Kratos Scorpion ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az megértem, h a God of War-ról nem hallottál, de hogy a Google-ról se? <#mf1>#mf1>
Akik nem ismernék "õfenségét" God of War III teszt
Ez újból egy könnyû munka lesz Kratosnak<#nevetes1>#nevetes1>
Egyszerûen nincs méltó ellenfele<#finom>#finom>
Egyszerûen nincs méltó ellenfele<#finom>#finom>
kár volt berakni a játékba, mert kénytelen lesz kiirtani az egész Mortal Kombatos bagázst <#mf1>#mf1>
Legjobb PSes játék.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
God Of War
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Vicces lesz nézni ahogy Johnny Cage addig ütögeti a golyóit, míg ketté nem szakad (FATALITY!) 😄
Nem hiszem a Prototype multiplatform játék, a GoW (God of War) meg csak PS3-on elérhetõ. Szerintem kimondottan Xboxos karakter lesz (már ha lesz egyáltalán) például a GoW-ból (Gears of War) az egyik sáska, vagy valami hasonló.
Gyengus? Kinyírt minden görög istent Zeuszt is beleértve. Szóval elvileg reggelire elfogyasztja az egész MK bagázst, desszertként meg keresztbe lenyeli Shao Kahn-t
PSN ID.: Beegabor
Vagy talán Alex Mercert? Az még kábé illene a mûfajhoz!
A God of War játék fõhõse. <#szomoru2>#szomoru2>
Gondolom a kardos legény Kratos... Hát elég gyengusnak tûnik az átlag MK karakterekhez képest 😛 Mondjuk kíváncsi vagyok az X360 extra karaktetére, berakják egy verekedõs játékba Master Chiefet, vagy Marcus Fenixet a Lancer géppityuval? 😄
Kratos mindent visz<#wink>#wink><#wink>#wink><#wink>#wink>