13
  • mousee
    #13
    Gondolkodni? Magyarországon? Wake up Neo...
    Minek gondolkodjunk ha van valóvilág meg celebek?


    /cry
  • uniu
    #12
    Már önmagában óriási gáz, és nagyon elgondolkodtató, hogy ez csak egyedül 1 pártnak (Jobbik) jutott eszébe....
  • uniu
    #11
    Nemtom ez honnan jött le neked ? Ha arra célzol, hogy biztosan fél valamitől, akkor ez már rég napvilágra került volna, kb 10000x, főleg a választások előtt, és nem csak blöffre telt volna.
    Ha nem érted: szted mi történne ha kiderülne az. hogy pl a magyar nagykövet kémkedett volna a kormány utasítására az USA-ban ? Hazáig repülne, jobb esetben, de sokkal valószínűbb, hogy "terrorizmus gyanúja" miatt most valahol jegelnék. Vagy ez szted nem gáz ?

  • robertone
    #10
    Hmmm.

    A Jobbik úgy látszik aggódik bizonyos titkosszolgálati információk esetleges nyilvánosságra kerülése miatt.

    Érdekes, nekem mindig úgy tűnt, mintha egy mondvacsinált, provokációra mesterségesen kreált párt volna, de persze én is tévedhetek...

    Mindenesetre úgy látszik a Jobbik aggódik bizonyos titkosszolgálati információk nyilvánosságra kerülése miatt...
  • halgatyó
    #9
    Szégyeneljes, amit az amerikai hatalom (NEM azonos az amerikai néppel!)
    az elmúlt kb. 20 évben művelt.
    A Magyarországra küldött nagyköveteik pedig (a korábbiak M.P. és A.F. , a mostanit nem tudom, de gyanítom hogy ez se jobb)
    szóval ezek a nagykövetek nem a magyarok jobbulására cselekedtek. Annál inkább a libernyálszenny erősítésére (aminek a valóságban semmi köze az igazi liberalizmushoz, sőt!)

    Ám hogy mit lehet ez ellen csinálni, nem tudom. Gyanítom, hogy nem sokat.
    Mindenki jól jegyezze meg, hogy mikor ki rúgott bele, mert talán egyszer eljön az idő, amikor visszaadhatja!
    Jogilag... hát nem tudom. Milyen jog? Az igazsághoz semmi köze.
    Nem hiszem, hogy a Jobbik sokat elér ezzel az akciójával, sajnos.
    Legfeljebb annyit, hogy beszélnek róla... node választás nem lesz a közeljövőben
  • mrzed001
    #8
    Talán annyira, hogy ha vízumot kérsz (ugyanennél a követségnél) akkor is meg kell adnod minden adatod.
    Zsarolni meg bárki zsarolható.
    Esetleg az amcsiknál népszokásként gyakorolt (és államilag elősegített ... mint kína) ipari kémkedésről nem hallottál még?
  • Narxis
    #7
    Mennyire érdekel ez minket? Nem vagyunk politikusok, se gazdasági szereplők.
  • KRTuning
    #6
    "Jájj kidvís bírúnő, hátazúgy vót hogy á gázsi megbotlott a szűnyeg szélében, én meg ott ettém egy amát a bicskámma, azt a gázsi meg beledőt. oszt még hátszór"
    Szerintük mindig így történik... a médiát meg hagyjuk, nagyrésze hazudik, a maradék meg ferdít.
  • sanyicks
    #5
    nem kivételesen.... többször van igaza mint az összes többi pártnak együtt... csak le kéne venni a mocskolódással, bullshittel teli szemüveget, amit a "liberális" (LOL) "bal" (MEGALOL) oldal készít a rendkívül elfogulatlan, és mindig igazságot tálaló mainstream médiával...
    Apropó volt valamelyik mainstream hírben hogy a szánkózós gyerekek után egy vétlen sofőrt megtámadó lincshangulatú csürhe MEGINT egészen sötétbőrű volt? De az ő elmondásuk szerint az egyik csak részeg volt és "megbotlott" és lefejelte az autót...
  • narumon
    #4
    Szerintem kivételesen igaza van a jobbiknak, igenis attól, hogy kis ország vagyunk videlkedjünk már néha nagyfiúsan. Ki kell utasítani az amerikai nagykövetet a picsába küldjenek helyette egy másikat. Változni nem fog semmi, de legalább belerúgtunk az asztal sarkába.
  • mrzed001
    #3
    Legalább olvass utána, mielőtt balgán véleményt formálsz!

    Magyar politikai és gazdasági szereplők név, cím, email, telszám és biometrikai azonosítóinak begyűjtésére kapott az amcsi külképviselet utasítást.

    Hogy ezeket mire lehet felhasználni? Mindenre!
    Az ujjlenyomatod ismeretében holnap te lehetsz a Móri mészáros, Cozma leszúrója és Kennedy gyilkosa egy személyben. A telszámod ismeretében egy laptoppal le tudnak hallgatni. A címed alapján követni tudnak és zsarolni pl a gyerekeid iskolában lefotózzák.
    Soroljam tovább ?
  • passatgt
    #2
  • bvalek2
    #1
    Ezt a töketlen társaságot... ezek diplomáciai hazajelentések. A diplomaták jártak keltek az országban, és leírták amit láttak. Nincs is rólunk semmi izgalmas jelentés. Oroszok persze berzenkednek, úgyhogy beizzították Zázrivetz elvtársat, üzemeljen már egy kicsit... vagy magától jutott eszébe ez a zseniális húzás? nevetséges...