9
-
#9 *karakteréhez. -
#8 ez csak annak zavaró aki eredeti hangon látta vagy nézte, sztem simán illik a hangjához. -
Zolivok #7 ja barbossa hangját nemtom miért szarták el elmondom olyan volt először néztem a 2. részt életemben már ott vagyunk a végén, és megszólal barbossa 2-3 szóra mondom mi a büdös lószar volt ezés ezzel az érzéssel végződött a film .p -
CaptainRumi #6 Na a Pryce-nál már fel sem tűnt... de tényleg jobb a Harsányi. Király Attila meg szerintem abszolút nem illik Depp mély hangjához. Barbossát és Davy Jones-t viszont jól eltalálták a szinkronban. -
Yutani #5 Jó lesz ez Nightly és Bloom nélkül is. Úgyis elegem volt már belőlük. -
#4 Jah eléggé korai,szerintem :)
de nem baj...
Amugy csak május végén lesz látható a mozikban... -
Béka Benő #3 Igen a 2-ben és a 3-ban már Tolnai Miklós volt a magyar hangja Geoffrey Rush-nak.Nem tudom minek kellett megváltoztatni,mivel Rajhona Ádám tényleg jobb volt neki !
Amúgy a Jonathan Pryce-Harsányi Gáboros párosítás is jobb volt mint Jonathan Pryce-Szilágyi Tiboros folytatások !
Remélem ebben már nem szúrják el a szinkronhangokat ! -
Etinger #2 Mi ez a villámgyors szinkronizálás a trailerekkel mostanság? Ez csak nekem új? Apropó, Keith R. ismét megkapja a cameóját úgy látom. Je. Cruz meg jó nő. -
CaptainRumi #1 Bár nem rajongok a szinkronos változatokért, Rajhona Ádám Barbossa hangjaként az első részben kifejezetten jó volt. De persze később ezt is elbaszták, mert nem hiszem hogy ő nem vállalta.