Multi-mentes lesz a Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha kicsit is utánanéznél, akkor tudhatnád, h igencsak történetközpontú lesz a játék és nem egy grindfest tucat MMO.
Lesz KOTOR 3, sõt 4-5-6 stb...
Úgy hívják, hogy SW:TOR.
Egyébként kár a smiley-ért, mert ez inkább szomorú, mintsem vicces... Majd lehet grindelni, meg vérpistik ellen szarakodni... Nesze neked játékélmény...
Úgy hívják, hogy SW:TOR.
Egyébként kár a smiley-ért, mert ez inkább szomorú, mintsem vicces... Majd lehet grindelni, meg vérpistik ellen szarakodni... Nesze neked játékélmény...
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
Szerintem van létjogosultsága a multinak. De nem úgy, hogy egy single player résszel együtt adják ki. Inkább csinálják meg az aktuális single player részt 100%-os minõségben, aztán egy különálló multiplayer játékot beleadva apait anyait. Szvsz a kettõ együtt egymás rovására menne...
Tehát semmit se tud a BioWare ténykedéseirõl.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Pacifien nem BioWare alkalmazott, hanem egy egyszerû emberke aki kapott Moderátor státuszt.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Ezt egyébként a BioWare számtalanszor közzétette. Hivatalosan is. Fórumokon is. Nem egy topic-ot bezártak, mely felvetette a kérdést egy "A Mass Effect egyszemélyes játék." mondattal.
Soha nem is hiányzott belõle, ez egy történet, egyetlen ember története, aki megvédi az univerzumot (illetve az univerzum általunk ismert formáját) a pusztulástól, ide multit tenni felesleges erõforrás-pazarlás lenne.
Soha nem is hiányzott belõle, ez egy történet, egyetlen ember története, aki megvédi az univerzumot (illetve az univerzum általunk ismert formáját) a pusztulástól, ide multit tenni felesleges erõforrás-pazarlás lenne.
Én is úgy vagyok vele mint ti. Nem kell ehhez a játékhoz multi, mert itt túl fontos a történet ahhoz h a multira elpocsékolják az energiájukat. Nagyon várom már az új részt😄
Nem lett volna rossz ezt a KOTOR 3 esetén is megfontolniuk, hogy rohadnának meg...
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
Nem is érthetnék jobban egyet az elõttem szólókkal.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nem baj szerintem, koncentráljanak csak a single-re, dolgozzák ki azt jól, és legyen csak egy hatalmas epic befejezés.
Helyes <#eljen>#eljen> Nem is hiányzik a multi belõle, arra ott van sok másik játék.