30713
TES
-
#581 -
#580 Nem kötelező használni,ha úgy gondolod hogy nagyobb élvezet ha elfutsz odáig akkor fuss. -
#579 Amen. -
#578 a nehrim rendszere jó volt, mert volt teleport, de nem ingyen. -
#577 A Gothic 3-ban ritkán zavartak a nagy távolságok. A teleport kő elég gyorsítés. Ésszel kell játszani és értelemsen tervezni a játékot is. -
#576 Hát igen ez a szép ezekben a játékokban. Morrowindben, ha már elég tápos voltam csak benyomtam az autorunt és mehetett a reggeli protokoll az előző nyári szünetben. A kérdés annyi, hogy ettől valóban több a játék, mert sokan az oblinál eléggé hőbörögtek a fast travel miatt, pedig az annyira nem vicces, amikor a questek a térkép átellenes pontjai között rángatnak.
Ezért én nem is bánom, hogy ha skyrimben is lesz. (ugye lesz?) -
ratgab #575 A Fighterek élete nem leányálom De tény, hogy egyszerűbb a kezében hagyni, mint beprogramozni valamilyen eltevési rutint... Ez is így igaz, ahogy mondod!
3 km/h-val cammogni a nagy büdös tundrán az első 1 órában buli, utána már haladna az ember.... -
#574 Jo, de de mennyivel egyszerubb/konnyebb - leszamitva mondjuk a glass vagy kitin pajzsot -, kezben hordani vegig az osszes kaland soran...? Hat nem egy leanyalom igy elso ranezesre. Foleg, hogy a jatekosok/hosok az otodik masodpercben mar aktivaljak az autorun opciot :) -
ratgab #573 Hajrá! H&S-ben számomra még mindig ez az etalon! -
ratgab #572 És ráadásul Nehrim csak(?) egy Mod.... -
ratgab #571 -
ratgab #570 Próbáltál már egy pajzsot felerősíteni egymagad a hátadra??? Na látod...
Szerinted érdemes egy ellenséges vidéken hátra felerősített pajzzsal rohangálni? Na látod...
Van még kérdés? -
sirdond #569 igen,azóta már én is rájöttem,hogy nem rpg. pedig első pillantásra nagyon úgy tűnt, ezért is kérdeztem.
de nagyon elnyerte a tetszésemet, mindenképpen kipróbálom majd,ha lesz egy kis időm -
#568 Hála istennek oda azért eljutottak, hogy az RPG-nek általában olyan zenéjük van, mint az A kategóriás filmeknek.
(A Nehrim zenéi is atomjók.) -
#567 mindenki übergrafikáért siránkozik, amikor meg megjelenik a játék, akkor meg azért, mert szaggat a gépén. a gamerek hülyék b+...
én a far cry grafikájánák megakadtam, ha csak olyan grafikája lenne a játékoknak, nekem már az is elég lenne. -
#566 Beleborzongtam. Nagyon nagyon jó zenéje lesz ismét! -
#565 Ez tényleg erősen Edorasra hajaz. -
#564 nemkicsit :D de mint tudjuk: jótól kölcsönözni nem bűn :D -
#563 úgylátszik bethesdáék is szeretik gyűrűk urát.. :)
(rohan) -
csgj #562 Hát ez az! Szerintem most már egy-két éve olyan játékok születnek, amelyeknek nincs baj a grafikájával. Most már olyan szinten vannak, hogy felőlem le is állhatnánk a fejlődésben. XD Legalább gépet sem kéne újítani... (Nem is szoktam túl sűrűn.) -
Although #561 Remélem nem lesznek égből potyogó ellenfelek :) -
Although #560 Nem csak meglepődtem, emberek egy 360-as bemutató alapján véleményezik. Természetesen nekem sem a grafika az elsődleges. Sőt nagyon mérges leszek ha kapok egy új Dragon Age II-t. -
#559 feladom és meghajlok :) -
Although #558 Nagyon mókás lenne ha nem, a 2006-os Oblivionnak van HD mod kapcsolója. mióta van HD-s kártyám nem is játszottam máshogy vele. Csak az a rossz benne. ill. nem rossz le kell venni a fényt szinte teljesen, de akkor lélegzett elállító még az Oblivion környezet is a karakterek nem. De a Skyrimbe ha megnézed a képet elképesztően szépek lesznek. -
#557 Én sem értem őket. Én mai napig padlót fogok a G3 aranyszínű naplementés táján, pedig lassan 5 éves lesz. -
#556 valóságszimulátorról beszélgetünk? mert akkor asszem eltévedtem. cserébe ez így rohadt idióta -
csgj #555 Sziasztok! Meddig fogtok még a grafikán vitatkozni? Nem lesz ocsmány, ez tuti. Talán nem is lesz szuperkáprázatos. De ez a játék úgyis olyan lesz, hogy beszippant a világába, és ott ragadtok. Nem lesz semmi gáz a grafikával. A sztori, a hangulat és az Oblivionból jól ismert játékélmény bőven elég lesz a katarzishoz. :-DD -
Although #554 Ezen van 720 de nem HD minőség. Higy nekem a skyrim HD minőségű lesz és ha tiedet feltolod 720-ra már azon is látszik nem lesz rossz. De higy nekem jobb lezs hd-ben mint ez a bemutató. -
#553 Aha. Próbáltad már ezt a valóságban? Az nem úgy van, hogy egy mozdulattal csak felrakod oda... -
Although #552 Olvasd el a fejléct a bevágások az gamplay trailer. -
#551 nem kötekedésből, mert én tökéletesen meg vagyok elégedve a látvánnyal, de konkrétan egy olyan videót linkelsz ami lényegében nem gameplay és semmit sem bizonyít/cáfol.
ennek több értelme van, ha valamivel érvelni szeretnél :D -
Although #550 Tehát speciel ez az a játék szerintem ami kifejezetten a HD-s ati kártyákon lesz jó. Nem meglepő az amerikai az amerikait támogatja. -
Although #549 Skyrim 1080HD
Szóval 1080-ban, ez már közelíti azt ami HD-ben várható, de nekem már beszaggat. Amúgy nem véletlen adtak meg négy magos gépet hozzá ajánlottnak -
Although #548 Ez meg simán agyonveri az Obliviont. -
Although #547 Nem értelek benneteket emberek. Amit elsőnek láttam gamplay trailert az még a Witcher 2 -t is ütni fogja. Ez a bemutató 360vagy 480 minőség ez alapján elméleteket szőtök?
Skyrim HD
Ezt fel lehet tolni hd-re ez alapján már lehet elképzelésetek milyen HD-ben. Az Oblivion is elképesztően brutális hd-ben minden grafikai mód nélkül, egyszerüen fájt a szemem tőle. Az Elder Scroll tipikusan az ami kihasználja a hd-t, nem is érdemes máshogy játszani. -
#546 Én még egy rossz szót nem szóltam erről a játékról, de szégyelljék magukat, hogy még mindig ez a kézben- pajzs-hurcolásos téma van. Pöcsért nem lehet azt felrakni a karakter szerencsétlen hátára? Mászkál vele egyfolytában mint egy átkozott frizbivel......
-
ratgab #545 Mert egyrészről ez nem RPg, hanem H&S másrészről meg 1998-as, de még mindig baromi szórakoztató! Ha van kedved és időd kapd le netről (már megvásárolni nem lehet, legalábbis én sehol nem találom) és nézd meg, mert érdemes! -
#544 The Elder Scrolls 5: Skyrim - Konsolen sind die Lead-Plattform des Rollenspiels -
#543 Nem értem mit problémáztok amikor az oblivionhoz is egy qarl nevezetű bácsi adott ki normális textúrákat. -
sirdond #542 miért nem szokták ezt a játékot ajánlani sehol?
egyszer nem találkoztam vele eddig,mikor valami jó rpg-t kerestem