9
-
#9 őőőőő te szerintem majd ne nézd meg a Hobbitot... -
#8 Igen ő fogja! Hát Tomát hátha belebiggyesztik majd a Hobbitba valahogy. -
#7 Tolkien fantasztikus író volt, én is imádom a könyveit...
Tudtátok, hogy a Biblia után a legolvasottabb könyv a Földön A Gyűrűk ura???...
(Nem is csodálom!)
-
Sliderx #6 Zsákos Drogó, Frodó apja. A feleségével együtt vízbe fulladt, amikor a Borbuggyanon csónakáztak és balesetet szenvedtek. Amúgy Frodó anyja meg Borbak Primula volt. Nem semmi háttértörténete van ám Középföldének.
Aki még nem olvasta a könyveket azoknak merem ajánlani és itt nem csak a Gyűrűk Urára meg a Hobbitra gondolok, hanem pl a Húrin gyermekeire is. Remek könyvek! -
#5 Lehet én olvastam régen a trilógiát, de nem emlékszem Barna Radagast-ra. Az egyetlen hiányosság ami feltűnt nekem a hiányosságok közül az Toma hiánya és a buckamanós kaland. Mindenesetre örülök, hogy végre oszolnak a fellegek a hobbit körül. Most akkor Jackson papa rendezi majd ezt a két részt is? -
Szefmester #4 kijaza "Zsákos Drogó"?? :)
És ugye ez jobb lesz mint a 3 részen át masírozó szőröstalpú alkoholisták és hősökből álló kíséretük kalandjai?
-
Andrews2007 #3 Ja a nagy gonosz sokaknak ismerős lesz. :) -
Andrews2007 #2 Én is régen olvastam ,de a 2. részben lesz gondolom inkább a Gyűrűk Ura függelékeiben tesznek említést Galadrielről és a Fehér Tanácsáról melynek tagjai Gandalf Szarumán is és ő is. Kutakodnak Lórientől keletre a Bakacsin erdőben a Dol Golduri erődben mivel érzik hogy ott egy nagy gonosz lappan és mint kiderül ki az felkészülnek a támadásra Lórien ellen és az öt sereg csatájára. (törpék, goblinok, tündék, emberke stb.) És ezek is benne lesznek a filmben ezért is lesz 2 részes. Megjelenik majd még a filmben Barna Radagast is, aki inkább a Gyűrűk Urában olvasható többet de mivel oda nem tették be biztos itt kompenzálják. :) Gandalf varázslótársa az állatok és természet barátja és védője és beszélni is tud az állatokkal. -
Balintos #1 Már nem emlékszem túl jól A babóra, de szerepelt benn Galadriel egyáltalán?