Terhes társaság - A Másnaposok farvizén

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Murder3
sazr film a másnaposoknak a közelébe sicns.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

mrlujoak
Borzalmas volt a film. Annyira erõltetett "poénok" voltak benne...
Már a repülõs jelenet után kiakadtam, és többé nem tudott lekötni a film.
Ennyire nem lehet így belemenni minden idióta cikis, félreérthetõ helyzetbe.
Komolyan, ha csak egy ember ilyen helyzetbe keverne, nagyon messzeire elküldeném, és el is kerülném...

Icipicit SPOILERveszélyes:

Á, ha visszagondolok a pénzutalásos jelenetre csak felhúzom magam. Úgy vágtam volna szájon azt az idiótát, hogy az sem érdekelt volna, ha kézközépcsontjaim beköszöntek volna a kéztõcsontjaimhoz...
Basszuskulcs, adja már meg normálisan a nevét, ne hablatyoljon össze-vissza...
ÁÁÁÁhhhhrrrrrrrrrrrr.

Akkora 0-ás értékelést adok ennek a filmnek, hogy 10/mínusz10 lesz belõle!

Mardel
Másnaposok nekem sem tetszett kb. 10 percnyi humor volt az egész film alatt.
Most ha erre azt mondják, hogy rosszabb mint az, akkor ezt már meg se nézem.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Masnaposokat a mai napig nem birtam a felenel tovabb nezni... - ez csak jobb lehet!

http://gaborszantai.co.uk/

Rohadtjó vígjáték !<#vigyor><#eljen>
Sokkal jobb mint a tavalyi másnapos buzulás !<#taps><#nezze>
Nagy 0 volt a film. Egyedül tényleg a szinkron volt jó tényleg nagyon illik erre a "bamba" szinészre Scherer Péter hangja.
koschwarz
megnézed, mire a parkolóba érsz, elfelejted. pedig egyébként annyira nem ossz film, csak éppen minek kellett ezt megcsinálni...

õszintén szólva, ha ilyen filmekkel akarják a nézõket a mozizásra csábítani a letöltés helyett...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Én is ezen a véleményen vagyok. Moziban láttam bár, de sokan kimentek a filmrõl. Én végigszenvedtem. Szerintem 10/3... nem volt jó.
jaspercry
Szerintem gyengébb eresztés,mondjuk ez csak az én véleményem,a másnaposokat moziban láttam szerintem jó volt,ez viszont nem......10/4

COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.

ez tényleg hasonlít a Másnaposokra? vagy azért jobb annál? csak mert a másnaposok nekem a tavalyi év egyik csalódása volt...

Szerintem igazán illik Scherer Péter hangja a karakterhez és magához a színészhez is.