14
  • Quantumleap
    Ja, a tesója!
  • Quantumleap
    Melyik Árpi?
  • Waterhorse
    Nekem nem fog hiányozni Eckhart, új rész új ellenség ez a tiszta. Jimmy Helyett viszont Árpi fog beugrani Pingvin szerepére, biztos forrásból tudom:))
  • Quantumleap
    Nem, Zámbó Jimmy lehetett volna az új Pingvin.
  • Quantumleap
    Bakker, nehogy itt megint elkezdjétek a cikkírót osztani. Mint fent olvashatjátok, maga Eckhart nyilatkozatot tett erről, hogy nem lesz benne. Ha valakit sózni akartok, sózzátok őt, hogy minek nyilatkozik olyat, amit még a hülye is tud.
    Amúgy szerintem tényleg nem volt egyértelmű a halála.
  • CaptainRumi
    Pedig jó kis Poison Ivy lett volna belőle.
  • pokolfiu
    nemááá... jimmy sem??! bakker... :D:D:D
  • carville
    Nekem kifejezetten Chris Nolan súgta a fülembe, hogy Zámbó Jimmy se fog benne szerepelni.
    Ezt is ki kéne postolni, mert különben senki se várna ilyen meglepő fordulatot.
  • sugarman
    Micsoda új információ o.O Szerintem még arról is lehetne cikkezni, hogy Nolan rendezi... :D
  • Waterhorse
    Nem gondoltam, h valaki komolyan veszi. Csak irónia, amire az alábbi mondattal utaltam, és ezért raktam a végére a smileyt, ahogy Quantumleap is említette:))

"Gondoltam megosztom, mert elég nagy hírértéke van, és senki sem számított erre a fordulatra:)"
  • Quantumleap
    Nem látod a smiley-t?
  • kalapos01
    Hol olvastál ilyet?
  • Waterhorse
    Amúgy én is újabb hírt olvastam: Nem fog visszatérni Liam Neeson sem a 3. részben és a Batman szüleit alakító színészek sem. Gondoltam megosztom, mert elég nagy hírértéke van, és senki sem számított erre a fordulatra:)
  • Zombee
    Ne legyünk már hülyék, Dent a jelenlegi történetben nyiffant ki, nehogy már rögtön a folytatásban újra éljen...