Aaron Eckhart sem lesz benne a Batman 3-ban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, a tesója!
Melyik Árpi?
Waterhorse
Nekem nem fog hiányozni Eckhart, új rész új ellenség ez a tiszta. Jimmy Helyett viszont Árpi fog beugrani Pingvin szerepére, biztos forrásból tudom😊)

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Nem, Zámbó Jimmy lehetett volna az új Pingvin.<#wow2><#guluszem1>
Bakker, nehogy itt megint elkezdjétek a cikkírót osztani. Mint fent olvashatjátok, maga Eckhart nyilatkozatot tett errõl, hogy nem lesz benne. Ha valakit sózni akartok, sózzátok õt, hogy minek nyilatkozik olyat, amit még a hülye is tud.<#taps><#smile>
Amúgy szerintem tényleg nem volt egyértelmû a halála.
Pedig jó kis Poison Ivy lett volna belõle.
nemááá... jimmy sem??! bakker... 😄😄😄
Nekem kifejezetten Chris Nolan súgta a fülembe, hogy Zámbó Jimmy se fog benne szerepelni.
Ezt is ki kéne postolni, mert különben senki se várna ilyen meglepõ fordulatot.
Micsoda új információ o.O Szerintem még arról is lehetne cikkezni, hogy Nolan rendezi... 😄
Waterhorse
Nem gondoltam, h valaki komolyan veszi. Csak irónia, amire az alábbi mondattal utaltam, és ezért raktam a végére a smileyt, ahogy Quantumleap is említette😊)

"Gondoltam megosztom, mert elég nagy hírértéke van, és senki sem számított erre a fordulatra😊"

Nem látod a smiley-t?
Hol olvastál ilyet?
Waterhorse
Amúgy én is újabb hírt olvastam: Nem fog visszatérni Liam Neeson sem a 3. részben és a Batman szüleit alakító színészek sem. Gondoltam megosztom, mert elég nagy hírértéke van, és senki sem számított erre a fordulatra😊

Zombee
Ne legyünk már hülyék, Dent a jelenlegi történetben nyiffant ki, nehogy már rögtön a folytatásban újra éljen...