43
  • Blackeagle13
    sdsdsccx
  • obe
    nem sorrenben:

The Elder Scroll: Skyrim
    Diablo 3 (ez inkább csak remény hogí egyáltalán idén kijön)
    Total War : Shogun 2
    The Witcher 2
    Portal 2

elég is, többre úgysem jutna idő:(

• bakkerman
    ami nekem várós:
    -TDU2(meg veszem multi miatt)
    -Crysis 2
    -Fear 3
    -Portal 2
    -Max Payne 3
    -Mass Effect 3
    -Shift 2
    -F1 2011

uramisten,ha ezt mind megkéne vennem :OOOO
  • KP27
    milyen 10.000? :D megeszem a kalapom ha akár csak pár ezer aláírás összegyűlik :D szerintem a játékot is max ilyen példányszámban adhatták el.
  • Wittgen
    Hál'Isten az én pénztárcámat eléggé meg fogja kímélni a jövő év. Az elmúlt dekádban csak a Heroes3, Heroes5 és a King's Bounty játékok okoztak minimális kiadást. Hát igen, én ezekkel is jól elvagyok még mindig, főleg a Heroes3-mal :)
  • Justil
    Minden nap újra és újra elolvasod, és újra és újra elkeseredsz, mi?

Pedig már elég világosan el lett neked magyarázva, hogy:

1) az EA leszarja a 10 ezres kis petíciótokat
    2) abból a 10 ezer emberből jó ha 10 megveszi majd eredetiben, a többiek úgyis lewarezolják
    3) ilyen komoly storyline-al és szinkronmunkával elkészített játékot eredeti nyelven kell játszani

De nyugi, többet nem szólok hozzád...a továbbiakban csak röhögök inkább magamban (bár lehet inkább sírni kéne ezen amit csinálsz).
  • Barnez
    Kedves Mass Effect fanok!

Szeretnék hozzátok fordulni egy kéréssel!
    A mai napon egy nagyon elkeserítő hírt olvastam. Ezért megkérek mindenkit, aki tudja, hogy a cikken belüli linket írja alá. Ez mindannyiunk érdeke! Köszönöm mindenkinek aki aláírja. Ajánljátok, és írassátok alá a lehető legtöbb ismerősötökkel!
    Jelszavunk: Cél a 10 ezres álomhatár!
    Hajrá ME fanok, hajrá Magyarország!

http://rpgames.web4.hu/cikk/mass-effect-3-csak-eros-idegzetueknek/2
  • RoyalPredator
    Guild Wars 2 kimaradt...
  • WoodrowWilson
    Az volt idáig, most változtattak a címen.
  • silent11
    jó lesz az "Heroes of Might and Magic"-nek is:D
  • JackSparrow88
    Még egy fontos gém kimaradt amit asszem nem írt senki még: az új heroes vagyis a Migth and Magic Heroes VI :) Tudomásom szerint ez is 2011-ben várható...
  • shaddam
    A ps3 játékok kimaradtak.A kz3,Resistance3, Uncharted 3 biztos előrerendelés.Multiplatformból a dead space-t meg majd nyáron pótolom.
  • Reg5
    A Fear 3-at én is várom, de az eddigiek alapján szerintem egy x kategóriás szemét lesz.
  • Grodt
    Én a DA 2-t és a ME 3-at várom nagyon, de az SW Old Republic, F1 2011 és az Deus Ex-re is kíváncsi leszek
  • Dzson
    Ez a szép a pécé gamingban, hogy mindig van hová ledegradálni a csúszkákat.
  • DeviloftheHell
    lekell adni a full grafból meg a full hd felbontásbol és máris láss csodát :) egy 3850 sel végigtoltam mind a két részétélvezhetö sebességgel 30fps plusz igaz min grafon de levan szarva :) ugy is szép volt
  • Hamed
    Hat az idei termesnel csak jobb lehet, ME2 es BFBC2-n kivul egy jatek se fogott meg. Vicc, hogy az x-edik gagyi cod rokabor meg egy wow kieg miatt lehal a piac honapokra...
    Shift2, DA2, TDU2, ME3, Homefront, Red Orchestra 2, Skyrim ami varos. Ha ezekbol 2-3 jol sikerul mar orulok:DD
  • djstefi
    nalam a Crysis 2 a F.3.A.R, Half Life 3 es a Duke Nukem Forever a varos, az utobi mar csak azert is mert lassan annyi ideje keszul mint a G'N'R uj albuma
  • merai
    Duke Nukem Forever 13éve jelentették be :_D
    vajon melyik lesz hamarabb dio3 vagy duke nukem?
  • Egerwin
    Duke Nukem Forever <-- Hiszem, ha látom
  • subesz
    Hát szerintem a diablo 3-an még ne pörögjetek ennyire én nem találkoztam hivatalos bejelentéssel. Én amit a leginkább várok Batman fanatikus révén az az Arkham city :)
  • Kalman11
    "Bár hivatalos dátummal nem rendelkeznek, de a Deus Ex: Human Revolution, az Assassin's Creed: Brotherhood és a DC Universe Online is 2011 első negyedévében várható."
    A Deus Ex február 25.-én jelenik meg
  • Evoluti0N
    Nem tudom, h a cikkíró honnan vette, h a 3. negyedévben fog megjelenni a TOR. Sehol se mondtak ilyent. Eddig arról van szó, h tavasszal fog, bár ez egyre kevésbé valószínű. Azonban 2011 3. negyedévéről sehol sem volt szó.
  • haxoror
    Warhammer 40,000: Space Marine
    The Elder Scrolls V: Skyrim
    Mass Effect 3
    Aliens: Colonial Marines

• Fec papa
    Hát konkrétan, ha jó a lista akkor 1 év, nem pár hónap.
  • Rage47
    Már javában lenne béta teszt, ha a Diablo 3 hamarosan megjelenne, mint a SC2 esetében.
  • Major
    Blizzard tervezett megjelenések.
  • Garou
    Ezt honnan szedtetek, hogy a Diablo3 par honap mulva megjelenik?
  • Zoliz
    Én a legjobban a Crysis 2-öt várom, a legkevésbé a Assassin's Creed: Brotherhood-ot.
    (mindkét Assassin Creedet felraktam, de egyiket sem voltam képes végigjátszani olyan unalmasaknak találtam őket)
  • jaspercry
    de gondolom ,nem talán 6990-en kb akkora jelenik meg......
  • jaspercry
    Én csak a Crysis 2 gépigényére leszek nagyon kiváncsi? fut -e nálam ????
  • bakvarnyu
    Red orchestra hun van
  • TomecK
    Ahogy előttem, annyian írták már. DIABLO III FOREVA !!!!!! Végre valami amit tutira végig is tolunk ismerősökkel oly régóta várom már. Azt hiszem még 2005 -be jött egy-két info, hogy lesz de majd max. 5 év múlva. Lehet végre slashelni a csúnya sötét erőket :)
  • LeventeV
    ez csak a pc-sekre vonatkozik.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem véletlenül...
  • Chris Lowe
    Jópár játék kimaradt.
    Első negyedév:
    LittleBigPlanet2,
    Killzone3,
    Harmadik negyedév:
    Uncharted3,
    Last Guardian - ICO fejlesztőjétől,
    Resistance3

Sony játékok valahogy lemaradtak a cikkből...
  • Zolivok
    álmodj királylány egy esetleges Half-Life 3 bejelentésben (mondjuk egy Left 4 Dead 3 helyett). 1ébként ti eszek ha megfigyelitek team fortress , team fortress 2 , half life , half life 2 , l4d , l4d2 , counter strike , cs source (végülis felfogható 2. résznek) és akkor most a l4d3 ábrándon kívül ami a szöveg elején van keressetek 3 ast
  • cylonflatus
    Thief 4?
  • Alien_AM
    Első negyedév, és talan az egyik legjobban vartat, a legtobb penzt hozot hagytad ki:

DIABLO 3
  • koschwarz
    durva év lesz. ezekből legalább 10-zel játszani is szeretnék. na az évi átlagom jelenleg 5 játék. le leszek maradva :D