek 3 ast -
#6 Thief 4? -
Alien_AM #5 Első negyedév, és talan az egyik legjobban vartat, a legtobb penzt hozot hagytad ki:
DIABLO 3 -
#4 durva év lesz. ezekből legalább 10-zel játszani is szeretnék. na az évi átlagom jelenleg 5 játék. le leszek maradva :D