Total War a modern korban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Codename Eagle valami ilyesmi korban érdekes lehetne, elsõ vhs idõszak elsõ vh nélkül
Engem is érdekelne, amúgy ami eszembe jut az az Entente illetve bf nek vmi elõdje volt ilyen kitalált elsõ vhs idõszakban
Akkor talán lehetne mondjuk egy olyan rész amiben beszélõ lovakkal kell szétbaszni a mutáns-terrorista gólyák birodalmát.<#falbav>#falbav>
Jah, az 1vh talán az egyik legbénább ötlet, lapítás a lövészárokban és minden hajnalban szuronyroham a géppuskák ellen, hú de izgalmas... <#vomit>#vomit>
Ja, egyébként itt lesz vége a TotalWar sorozatnak. Kár érte. Faszpöcs kiadó kikényszerít belõlük egy olyan játékot, amire nem alkalmas az évtizede fejlesztett motor, mert a hadviselés témája teljesen más. Pluszban a fejlesztõknek arról a korról lövésük sincs. Ezért aztán a játék bukik egy kibaszottkurvanagyot, fejlesztõket szélnek eresztik, gémóver, soha többet Totalwar. Vagy legfeljebb a jogokat felhasználva némi dögevés valami tehetségtelen, B-kategóriás iparosbrigáddal. Kijön egy gyenge utánérzés szar, aztán végleg lehúzzák a rolót.
Ne legyen igazam...
Ne legyen igazam...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Szerintem akár a civilizációk kialakulásának hajnalán is játszódhatna, amikor az elsõ városok születtek. Mivel úgysincs túl sok infónk arról a pár ezer évrõl, kitalálhatnának elég sok mindent.
Vagy valami teljesen kitalált világban. ÉS akkor a térkép is változhatna/beállítható lenne minden alkalommal. Vagy a jövõben a 3. VH után, egy ilyen poszt apokaliptikus korban, ahol vascsövekkel, meg ilyesmikkel gyaknák egymást....
Nem feltétlen kell a VH-kat erõltetni, de ha mégis akkor az 1. inkább,csak akkor teljesen meg kell változtatni a 3d-s részét.
Vagy valami teljesen kitalált világban. ÉS akkor a térkép is változhatna/beállítható lenne minden alkalommal. Vagy a jövõben a 3. VH után, egy ilyen poszt apokaliptikus korban, ahol vascsövekkel, meg ilyesmikkel gyaknák egymást....
Nem feltétlen kell a VH-kat erõltetni, de ha mégis akkor az 1. inkább,csak akkor teljesen meg kell változtatni a 3d-s részét.
I. VH-ban ami érdekes lenne, az nem maga a csata, hanem az utánpótlás és a hátország menedzselése. De azt már nem háborús játéknak hívják 😊
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Hát ez csak egy felvetés volt.Nem kifejezettem ertéesre gondoltam mikor azt mondtam, hogy unalmas.Sokkal inkább a försztperszon játékokra.Amit el kell ismernetek, hogy abból jelenleg van elég.Egyébként nem tudom hogy nem képes egyesek szürkeállományi felfogni a modernkori hadviselést total war formában.Egy nagyobb fejlesztés jót tenni a szériának.
"Az RTS-t nem tekintem igazi stratégiának, mert klikkelõbajnokság az egész. Évekkel ezelõtt még próbáltam adni egy utolsó esélyt az RTS-nek. Azzal múlt ki hosszú idõra, hogy kipróbáltam az általd említett förmedvényt."
igen klikkelõbajnokság, csak éppen számít egy csöppet hova klikkelsz, meg mivel 😊))
igen klikkelõbajnokság, csak éppen számít egy csöppet hova klikkelsz, meg mivel 😊))
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
A XX század háborúi nagyon eltér az elõtte lévõ idõktõl. Ezt nem tudom, hogy lehetne megvalósítani. A TW széria mindig is arról szólt, hogy 2 felállított sereg a mezõn összecsap. Ezt csak úgy lehetne, hogy az RTS részét teljesen számûzni a játéknak és csak a kampány térképen játszanánk.
Az I.Vh jellege miatt a modellezhetetlen, szar és unalmas kategóira. Semmi étrelme nem lenne.
2 modernkori rendes stratégiát ismerek: c&c generals
Az RTS-t nem tekintem igazi stratégiának, mert klikkelõbajnokság az egész. Évekkel ezelõtt még próbáltam adni egy utolsó esélyt az RTS-nek. Azzal múlt ki hosszú idõra, hogy kipróbáltam az általd említett förmedvényt.
Legközelebb a Supreme Commanedrrel próbálkoztam. Az már az, amit esetleg játszható RTS-nek lehet mondani.
A II.Vh és XX. századi technikát nem tudom, hogy hogyan tudná modellezni az TW széria. Flották, légierõk, és ezek ráadásul iszonyatosan nagy technikai ugrásokat mutatnak akár 10-15 év alatt is...
2 modernkori rendes stratégiát ismerek: c&c generals
Az RTS-t nem tekintem igazi stratégiának, mert klikkelõbajnokság az egész. Évekkel ezelõtt még próbáltam adni egy utolsó esélyt az RTS-nek. Azzal múlt ki hosszú idõra, hogy kipróbáltam az általd említett förmedvényt.
Legközelebb a Supreme Commanedrrel próbálkoztam. Az már az, amit esetleg játszható RTS-nek lehet mondani.
A II.Vh és XX. századi technikát nem tudom, hogy hogyan tudná modellezni az TW széria. Flották, légierõk, és ezek ráadásul iszonyatosan nagy technikai ugrásokat mutatnak akár 10-15 év alatt is...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én pont a VH val vagyok így, már annyi vh-s játék van, remélem nem lesz vhs total war kb már 1 - 2 vh ból fejenként van 10 10 játék.
lerágott? 2 modernkori rendes stratégiát ismerek: c&c generals, és a world in conflict.
És hát mind2-bõl hiányzik valami. A generalsból egy olyan motor ami nem a programozás szégyene, a world in conflictból meg a tartalom.
És hát mind2-bõl hiányzik valami. A generalsból egy olyan motor ami nem a programozás szégyene, a world in conflictból meg a tartalom.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Ja, kezd a modern hadviselés is elcsépelt témává válni mint a második világháborús játékok. Az elsõ vh-val kiegyeznék én is, bár nem tudom hogyan lehetne egy stratégiai játékban izgalmasan reprezentálni a lövészárkokban zajló állóháborút, vagy a TW jellegzetesen monumentális csatajeleneteit.
Én egy elsõ világháborús total wart tudnék elképzelni.Számomra a modern kori hadviselés kezd lerágott csont lenni.