A Mátrix rendezői modern Robin Hoodot forgatnának Will Smith-szel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olvastad a cikket? Azt írja, hogy a film "egyfajta modern megközelítése lenne Robin Hood mítoszának". Tehát nem az eredeti.
Beast machine: mert téged aztán gondolom olyan sok fekete lopott meg, hogy ilyen konzekvenciát vonsz le róluk <#rolleyes>#rolleyes>
Beast machine: mert téged aztán gondolom olyan sok fekete lopott meg, hogy ilyen konzekvenciát vonsz le róluk <#rolleyes>#rolleyes>
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Kíváncsi leszek, hogy képesek lesznek e megint valami újat mutatni mert nekem a Matrix folytatásával hatalmas csalódást okoztak. Azt a turbós filmet már nem is említeném meg sem mertem nézni. Megmondom õszintén, hogy a Robin Hoodos új köntöstõl sem várok sokat. A Mátrix újszerü volt és forradalmi. Nem tudom elképzelni, hogy ebbe a sémába bármi ilyet is lehetne alkotni, de ne legyen igazam.
sodorj meg,pödörj meg
Nekem mind a három tetszett, de a totál turbó vagy mifene az inkább totál gáz...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Én is így gondolom.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
"Andy és Lana Wachowski, akik annak idején a Mátrix rendezésével váltak világhírûvé"
Amit a folytatásokkal le is romboltak... szerintem legalábbis.
Amit a folytatásokkal le is romboltak... szerintem legalábbis.
Lehet, hogy a szerecsen szerepére 😊, csak ezt nem mondta senki.
Whoopi Goldberggel meg már volt lovagos film.
(Idõgéppel a lovagkorba - A Knight in Camelot)
Whoopi Goldberggel meg már volt lovagos film.
(Idõgéppel a lovagkorba - A Knight in Camelot)
Lehet, hogy szó szerint kell venni a Hood-ot, és akkor egy csuklyás afroamerikai gettószökevényrõl fog szólni, aki a szegényeknek lop...
<#fogmosas>#fogmosas><#ravasz1>#ravasz1>
<#fogmosas>#fogmosas><#ravasz1>#ravasz1>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Fekete Robin Hood? Az érdekes lenne.