Hivatalos: jön az új Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Errõl nem is szólva... Itt lehet vagy 6-8 éves. Ennél jobban mi határozhatta meg Lara Croft létrejöttét? Max a születése.
Umm, hogyan lett Lara Croft az, aki és mi határozta meg a létrejöttét. Ez szép és jó, csakhogy a Chronicles-ben már volt mint tinédzser kislány, a Last Revelation-ben video is volt amikor megtalálja A hátizsákját.

Még régebbre mennek vissza? 😊.
Tower Guard
Szerintem a régi arc jobb volt.

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

GamEszti
Kiváncsian várom! 😄 Amúgy meg az arcával szerintem semmi baj nincsen, jól néz ki, csak a sarat le kell képzelni róla. 😄

Csunya csunyog!

fery02
Arcáról a sarat: letörölnétek!

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

IMYke2.0.0.0
Hát igen - az 1-ben is, meg a 2-ben is volt, hogy keringtem, mint az a bizonyos, míg rájöttem egy-egy mechanizmusos megoldásra, nem beszélve a karokról, lyukakban lévõ gombokra, stb...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
Én nem örülök a rebootnak :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Seth
"Nem egyszer el lehetett akadni, mert nem vettél észre valami kis szart a falon... :/"

Nem játszottál az 1-6 részekkel mi ? 😄

PSN ID.: Beegabor

16 év kellett, hogy emberi arcot kapjon az elnagyolt gumiarc helyett.. Szinte hihetetlen. (Vagy csak szerintem volt vérciki ez 2008-ban? http://game-server-hosting.net/wp-content/uploads/2008/12/Tomb-Raider-Underworld-1678.jpg )
Csak ne legyen olyan frusztráló mint az Underworld. Baromira tetszett az egész megvalósítása... a búvárkodás, az ugrabugra, a grafika, a hangulat... de az egészet tönkre vágta, hogy "szaggatott" volt a játék menet. Nem egyszer el lehetett akadni, mert nem vettél észre valami kis szart a falon... :/
Lara Croft: Kezdõdik!
Elolvastad a cikket? Teljesen átszabják a sorozatot. Ez nem holni reboot, hanem az eddigi kuka és teljesen új fõszereplõnõ lesz. Ergo a kinézetét is megváltoztatják. (Meg még ki tudja mit? Remélem azért a fejtörõk megmaradnak, bár a legutóbbi részek sem voltak fejfájósak.)

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Broafka
ki a tosz van a képen? mert hogy nem Lara néni az tuti. Ahogy fejlõdik a technika úgy változik meg teljesen Lara arca, még az elõzõ játékokban egész jól tartották az arcát, de ez...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...