The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1280x1024-ben néztem mindent (ez a monitor native felbontása, nekem tökéletes).
ULTRA, 8X, 16X: 15 FPS
HIGH, 8X, 8X: 15-20 FPS
MEDIUM, 4X, OFF: 20-23 FPS
HIGH, 4X, 4X: 20-25 FPS
HIGH, 2X, 2X: 24-26 FPS (ezen szoktam játszani)
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Nekem egy kicsivel nagyobb gépem van, és minden maxon. Itt a látótávot is beleértem. 1280x1024, 8x-16x, high a blur kivételével. Így a skyboost elõtt, amikor markarth-i házamból kiléptem egy pillanatra beszaggatott, most nem teszi. Most is vannak kisebb akadások, de ez már gépfüggetlen.
Ezeket akkor lehetne megszüntetni, ha használnánk progit, mely mindent leállít (ami felesleges), a játék idejére. Vagy akkor sem. Ez vindóz, soha nem tudni mit csinál, ha csak nem monitorozod állandóan. De ki teszi?
Nem akkora tragédia, simán játszható minden. Nem éri meg vacakolni vele.
Számomra, így megfelel. Lenyomtam 470 órát vele, 1 maszkom van. A kiabálásokból egy csomó hiányzik - és itt nem csak arra gondolok, hogy nincs meg mind a három, van amibõl még egy sincs. DB elsõ, a TG két, a Compból egy küldi van kész. 55-ös vagyok.
Nem tudom, a többiek, hogy "rohantak" végig kábé, 200 óra alatt. Ott sok minden kimaradt, az tutti (Kösz, Emese!).
De nem feladatom megítélni, ki, miként játszik egy játékkal.
Ezzel a graffal, még egy csomó tájszépítés, testcsúnyítás 😉, állatok szebbítése... Szóval egy valag moddal is tökéletesen megy. Nem állítom, hogy kizárólag a skybooster teszi lehetõvé mindezt (hiszen, amúgy is jól optimalizált egy gamma), de sokat segíthet ilyen "feltuningolt" állapotokon. Egyszóval, nekem megy. (ez két szó)
Fraps-val megnézheted elõtte, utána! Máris tudni fogod, mit mozdított rajta. Az írja a fáma, alap gépeken, plusz 10fps-nek lennie illik.
Bevallom, én inkább a szememnek szoktam hinni.
A favágásnál fát vágsz, ami a kovácsmûhelyben, magasabb minõségû nyilakhoz kell, vagy birodalmi, vadász, angol és még a tököm 'tuggya mely íjak gyártásához kell.
De vannak modok, amikkel egy csomó mindent lehet "craftolni" a kovácsmûhelyedben, amihez kell a fa. Sõt, bizonyos fegyókat, ékszereket, szireket-szarokat be is olvaszthatsz tömbökké. (A Föld védelme érdekében újrahasznosíthatsz) 😊
Core2Duo E6550 2,33 GHz
4 GB RAM
Win7 64
Radeon 6570 videokályha, 1 GB DDR3
Az 1.3 (vagy 1.31?) peccs elõtt, amikor csak 2 giga memóriát tudott kihasználni, kénytelen voltam 1024x768-ban tolni, máskülönben gyengén muzsikált. Most, a peccs után már tudok 1280x1024-ben játszani vele szaggatásmentesen, high beállításokkal, kivéve AA és anisotrop, ami 4x-4x-esnél kicsit szaggat, 2x-2x-nél viszont kitûnõen megy. Hiába tettem fel a skyboostot, javulást nem nagyon tapasztaltam, ezért kérdeztem, hogy lehet-e valahogy látni, hogy használja-e a két file-t.
Ezt a gyengébb gépeken lehet leginkább megtapasztalni.
A középkaton abban nyilvánulhat meg, hogy többet tolhatsz rá ani vagy antiból, látótávból. Ha skyrim vagy pref init piszkálod, többet engedhetsz neki. Ilyesmi.
És honnan tudom, hogy mûködik-e, pontosabban hogy használja-e a játék?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Leírtam már, ennél többet nem nagyon lehet egy ilyen egyszerû lépsrõl írni, de leírom mégegyszer:
A bin mappában lévõ két fájlt bemásolod az x:\bla-bla\Skyrim mappába. Azaz a gyökérbe. Nem véletlen, hogy nincs még ilyen, mivel talán az ENB-hez tudnám hasonlítani. Gyárilag nincs d3d9.dll. Itt meg gyárilag nincs dinput8.dll és Skyboost.asi.
Az src mappában valóban olyan fájlok vannak, amiket programozóknak tettek be, hogy ha akarják finomítsák tovább. Ha akarod bemásolod ezeket az src mappába, ha akarod nem. Példaként említettem, a SkyUI, és skse_loadert, mert ha annak a forráskódját nem teszed a gyári! src mappába, hajlamosak nem megfelelõen mûködni. Emiatt javasoltam, hogy a skyboost forráskód fájljait is másold át. De én nem értek hozzá, úgyhogy hallgass a nagyokra. Biztos nekik van igazuk. Viszont nekem gond nélkül mûködik. (Persze, lehet, hogy nekik is, de akkor sem árulják el.)
@Hoz_Hun!
A fára akkor van szükség, ha íjat akarsz készíteni. A furcsa számomra is az, hogy mi a fenének, íjhoz és nyílhoz fa? Hiszen abban a korban nem zárható ki, hogy szappanbuborékból készülnek - már, ha van szappan -, és gondolom a tollat is lehet helyettesíteni golyóstollal.
Kábé annyira jó fát vágni, mint fémet bányászni. Addig nem tûnik fel a hiánya, amíg nem akarsz fegyót kovácsolni.
Hát, erre jó a favágás.
@A lapát olyankor kell (ezt olvastam valahol), ha a kincsestérképet használva, megtalálod a kincset. Ahhoz külszíni fejtéssel nem jutsz hozzá, így kénytelen vagy ásni. Ezek a bethesdás srácok nem komplettek, mindenhez külön eszközt kell használni! Nem is értem, mi a fenének, mikor bõven elég lenne egy bicska mindenhez. Akkor nem kéne kovácsolás, favágás, bányászat, stb... Hõsünk, mindent megoldana a szuper képességeivel. Igaz, akkor játék sem kéne, mert ilyenbõl már 1000 van. 😊
Azt tapasztaltam, hogy itt mindennek értelme van. Elõbb-utóbb - ha játszol vele eleget - meg is tudod, mi minek van. Pl. a kard... Jön egy bandita, puff (ja, az a sárkány), 'szal, bang, odabaszol egyet és megmurdel a "kocsog". Ezért teremté Mars a kardot.
Ilyen egyszerû.
De nem kell rám hallgatni, mint ahogy nem is teszitek, és jól is van ez így. Hallgassatok magatokra, vagy ha ott nem derül ki semmi, akkor kérdezzétek meg a "Nagyokat", majd õk válaszolnak, ha ráérnek, vagy akarnak.
Moá, offline.
(Nyilván az vegye magára, akinek inge. Tudjátok, az a magas, szõke, swéd csaj a szomszédotokból)
8)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"The trees move. Do you not see it?"
Scientia potentia est.
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Amúgy a tetves Ulfric meg is érdemli, nagypofájú kis k0t0cs <#nyes>#nyes>
én beálltam az imperialokhoz és szépen kiirtottam minden Stormcloakot, Ulfric is meghalt.
Elvileg a Blood on Ice küldetést kellett volna kapjad...kérdezgess, vagy, ha nem jó akkor biztos valami szokásos bug.
Dark Brotherhood questeket is teljesítetted? mert nekem márcsak azok vannak hátra meg az unusual gemek összeszedése
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
itt van uesp link az archoz
"The trees move. Do you not see it?"
Majdnem 200 óra lett, lv50, 99%on 51felé. Nem tudom lehet e még folytatni a játékot mellék küldikkel? A civil Warra gondolok. Már amúgy sincs nagyon mit csinálni. Kész a mágusok, companions, összes városban amit fele lehetett venni. Meg sok egyéb. Windhelmben állandóan vmi gyilkosságokat emlegetnek, de nincs küldetés hozzá. Arról tud vki vmit?
Személy szerint szívesebben utalok rájuk törpként, mivel így kicsit növeli számomra agyban a "faji diverzitást" (elf már így is annyi van, mint a szemét), technikailag meg úgyis semmi jelentõsége. Jelenleg annyi az érdekes belõlük, ami fennmaradt, a romjaik, meg az arcane mágiával és a technológiával összeházasított majomkodásaik.
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"