18
-
#18 Bay a rajongóktól a filmszalagok pazarlásáért is elnézést kérhetne, mindkét filmre értem. -
hitman08 #17 Amúgy én is Sokkolóra tippelek gonoszt illetően, hatalmas karakter a történetben. -
hitman08 #16 Az elnézéskérés egy nagy hülyeség, egy koreai sajtótájékoztatóról késett Bay és a stáb, így a rajongókkal csak alig tudtak találkozni, ezért kért hát elnézést. Mikor ez hír volt itt az sg-n, Viktorka sikeresen felfújta a dolgot. -
Yutani #15 Így most már elkezdett érdekelni a TF3. -
toarpad #14 Az egyetlen jó 3D-s film amit láttam az a Véres Valentin volt . Remélem a TF3 is olyan fajta 3D-t kap ... -
ddt500 #13 Unikron akkora mint egy normál bolygó szóval nem hinném. Sokkoló vagy Straxus esetleg. Már ha az újságbéli főgonoszokat vesszük alapul. -
nessboth #12 pucér nők, metál autók és harcoló robotok: ennyi kell a férfinépnek és meg is vagyunk elégedve! -
Mister #11 Pucsitó jócsaj legyen benne! :D -
Athor #10 Nekem az jött be igazán, hogy hozzá mertek nyúlni Neil Armstrong karakteréhez, és egy titkos küldetést adtak neki... amolyan összeesküvés-elmélet -feelinget kölcsönözve a filmnek. Nem tudom milyen lesz, de én megnézem, az biztos! :) -
Rotcsa #9 A második szerintem is ritka rossz volt. Nem véletlenül ért elnézést a rajongóktól Bay. -
nessboth #8 Ki a robot a végén? Unikron? -
ddt500 #7 Mi az, hogy a sötét oldalon vannak? Tudtommal a Hold mindig ugyan azt az oldalát fordítja a Föld felé ergo ha át nem sétálnak (muhahaha) akkor mindig a látják őket a Földről. -
SlayR #6 Korábban már szó volt róla hogy a 3. rész sokkal kevésbé fog a humoros részekre építkezni sőt egész konkrétan sötét lesz a történetvilág és igen akciódús... a kamu 3Dről annyit hogy Bay elmondta a sok filmmel ellentétbe a TF3at kimondottan 3Ds kamerákkal vették fel így nem hasonlítható össze semmivel. -
Béka Benő #5 Na ez is megasiker lesz Magyarországon mert a birka-magyar meg van bolondulva a 3D-ért !
Ezért is lehet jó megszopatni kamu 3D-s filmekkel ! (titánok és léghajlító) -
bmw #4 Kivancsi vagyok ra.... -
#3 Akár még jól is elsülhet ez a rész.Csak ne lenne benne óvodás humor és a kötelező pucsító jócsaj. -
SlayR #2 Szerintem meg pont pörfikt nemsokat árul még el de sztem mind2 rész nagyon ó volt így meg főleg 3Dbe a 3 rendesen ütni fog -
Segal #1 Hát ez amolyan semmitmondó..... Az 1 az nagyon tetszett a 2 az szerintem ritka sz*r volt kiváncsi leszek ebből mit hoznak ki de kétségeim azok vannak dögivel.