Itt a Transformers 3 első előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bay a rajongóktól a filmszalagok pazarlásáért is elnézést kérhetne, mindkét filmre értem.
...vágod?
Amúgy én is Sokkolóra tippelek gonoszt illetõen, hatalmas karakter a történetben.
IGN: Zaraki
Az elnézéskérés egy nagy hülyeség, egy koreai sajtótájékoztatóról késett Bay és a stáb, így a rajongókkal csak alig tudtak találkozni, ezért kért hát elnézést. Mikor ez hír volt itt az sg-n, Viktorka sikeresen felfújta a dolgot.
IGN: Zaraki
Így most már elkezdett érdekelni a TF3.
Nothing to say
Az egyetlen jó 3D-s film amit láttam az a Véres Valentin volt . Remélem a TF3 is olyan fajta 3D-t kap ...
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Unikron akkora mint egy normál bolygó szóval nem hinném. Sokkoló vagy Straxus esetleg. Már ha az újságbéli fõgonoszokat vesszük alapul.
pucér nõk, metál autók és harcoló robotok: ennyi kell a férfinépnek és meg is vagyunk elégedve!
Pucsitó jócsaj legyen benne! 😄
Nekem az jött be igazán, hogy hozzá mertek nyúlni Neil Armstrong karakteréhez, és egy titkos küldetést adtak neki... amolyan összeesküvés-elmélet -feelinget kölcsönözve a filmnek. Nem tudom milyen lesz, de én megnézem, az biztos! 😊
A második szerintem is ritka rossz volt. Nem véletlenül ért elnézést a rajongóktól Bay.
Ki a robot a végén? Unikron?
Mi az, hogy a sötét oldalon vannak? Tudtommal a Hold mindig ugyan azt az oldalát fordítja a Föld felé ergo ha át nem sétálnak (muhahaha) akkor mindig a látják õket a Földrõl.
Korábban már szó volt róla hogy a 3. rész sokkal kevésbé fog a humoros részekre építkezni sõt egész konkrétan sötét lesz a történetvilág és igen akciódús... a kamu 3Drõl annyit hogy Bay elmondta a sok filmmel ellentétbe a TF3at kimondottan 3Ds kamerákkal vették fel így nem hasonlítható össze semmivel.
Na ez is megasiker lesz Magyarországon mert a birka-magyar meg van bolondulva a 3D-ért ! <#falbav>#falbav>
Ezért is lehet jó megszopatni kamu 3D-s filmekkel ! (titánok és léghajlító)<#hehe>#hehe>
Ezért is lehet jó megszopatni kamu 3D-s filmekkel ! (titánok és léghajlító)<#hehe>#hehe>
Kivancsi vagyok ra....
Akár még jól is elsülhet ez a rész.Csak ne lenne benne óvodás humor és a kötelezõ pucsító jócsaj.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Szerintem meg pont pörfikt nemsokat árul még el de sztem mind2 rész nagyon ó volt így meg fõleg 3Dbe a 3 rendesen ütni fog
Hát ez amolyan semmitmondó..... Az 1 az nagyon tetszett a 2 az szerintem ritka sz*r volt kiváncsi leszek ebbõl mit hoznak ki de kétségeim azok vannak dögivel.