18
Finanaszírozásokról általánosan, típusai, egy rosszul meghatározott finanszírozás
-
#18 :D -
#17 -
#16 Erről nem vitázom...nem emlékszem. Rég volt... -
#15 és mégis mi volt előtte mielőtt feltámadt? Halott, gratulálok xD -
#14 Sírja a halottaknak van, Jézus tudtommal feltámadt ergo nem sírja hanem max ágya volt
Pinamaszírozás :D -
#13 Te nem szoktad megnaszírozni a csajod fináját? -
#12 -penz, bankkartya
-rabaszas
-hogy ne haljon ehen -
#11 bakker én is azt olvastam hirtelen :DDD -
#10 Mi az a Finanaszírozás? -
#9 Még szerencse, hogy a szólás úgy van, hogy Krisztus koporsóját SEM őrizték ingyen, így van még egy indokod rá.
(ráadásul a helyes fordítás inkább sírhely lenne, hiszen sziklasírja volt).
-
#8 mekbugsz -
#7 Örömmel segítenék, elvégre Krisztus koporsóját is ingyen őrizték, de sajnos fogalmam sincs arról, mi az a "finanaszírozás." -
karajjj #6 hát ne haragudj meg, de gugliba ha beütöd a kulcsszavakat, akad forrás bőven -
Wolfsnack #5 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!úgy olvastam "fingmasszírozás"
azt hittem már valami új bélgáz eregető módszer -
levikeeee #4 Pár infóra lenne szükségem amiből ki tudnék indulni, nem azt kértem hogy megírjátok helyettem. Ezek a részek ugyis kb semmit sme érnek, azok a részek érnek sokat amibena saját váleményen fejtem ki + gyakorlat. csak egyszerüen nehéz téma és kevés az anyag, gondoltam van aki segítene kicsit. -
#3 ha ilyen kérdéseid vannak ugorj be a legközelebbi egyetem Pénzügy és Számviteli intézeti könyvtárába és kérd ki az ezzel a témával kapcsolatos szakdolgozatokat. -
#2 házi feladatodat ne sg-n akard megoldatni -
levikeeee #1 Sziasztok,
Nagy szükségem lenne az alábbi témákban bármilyen segítség hozzászólás vagy forrás:
- Finanszírozási források típusai
- Egy rosszul meghatározott finanszírozással kapcsolatos döntés lehetséges következményei
- miért fontos egy vállalatnak a finanszírozás?
Előre is köszönöm