25
  • jamborl
    ja es meglatjatok (meglassatok helyett, ez a masnapossag....:-&)
  • jamborl
    helyesbitek: nagyon sok "neutral brand" google telo van.
  • jamborl
    nagyon sok google telo van,
    az hogy meg nem dobjak piacra oket tlan azert van, mert meg ki akarjak aknazni az eddigi beruhazasukat
    jonnek azok szepen lassan meglassatok
    kina mar tele van vele
    es ha ott van fog lenni itt is
    az hogy mit ir rajta, samsung, sony, vagy google, tok mindegy
    az android nagyon konnyen adoptalhato a kulonbozo platformokhoz, lasd tablet pc
  • Thaison
    Kinézetre nekem annyira nem jön be de maga a rendszer az nagyon jó, kíváncsi leszek hogy milyen lesz majd kézbe fogni. Itthon biztos hogy nagyon borsos lesz az ára. De majd kiderül....
  • Blasta
    jo, ha szorosszivuek akarunk lenni, akkor 3 google telo volt eddig, mert a Magic-et HTC nevvel adtak el, akarcsak a Sams G. S-t Samsung nevvel, de a G1 hivatalos neve Google G1 volt. Ez akkorsem 2 google phone.
  • Bexter
    Google logoval a galaxy s is el van látva :P
  • Blasta
    Cikkiro: A Nexus S a google NEGYEDIK telefonja, az elso a Htc-vel keszitett Google G1 volt (az elso Androidos keszulek), majd jott a szinten Htc gyartotta Magic, aztan a N1 es most az NS.
    Legalabbis ezek a telefonok voltak eddig Google logoval ellátva.

G1: t0.gstatic.com/images?q=tbn:R2TOPJ-PHZUKQM::lifestyle.iloveindia.com/lounge/images/google-g1-phone.jpg

Magic: t0.gstatic.com/images?q=tbn:cZ8sEGJEMo8MRM::www.myownspunk.com/wp-content/uploads/2009/02/htc-magic-g2-google-android.jpg
  • Ferrer
    Te nem vagy igazi férfi!
  • Sith
    Egyébként meg embere válogatja kinek mi a fontos nekem pld az autóm csak egy alap vacak elvisz a-ból b-be és ennyi, az egyetlen extra a műszerfalra ragasztott ajándék Chewbacka figura :)
    Ellenben van egy omniám amiben tényleg minden benne van, nekem megkönnyíti az életemet.. nekem ez a fontos.
    Valaki bélyeget gyűjt, valaki nemi betegségeket ahogy szokták azt mondani.
  • Glutamin
    Hát még ez, CF kártyával bővíthető:
  • Ferrer
    Zsír :)
  • narumon
    Hát az előző hozzászólásod alapján tanyán te laksz, csodálom, hogy van internet. (Gondolom mami tekeri a szobabiciklit az áramhoz...)
  • narumon
    Hmm nem tudom ki emlékszik még a Diamon Rio Mp3 lejátszóra, 64MB memóriával. Kerály volt :)
  • culas25hc
    nekem van laptopom, mp3 lejátszóm, tudok videót nézni a telómon, mégis jobban szeretek olvasni a vonaton ;) A könyv aksija nem merül le, napsütésben is olvasható a kijelző, és izgalmasabb mint PSP-zni :D:D
  • Major
    Menjél vissza farmra, és etesd meg a tyúkokat
  • Glutamin
    Wehehe!!!

Egyetemista koromban vonatoztam sokat. 3-4 órás utakon már van idő olvasni, tanulni zenét hallgatni stb. A mai keresetekhez képest nagyon olcsóak már ezek a cuccok. 100 ropiért már egy jól használható laptopot lehet venni. Akkoriban még fél milla alatt nem volt értelmes gép. Az első mp3 lejátszók is 50e Ft körül indultak, hadd ne ecseteljem milyen tudással.
  • narumon
    Igen és régen nem volt tévé sem, meg számítógép sem, meg autók sem voltak csak lovak, persze amíg nem háziasították a lovat addig lovak sem voltak.... ne legyél már ilyen demagóg.
  • Major
    Aham szóval így állunk te buszozol és walkman. Régen a gyerekek több kilométeres gyalog út megtétele után érték el az iskolát (tél vagy eső nem számít, még utak sem voltak), te pedig fűtött iskolabuszban utaztál, másrész walkman, régen maximum akkor volt walkman amikor énekeltek egymásnak :D
  • Glutamin
    Mar 60-70 környékén is vannak egyszerűbb készülékek.

Az iPhone az tényleg inkább divatcikk. A többség inkább mutogatni veszi ékszerként, mintsem a tényleges tudása miatt.

Ez van, fogyasztói társadalom lettünk. Az emberek meg sírnak, hogy semmire nincs pénzük közben meg, ahogy többen is írták, szükségleteiken felül vásárolnak minden kacatot.
  • Lokids
    Ebben igazad van, hogy az utazással töltött idő unalmas lehet. De ennek ellenére még mindíg úgy vagyok vele, hogy ezeket a 100-150e telefonokat úgy árulják/veszik, mintha kötelező lenne, enélkül nem lehetne élni. Mikor a többség(!) telefonál és sms-t küld. Meg néha készít pár képet. :P
  • jeti00
    Egész jó árban van de már rendeltem egy wave-et. Glutamin jól leírja a dolgokat, nekem pl 5 óra az út ha hazamegyek az ünnepekre, vlmivel el kell ütni az időt. Plusz mindenkinek kell egy hobbi, van aki a gépét újítja folyton, van aki bélyegeket gyűjt, mások a mobilokat imádják.
  • FoodLFG
    Hát ebben bizony van valami.
    Az ájfón behozta ezeket a divatba, azóta tele van fontos emberekkel a világ.
    Nomeg a fos sebességű, korlátozott mobilinternet is nagy biznisz.
  • Glutamin
    Tök egyértelmű pedig. Diákként nagyon sokat utaztam buszon, vonaton. Annak idején még kazettás walkmant hallgattam. Nagyon csíptem volna egy ilyen készüléket, ami zenelejátszó, még filmeket is lehet akár nézni rajta, játékok, határidőnapló (ami még szól is ha van valami fontos), adathordozó (cd, floppy helyett), fényképező AF-fel (pl jegyzetek fénymásolgatása helyett), netelérés az iskolai levelezőrendszerhez, Neptunhoz stb.

Az, hogy te esetleg nem akarod/tudod kihasználni ezeket a funkciókat attól még másnak hasznosak lehetnek. A készülék ára pedig egyáltalán nem irreális a fentiek függvényében. Egyébként is egy használható netelérés úgyis dob még a havi költségeken.
  • Lokids
    Azt mondjátok meg, hogy egy átlag embernek mi a fenének kellenek ilyen telefonok? Egyre több embert (sőt egyre több gyereket) látok ilyen okostelefonokkal rohangálni (legalább 50e + kategória). Itt már mindenki fontos üzletember?
    Értem én, hogy az a jövő, hogy mindent a telefonba sűrítünk, ez még jó is, de olyanok is vesznek ilyeneket, akiknek nem kell. Csak eltudják mondani van Iphone-juk és egyébb baromságok.

Hozzátenném nem az irigység szól belőlem, bőven eleget keresek ahhoz,hogy vehessek akár minden hónaban egy másikat -nem "okostelefonom" van.
  • aronvirginas
    A Nexus S decens, azonban a 2.3 nem sok érdemi újdonságot hoz...