14
-
Quantumleap #14 Ja, a tesója! -
Quantumleap #13 Melyik Árpi? -
#12 Nekem nem fog hiányozni Eckhart, új rész új ellenség ez a tiszta. Jimmy Helyett viszont Árpi fog beugrani Pingvin szerepére, biztos forrásból tudom:)) -
Quantumleap #11 Nem, Zámbó Jimmy lehetett volna az új Pingvin. -
Quantumleap #10 Bakker, nehogy itt megint elkezdjétek a cikkírót osztani. Mint fent olvashatjátok, maga Eckhart nyilatkozatot tett erről, hogy nem lesz benne. Ha valakit sózni akartok, sózzátok őt, hogy minek nyilatkozik olyat, amit még a hülye is tud.
Amúgy szerintem tényleg nem volt egyértelmű a halála. -
CaptainRumi #9 Pedig jó kis Poison Ivy lett volna belőle. -
pokolfiu #8 nemááá... jimmy sem??! bakker... :D:D:D -
carville #7 Nekem kifejezetten Chris Nolan súgta a fülembe, hogy Zámbó Jimmy se fog benne szerepelni.
Ezt is ki kéne postolni, mert különben senki se várna ilyen meglepő fordulatot. -
sugarman #6 Micsoda új információ o.O Szerintem még arról is lehetne cikkezni, hogy Nolan rendezi... :D -
#5 Nem gondoltam, h valaki komolyan veszi. Csak irónia, amire az alábbi mondattal utaltam, és ezért raktam a végére a smileyt, ahogy Quantumleap is említette:))
"Gondoltam megosztom, mert elég nagy hírértéke van, és senki sem számított erre a fordulatra:)" -
Quantumleap #4 Nem látod a smiley-t? -
kalapos01 #3 Hol olvastál ilyet? -
#2 Amúgy én is újabb hírt olvastam: Nem fog visszatérni Liam Neeson sem a 3. részben és a Batman szüleit alakító színészek sem. Gondoltam megosztom, mert elég nagy hírértéke van, és senki sem számított erre a fordulatra:) -
#1 Ne legyünk már hülyék, Dent a jelenlegi történetben nyiffant ki, nehogy már rögtön a folytatásban újra éljen...