The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A helyzet az, hogy ha nem lenne kísérõ semmi esélyem nem lenne íjásszal ha 3-4-en vannak. A kísérõ a tank szerepét játsza 😊 Ezt szerintem el is rontották. Ha a kísérõt kiütik, akkor lent kéne maradni a földön amíg nincs vége a harcnak.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Te pontosan hány vámpíros küldetést kaptál? Mert én egy darabot! Aztán Thane is lettem és ezzel több küldetés ott nem is volt :S
Elder Scrolls szó itt került elõ elõször
Az archery miért van ennyire elcseszve, hogy kb isten leszel egy íjjal a kezedben és mindenkit le tudsz simán nyomni? Ha egy perket nem rakok az archeryben, csak tudok jól célozni mint egy FPS-ben akkor mindent az ég egyadta világon le lehet vele szedni. Értelme sincs archer karaktert indítani, mert túl könnyû lesz tõle a játék ha még a perkekre is ráraksz. Nem értem miért van ez ennyire elrontva, pedig gondoltam indítok majd archert, de ezek után semmi kihívás nem lenne benne nincs értelme.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Egy elf faj, és nem kihaltak, hanem rejtélyes módon, rövid idõ alatt eltûntek valahová, és senki nem tudja hová... ezzel lebegtetnek egy olyan lehetõséget, hogy egyszer még vissza is térnek a dwemerek.
Talán nem volt szerencsés az elnevezésük, és a "dwarwen" páncélok, fegyverek is becsapják a játékosokat, de a könyvekben le van írva: dweMER is egy elf nép, mint a többi: altMER, bosMER, DunMER
Engem sem vonz a háborúskodás.
De a kecóhoz, akkor csak be kell lépnem a Stormcloak-hoz, mert a nyüves nem hagy békén, és addig nem adja meg a küldetést, igaz?
Viszont, mi bajom lehet, legfeljebb nem csinálom meg a továbbiakat, elkerülvén a vérontást. (ezt halkan mondtam, mert IXMGabeo itt ólálkodik valahol tök szomjasan, ha csak ki nem gyógyult már)
A Ritual spell küldetések kellenek ahoz, hogy mester szintû varázskönyveket tudj vásárolni, elérheted a mester szintet a küldetés nélkül is, csak varázslataid nem lesznek (nagyrészt fölöslegesek is, de némelyik küldetés jópofa)
Ha megcsinálod a küldetést, megkapod a Windhelm lovagja címet, és megveheted a házat.
Azt ne kérdezd, hogy van-e további következménye az akciónak, mert nem tudom, sem a lázadók, sem a császáriak oldalán nem merültem bele a küldetésekbe.
Ezzel talán még nem csinálsz forradalmat, de ha továbbra is aktívan dolgozol a lázadók oldalán, minden város "felszabadítása" lesz a cél, és akkor jónéhány nevesített NCP elhalálozhat a harcokban.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Sunyi módon követ bennünket Sanguine, mindegy neki hol csak, igyunk vele :-)
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Warren helységre gondolsz?
Egyesek szerint egy hét, mások szerint egy hónap, szerintem, nem tudom, de respawnolnak, az ziher.
@Fantusz!
Ahhoz a koszfészekhez bele kell lépnem a politika szájába?
Amit leírtam, txt-vel meg még Ulfrickot is. 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Sok dwemer fém pedig beolvasztható, és a dwemer ignotból lehet kalapálni páncélokat, fegyvereket, ha megvan hozzá a perk.
Dwemer romokban rengeteg dvemer metal van szétszórva, de köztük sok a haszontalan darab is.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Ralof kiszabadít, bementek a toronyba, de neked tovább kell menni, ugrás ki a sárkány ütötte résen, és Hadvart követed tovább.
Némi futkosás után ismét találkoztok Raloffal, aki vált néhány szót Hadvarral... most kell majd döntened kit követel.
Mindkét lehetséges vezetõd megáll egy ajtó elõtt, és onnan kiabál neked, hogy ide gyere - általában az szokott lenni a hiba, hogy vakon rohanunk Hadvar után, és Ralofról nem veszünk tudomást, mert õ elfut mellettünk, és a hátunk mögötti ajtónál áll meg, Hadvar pedig szemben, így õ nem eseik ki a látómezõbõl
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers