30713
TES
  • Fpocok
    Ezzel a vámpírvérrel mit tudok kezdeni? Hajnalban mindig fáááj és egy kicsit vérzik is. Meg volt, hogy emiatt nem tudtam varázsolni.
  • Fpocok
    0
  • PiszkosFred
    Cicc...
  • Nagydög
    Az isten haragjaba mukodik a varazslatok kezbevetele? Az egyik kezemben egyszeruen benne ragadt a "flames" varazslat, egszeruen nem tudom kivenni belole.
  • Tatyla
    konzolt hogy hívom elő?
  • MerlinW
    Van egy shrine északon a hegyekben ami +100 cupelést ad, mint áldást.
  • MerlinW
    Whiterun főbejárata mellett rögtön balra is van egy kis hüllőtársaság, ott is tanít íjászatra egy dög.
  • nazzario
    de van olyan mod ami a sárkányok bőrét teszi részletesebbé
  • nazzario
    Richardix:bocs nem fix hanem újratextúrázva vannak azok a bizonyos piros szemek
  • wedge31
    Megvan a Azura's Star végre nem kell tökölni a soulgemekel.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mivel egy rosszfiú a karim a black souls verziot választottam.
  • nazzario
    Richardix nem tudom mi baj a vámpirszemekkel..kérdezd a moddert :)
  • Richardix
    Mi baj a vámpírszemekkel?
  • Richardix
    A vicces, hogy nekem az ominózus pillanatban se fordult meg a fejemben, hogy szándékosan kapta ezt a nevet :)

Spoilermentes információközlés rulz XD
  • nazzario
    annak aki esetleg nem tudja skyrim nexus on már van egy pár mod:)
    részletesebb arcok mod,vámpir szem fix,tovább fejlesztett antialiasing stb
  • MaRee
    Na ugye :D :D :D
  • Fpocok
    LOOOOOOOOOOOL
    Most már tudom, miért [spoiler]hívják Farkasnak ^^
  • heady
    LooL, ez nagyon jó, meghallgatom majd én is, úgyis jártam már arra, köszi :)
  • Flora2
    Star Wars easter egg:
    Van egy fogadó Rorikstead faluban, ahova először belépve hallani, ahogy a fiú vitatkozik az apjával, aki nem engedi el kalandozni, hanem ragaszkodik hozzá, hogy földműves legyen - "legalább még egy szezonra maradj"
  • heady
    Annak nagyon örülök :)
  • wedge31
    Azt én is hiányoltam de eddig nagyon jó küldetéseket ad a céh.
  • MaRee
    Nem, most máshogy van, de érdekes a küldi hozzá :D
  • heady
    Köszi, meglesem majd. Szóval akkor már nem egy ártatlan ember megölése után jönnek el alvás közben? Az pedig állat volt, emlékszem amikor Lucien Lachance a semmiből ott termett, meg is lepődtem :)
  • Betonfal83
    Akármilyen részletességet állítok be a fraps 10fpst mutat de a game nem szaggat, ilyenkor mi van ? :)
  • Richardix
    Hogy micsoda? Star Wars beszélgetés? :P Leírnád spoilerben, hogy hol? :)
  • Richardix
    Egy kis spoiler tag-et megengedhettél volna...
  • Flora2
    Nem a stamina növelése növeli a súlycipelési kapacitást is?

Én mondjuk egy útmenti random encounter megoldásaképpen kaptam ajándékba egy nyakláncot, ami +30 pont súlycipelést ad. Hasznosak a random útmenti események, szerintem aki nem gyalogol, csak végigszekerez, az sok enchantolt ajándékról marad le...

Megtaláltam az első easter egg-et: szinte szó szerinti párbeszédet hallottam a Star Warsból véve, az egyik fogadóba először belépve. :)

Érdekes dolog vágtatott el mellettem az országúton is, ahogy éjjel bóklásztam... kíváncsi vagyok, csak egy színfolt az illető, vagy valami quest része...
  • wedge31
    Keresd Aventus Aretinot Windhelmben.
  • csgj
    Sziasztok!
    Észrevettem, hogy bár általában tükörsimán megy a játék, néha valami ködösebb, vagy fényeffektekkel teli helyen beszaggat egy kissé... Milyen beállítást vegyek lejjebb? Most high texture-el, FXAA-val, AA nélkül, és további medium beállítások mellett játszom.
  • heady
    Én sem csinálom a fősztorit, kalandozgatok össze-vissza, meg mellékquesteket csinálok, és zseniális "el tudok veszni" a játékban :)

Hogy talátad meg a Dark Brotherhoodot? :) Spolierben akár :)
  • BEAST #4166
    Favorites-ben is amire jobb klikkelsz azt a bal kezedbe teszi, amire bal azt meg a jobba. :)
  • haxoror
    Van valami trükk arra hogy pajzs+kard felállásból fireball+fireballra váltsak AZTÁN VISSZA különösebb macera nélkül?

Akárhogy nézem nem bírok rájönni hogy a jobb kezes cuccokat illetve a bal+jobb setteket hogyan lehet quickre tenni, a favorites nálam csak a bal kezet variálja :/
  • Avpfan
    LOLLL!

Imádom olvasni az ilyen történéseket.
    ---
    Más is leírhatná, ha történt vele ilyen izgalmas esemény.. (persze csak ha rá ér az illető)

• PiszkosFred
    F12, majd amikor kilepsz a jatekbol, akar fel is toltheted Steam fiokodhoz. Egyebkent meg lokalisan a steam/userdata/XYZstb/remote/stb/screenshot-ban kersd.

A gameprefs.ini-ben be lehet allitani, hogy a jpg milyen minosegu legyen, alapbol valami 60-70%-ra allitja, ami nem tul szep, minimum a 90+ ertek.
  • MaRee
    Amúgy csinálhatnánk lassan már egy FAQ(GYIK)-t is, mert naponta ötvenszer fel van téve ugyan az a kérdés. :D Én segítek ha kell.
  • Betonfal83
    Köszönöm!
  • FoxMurder
    Az ATI fixnél azt írja, hogy "Yes, it is SUPPOSED to detect your card as an NVIDIA 8800GS. Don't worry!". Nekem is Nvidia Geforce 8800 GS-ként lövi be a Radeon 5770-et, ennek ellenére tényleg simábban fut a fix-el.
    Amit belinkeltél, Genb3 Ati fix-el pedig a videókártyádra specifikus dll-t tudsz készíteni.
  • MaRee
    Frapsot töltsd le, én is azt használom.

Amúgy én ugye nem nyomom a főszálat, csak két sárkányt öltem meg eddig, pihentetem szerintem inkább pár hétig, annyira nem izgat. Epikus meg minden, de nekem nagyon nem jön be, hogy ilyen könnyen lehet ölni a sárkányokat. Oké hogy mi vagyunk a dregönborn meg mittudomén, de akkor is. Megyek is vissza inkább sunnyogni a tolvajommal, végre megtaláltam a Dark Brotherhoodot

Screenshotot is fraps-el tudsz, F10 gomb lenyomásával. Vagy játékon belül a print screen gombot lehet nyomogatni, és alapból lementi a képeket egy külön mappába. Ha nem, akkor keressetek vissza, le lett írva egy-két oldallal odébb, hogy hol kell beállítani.
  • hNeo
    fps engem is érdekelne!

és hogyan kell screenshotot csinálni a játékban??
  • Betonfal83
    Hali! Lehet hülye kérdés de belehet állítani hogy mutassa a Game az fpst?
    Jó lenne ha számokban is latnám..
  • ratgab
    Első fegyver fejlesztés: 5 kemény sebzést jelentett az ősi Nord Harci Fejszém esetében.