16
-
Evoluti0N #16 Az megértem, h a God of War-ról nem hallottál, de hogy a Google-ról se? -
Jude666 #15 Akik nem ismernék "őfenségét" God of War III teszt -
Jude666 #14 Ez újból egy könnyű munka lesz Kratosnak
Egyszerűen nincs méltó ellenfele -
vmiki88 #13 kár volt berakni a játékba, mert kénytelen lesz kiirtani az egész Mortal Kombatos bagázst -
#12 Legjobb PSes játék. -
#11 God Of War -
#10 Minek a főhőse? -
Jagdgeschwader #9 Vicces lesz nézni ahogy Johnny Cage addig ütögeti a golyóit, míg ketté nem szakad (FATALITY!) :D -
Jagdgeschwader #8 Nem hiszem a Prototype multiplatform játék, a GoW (God of War) meg csak PS3-on elérhető. Szerintem kimondottan Xboxos karakter lesz (már ha lesz egyáltalán) például a GoW-ból (Gears of War) az egyik sáska, vagy valami hasonló. -
#7 Gyengus? Kinyírt minden görög istent Zeuszt is beleértve. Szóval elvileg reggelire elfogyasztja az egész MK bagázst, desszertként meg keresztbe lenyeli Shao Kahn-t -
amitakartok #6 Vagy talán Alex Mercert? Az még kábé illene a műfajhoz! -
Evoluti0N #5 A God of War játék főhőse. -
Jagdgeschwader #4 Gondolom a kardos legény Kratos... Hát elég gyengusnak tűnik az átlag MK karakterekhez képest :P Mondjuk kíváncsi vagyok az X360 extra karaktetére, berakják egy verekedős játékba Master Chiefet, vagy Marcus Fenixet a Lancer géppityuval? :D -
#3 Az ki? -
Jude666 #2 Kratos mindent visz -
#1 Meg DLC formályában jó pénzért gondolom majd a hupikék törpikéket is meg lehet venni a 24 karakter mellé....