Megérkezett a Halálos iramban 5 őrült előzetese és magyar címe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jónak ígérkezik.
jackoneill90
ez király lesz.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Ha nem lesz teli cig trükk el akár még jó is lehet.
imdb-n most nézem..a rendezõé volt a Tokyo drift....
Nézem tovább,2002-ben volt egy filmje,Better luck tomorrow..valami gimis japcsik bandáznak és pénzt csinálnak..nézem szereposztást,csávókám benne van,Han a filmbéli neve..oké,talán olyan,mint a Joe az amcsiknál,rajta ragadt...elõzetest nézem..felénél ilyen szófordulatként elhangzik a Fast and furious mondás...na jó,akkor nézzünk rá,Han nevû karaktert kik és miben játszottak...Hát csávókámat kihozza mind a 4 filmre..hopszi..
ffxi
Jordana Brewster <#puszis>

Fákjúal!

pl a kéjutazásban mekkora volt már... 😊
Nekem tetszik! Ebben a részben szinte mindenki visszatér, aki eddig szerepelt...
Szerencsére minden ember ízlése más,nekem minden eddigi filmje bejött,nem sok variáció mutatkozik a karakterei között,de azt a szintet jól hozza egyelõre..
Murder3
egyre szarabb, ez a sok akció lesüllyeszti, valahogy eddig annyi élvezhetõ volt benne h versenyeztek meg voltka jó kocsik, de ez már egyre elvész egszóval beszürkül a b kategóriás szarfilmek közé.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

IMYke2.0.0.0
Walker-t felejtsük el - számomra egy kis senki. Irritál.
Szerintem, Diesel miatt lett sikeres.

S a #8-ast korrigálnám: a "The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006)" részre gondoltam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tokyo drift-et én is imádtam,a legutolsó szereplõig...de érthetõ,hogy azért bukott,mert a sorozat részeként akarták eladni,hogy ha ettõl független cím lett volna,jobban elfogadták volna...Hogy a 4.rész meg anyagilag megérte..hát hogyne,addigra már szépen kiéheztek az emberek a Diesel-Walker párosra ismét😊
IMYke2.0.0.0
Japánt imádom, de a 4. rész az katasztrófa volt. Sírt a lelkem a sok kihagyott magas labda miatt. Japán témában SOKKAL több kraft volt, mint amit a filmben láttunk.
Elég csak a japán tuning csodákra gondolni. A japán lányokról nem is beszélve!!!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

koschwarz
vessetek meg, de én szeretem ezt a sorozatot. mocskos élvezet. 😄

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Találtam egy két képet egy videóba sûrítve a forgatásról (nem volt nehéz megtalálni, de hátha valakinek tetszik): http://www.youtube.com/watch?v=mySc4rinvg0&NR=1

nagyon kevés cgi, ez jjó. nagyon jó... a 4.-ben volt pár igencsak felejthetõ belõle, itt visszatértek az alapokhoz. törni-zúzi mindent, egyenesben... <#taps>
Szerintem is az volt a legjobb: helyszinek, csajok, zene<#finom>

http://gaborszantai.co.uk/

Fõleg a +urva japánmánia miatt nem ment. Legalább is nagyon nem bírtam, azok a japán színészek szörnyen néztek ki. Egyedül Han nézett ki értelmesen, de szerintem õ nem teljesen japó.
Atkamon
Nem biztos, Han lehet csak egy flashback-ben is... 😊 De várom én is... Nem értem mondjuk miért nem ment olyan jól a 3. rész, nekem az a kedvencem... Mondjuk lehet, ez csak a Japánmániám miatt van xD

Haaaaaaaaaaan😊))

Akkor ez még mindig a Tokyo Drift elõtti idõkben játszódik..na istenség lesz..Ludacris is,meg Tyrese Gibson..már most várós😊