Kratos Scorpion ellen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az megértem, h a God of War-ról nem hallottál, de hogy a Google-ról se? <#mf1>
Akik nem ismernék "õfenségét" God of War III teszt
Ez újból egy könnyû munka lesz Kratosnak<#nevetes1>
Egyszerûen nincs méltó ellenfele<#finom>
kár volt berakni a játékba, mert kénytelen lesz kiirtani az egész Mortal Kombatos bagázst <#mf1>
JaSoN HuNTeR
Legjobb PSes játék.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
God Of War

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Fresh Duke
Minek a fõhõse? <#conf>

A heavy cost. I pay it gladly.

Vicces lesz nézni ahogy Johnny Cage addig ütögeti a golyóit, míg ketté nem szakad (FATALITY!) 😄
Nem hiszem a Prototype multiplatform játék, a GoW (God of War) meg csak PS3-on elérhetõ. Szerintem kimondottan Xboxos karakter lesz (már ha lesz egyáltalán) például a GoW-ból (Gears of War) az egyik sáska, vagy valami hasonló.
Seth
Gyengus? Kinyírt minden görög istent Zeuszt is beleértve. Szóval elvileg reggelire elfogyasztja az egész MK bagázst, desszertként meg keresztbe lenyeli Shao Kahn-t

PSN ID.: Beegabor

Vagy talán Alex Mercert? Az még kábé illene a mûfajhoz!
A God of War játék fõhõse. <#szomoru2>
Gondolom a kardos legény Kratos... Hát elég gyengusnak tûnik az átlag MK karakterekhez képest 😛 Mondjuk kíváncsi vagyok az X360 extra karaktetére, berakják egy verekedõs játékba Master Chiefet, vagy Marcus Fenixet a Lancer géppityuval? 😄
Fresh Duke
Az ki?

A heavy cost. I pay it gladly.

Kratos mindent visz<#wink><#wink><#wink>
gneoka
Meg DLC formályában jó pénzért gondolom majd a hupikék törpikéket is meg lehet venni a 24 karakter mellé....

An old man dies. A young woman lives. A fair trade