76
Mutasd meg saját készítésű képeid és videóid
-
#76 -
#75 Vodafone 845el:
-
#74 itt valamit nagyon elb*sztál :)
A D900i-vel SOKKAL jobb fotókat lehet készíteni. -
shumika #73
Eztezzel -
#72 nem ez a legjobb fotóm, de ezt szeretem, a kettő nem egy s ugyanaz.... -
#71 Beszúrandók normál (Átalakított) méretben, nagyok Linkelve.     pl.: #68 -
Dean Winchester #70 viszont fasza,hogy kis képeket látunk és nem linket!
én is dobok k800is képet holnap 1-2őt -
#69 Na ez gyönyörű hsz lett ráadásul van ami kétszer ment :/ -
#68 Néhány régebbi képem. :) Teló: SE K800i
-
#67 sztem is. Bár az első postban azt írtam h lista szerűen az átláthatóság kedvéért, de mint utána említettem a fórummotor miatt az ugrott. -
#66 Linkeljetek már direktben, mi a frásznak kattintgassunk egyenként a linkekre?! -
puma1 #65 Maiak:
kép1
kép2
kép3
és a tettes... -
#64 S5230-tól ez nagyon jó -
#63 Erre szoktam mondani hogy nem a képen van némi zaj, hanem a zajon van némi kép.. -
clio1616v #62 iphone 4-el készült és 32PFL9705 tv-n -
clio1616v #61 -
#60 Ez az éjszaka közepén készült
Kép2
A képek evvel készültek, gondolom senki nem kell bemutatnom.
A mostanival, (w995) nem csináltam még ilyen képeket. -
Dean Winchester #59 na madj feldobok én 1-2 képet :D -
#58 Ez valami borzalom.
Ne érts félre, nem az itt a gond, hogy egy osrégi szar nokiával életlen, digitális-zajjal teli képet csinálsz!!
A baj ott, van, hogy neked EZ tetszik, mitobb ez a legjobb fotód...
Na leptem innen
-
#57 Ezt még a nyáron csináltam.
ilyennel -
#56 Így van! -
#55 Nem csak a te hsz-edre válasz hanem az előzményekre is.
A topik lévő képeknél a minőség is nagyban számít. Mivel nem csak úgy általában a fotózásról, hanem kifejezetten a mobillal készült képekről van szó.
Gondolom topiknyitásnál az alapötlet: melyik telefonnal, milyen minőségű képet lehet csinálni. Persze a képek minőségét, nem a profi fotósok szempontjai alapján kell vizsgálni hanem pl, a telefonban lévő kamera alkalmas-e arra, hogyha megörökítünk vele egy nyaralást/kirándulást/bulizást stb, akkor élvezhető minőségben tudjuk-e megmutogatni másoknak, esetleg később visszanézni.
(Pl ezért is fontos hogy ne photoshopolt, meg ne kinézhetetlenül kis méretre kicsinyített képeket rakjatok.) -
#54 -
#53 Kép1 Kép2
Ezzel készült. -
#52 Ezt ma lőttem csak úgy :)
-
#51 mert?:D -
#50 jobb olsdalon az a kocsi lopott :DDD -
#49 Nokia 5700:
-
#48 "Mobillal nem fotózunk művészit, ha mégis, az nem a minőségtől, hanem a kompozíciótól és/vagy a hangulattól függ."
A művészi besorolás már eleve teljesen kizárja, hogy a minőségtől függjön a kép értéke.
Esetleg úgy mondanám, hogy mobillal nem egy tizenhétmillió dolláros fényképezőgéppel kell pixelszinten minőségi összehasonlításokat csinálni.
-
#47 Ez a legjobb mobilos kép amit valaha csináltam, nekem nagyon bejön főleg hogy homályos és a zaj teljesen rá illik a kép hangulatára
mobil: Nokia 6230 (szegény most mondta fel a szolgálatot közel 7 év használat után :S )
készült: kb két éve készült
-
#46 Áhh fenét. Ott nem lehetett rossz képet készíteni :)
-
#45 iPhone HDR-app. Nuff said. -
#44 Akkor már most bukott a topik... Mobillal nem fotózunk művészit, ha mégis, az nem a minőségtől, hanem a kompozíciótól és/vagy a hangulattól függ.
Nem létezik jó minőségű mobilfényképező, így más szempont nem igazán marad. -
#43 Hmmm... :)
Ezekkel a képekkel szerintem simán benne lennél a top5-ben egy "a legjobb PC-s hátterek" versenyen :) -
#42 Más hangulatú kép.
-
#41 Szifon4, ilyen képet csinál?
Nagyon szép!!!!
Ha kérhetlek, felraknál egy esti képet? Kíváncsi vagyok milyen a led benne. -
#40 "kamera tudás elemző topik?"
is :)
Természetesen a kisebb képekkel sincs baj mondom. (főleg az ilyen szépekkel ) -
#39 Ja, hogy ez egy pixelszámolgatós, kamera tudás elemző topik?
Akkor eltévedtem. -
#38 ha a fájlok nevét megnézed, kiderül hol készült :) -
#37 Kis felbontásban nemigazán látszik a kamera milyensége. 640x480ba majdnem minden kép szépnek tűnik :)
Ettől még a kép jó!