17
Budapest térkép Nokiára
-
#17 félre ne érts, nem vagyok az a típus, aki a kamera alapján választ telefont, de ha már sok pénzt adok érte, akkor lehessen valamire használni is (teló szinte mindig nálam van, míg fényképezőgépet nem viszek magammal állandó jelleggel), és ne egy olyan dolog legyen, hogy "van benne, de minek, hisz vacak"
aki hébe-hóba fényképezget, annak bőven elég lehet, ha van a telójában egy 8+ megapixelnyi kamera, aki meg hobby szinten vagy még komolyabban nyomja, az meg úgy is venni fogy egy normális fényképezőt..
enyémbe korrekt kamera van, jól is jön néha, s olyankor legalább nem szutykot készít, de tisztában vagyok vele, hogy sötétbe soha nem fog szép képet készíteni, vagy hogy mire képes egy optikai zoommal ellátot fényképező.. -
#16 Itt vannak java-s térképek:
java maps -
#15 ha 20kHUF a határ, akkor már vennék egy megkímélt N80-at és mellé 1 BT-os GPS-t. -
#14 ja, kellett nekik lemászni a fáról... -
#13 Telefonba kamera? Mukodik a nepbutitas, latom. -
#12 ha van, akkor valszeg a nokiaprogramok.hu -n fent van a letöltések között (a letöltéshez regosztrálni kell) -
gyorikeksz #11 Üdv!
Kösz az eddigi hozászolásokat.
Java-s térképre gondoltam.
Szóval java-s térképet lehet futtatni Nokia 2730 classic-on?
Ha igen hol találok ilyet. -
#10 hát kábé ennyi..sms, telefon, esetleg cserélhető csengőhang..30-40 ezer felett az ember már elvárhat dolgokat, mint bluetooth, tűrhető kamera, cserélhető memória (bár manapság ezek elvárások lassan szinte minden teló esetében), ilyesmi, 60 felett meg legyen már oprendszere, jó kamera, wlan és egyéb nyalánkság, 80-100 felett meg csúcskategória, mindenből a legjobbak...amit írtam, hogy a nokiának megforrasztatni nem éri meg, azt komolyan gondoltam...2 évig nokia javító üzembe dolgoztam...az 1XXX és 2XXX-es kategória 95%-a olyan típusú telefon volt, amit nem forraszthattunk meg, mert nem érte meg a nokiának, olcsóbb volt, ha leselejteztük és gyártottak belőle újat.. (amúgy az n5000 is ilyen típus)...ebből kiindulva nem sokat várok el az ilyen telóktól..jó, meglehet, hogy ez a típus az alsó kategória egyik csúcsa, sokat tud a kategóriájában és ez dicséretes, de nem várnék el tőle annyit, mint mondjuk akár egy 63XX-től -
sirdond #9 csak írtad,hogy bóvli, meg,hogy minden más csak extra
de akkor mi kellene neked alapfelszereltségben egy 20-25k-s telefonba?
-
#8 nem értem, hogy mit nem értesz ? -
DIESEL DOG #7 wi-fi AS?D_S:ASA?D:_SASD -
sirdond #6 akkor nem értelek? te mit vársz el egy 20k-s telefontól? -
#5 nem azt mondtam, hogy nem éri meg, telefonálásra, sms-ezésre tökéletes, de minden más már extra benne -
sirdond #4 igazából szerintem ennyi pénzért simán megéri
egész sokáig bírja az akkumulátor, egyszerűbb szöveges fájlokat és a képeket kezeli,zenelejátszó, microsd, usb csatlakozó
kinézetre sem ócska, még,ha műanyagból is van
mi kell még? -
#3 hát, ilyen 2XXX-es kategóriájú nokiáktól az ember sokat ne várjon, a többségük annyira bóvli, hogy még megforrasztatni sem éri meg a nokiának, ha behalna rajta valami -
#2 nincs benne GPS!!!
Max. csak java-s térképet tudsz rátenni!
De annak meg nem sok értelme van szerintem! -
gyorikeksz #1 Üdv mindenkinek!
Nokia 2730 classic-ra lehet Budapest térképet felrakni.
Már próbáltam egy párat de nem működött.
Előre is köszi a választ.