14
-
#14 Összegezve: amit linkeltem nem eredeti, de The Other Guys - Bar Scene eredeti?
Hm. Én a véleményemet írtam le, szerintem nem eredeti a báros jelenet. Szerinted meg igen. Akkor két külön véleményen vagyunk. -
winnie #13 ezért mondom, hogy megérte volna eredeti jelenetet linkelni, nem egy cseppet sem eredeti jelenetet a panasz mellé, hogy cseppet sem eredeti a lentebbi link - ami eredeti. -
#12 Talán azért linkeltem mert van benne hasonlóság és ez ugrott be egyből a film nézése közben.
Az, hogy nem érted, nem az én hibám... -
winnie #11 nem írta, hogy eredeti volt, bár nem mellesleg az volt, hiszen nem csak egy jelenet volt, hanem több, amiben szerepeltek a főszereplők. de a linket mondjuk nem értem, hiszen azelőtt is volt bőven hasonló jelenet. -
#10 Sajna az a jelenete cseppet sem volt eredeti.
Slow motion Cop Shootout -
#9 Scott Pilgrim a világ ellen - ez! :)))) -
Rotyoka #8 Hát azért amikor a sivatagban körbe forgott a kamera + amikor Kraken-t elengedték + Amikor Kraken karjai közt repkedtek nem volt semmi -
Wittgen #7 Én látatlanban a TRON-ra szavaznék, hiszen mégiscsak a virtuálisban játszódik az egész. Ennek hiányában meg az Eredet-re szavaznék. -
Csaba007 #6 A titánok harcában minden volt csak jó effektek nem...
Eredet egyértelmű, vagy esetleg még a tron,bár az még nem látható. -
xido #5 Nagyon jogos -
#4 Alice in Wonderland is elég jó szerintem, simán megérdemelné az is. -
#3 Ez azért űbereli -
ADAMEX9 #2 SZERINTEM EZ A LEGJOBB -
Rotyoka #1 Eredet vagy a Titánok harca szerintem