A Time szerint az Alan Wake az Év játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaddam
Az év embere meg cukorhegy a fészbuk zseni.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Szerintem meg a time meg egy fos.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Tinman
Fail.

A bungie nem csinál több Halo-t...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Gyenge lineáris játék. Unalmas játékmenet. Abszolute nem félelmetes. A terep egyhangú (erdõ, erdõ, erdõ). A történet egy katyvasz. Ezt csak akkor nevezik meg év legjobbjának, ha az illetõ (illetõk) érdekeltek a játékban, játékeladásban.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

koschwarz
gratulálok a microsoftnak, remélem még néhány xbox exkluzívval beszopja a faszt. halot már úgyse csinálnak többet.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

"...magasan az év egyik legjobbja." - hát ez értelmes kijelentés - hehe...
Tinman
<#levele>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

http://dict.sztaki.hu/dict_search.php?W=Time&L=ENG:HUN:EngHunDict&O=HUN&C=1&A=1&E=1&P=0&M=2

TROLLD
Ez 1 jó kérdés.
mi az a Time?