30
Metro Simulator
-
spy803 #30 Eltelt 7 év és mennyi minden fejlődött http://sim.bemined.nl -
kgabo99 #29 sziasztok van egy olyan kérésem hogy az állomáson az indulást jelző gépen azt írja ki "Bestemming onbenkend" hogy tudom megváltoztatni? -
PetiM44 #28 Megnyomod az F2-őt.
Beírod annak a térköznek a kódját, amiben vagy, majd azét, amibe menni szeretnél, szóközzel elválasztva.
Egy szóköz után beírod, hogy RWI.
ENTER-t nyomsz. -
#27 De hogy ? LOL :D -
PetiM44 #26 Nagy valószínűséggel vörös jelző van előtted. Ezt úgy tudod megváltoztatni, ha vágányutat állítasz magadnak. -
#25 Nem tudok 10-20 km/h-nál többel menni. Hogy lehet ezt növelni? Vagy bármi? Puff semmi nem megy :D -
PetiM44 #24 Egy kép a játékból. -
PetiM44 #23 Nem kell angolra tenni a billentyűzetet. Ha nem angol, akkor a vonatbefolyásolót az ö gombbal lehet kezelni.
#21: Szerintem nem csinálsz rosszul semmit.
Az elindulás módja billentyűkkel:
Ctrl + E
D
.
Ennyi. Ha felsővezeték van feletted, akkor a D előtt nyomsz egy Ctrl + P-t. -
spy803 #22 Angolra tedd át a billentyűzetet (Shift+alt) 0 gombbal éberségi kikapcsol. Alsó szedő esetén ctrl+I gombbal teszed fel az alsó szedőt. W gombbal megfelelő sebességbe rakod. "." menetet adod. -
#21 Nekem a szerelvények legtöbbször nem indulnak el!
Mit csinálok rosszul???
vezetőállás be-> ajtó becsuk-> áramszedő fel-> hiába nyomom a "." gombot nem indul el!
Mit csinálok rosszul? -
PetiM44 #20 Ó, köszönöm szépen... :) -
spy803 #19 A 0 gombbal akkor működik, ha angolra teszed a billentyű kiosztást. Közben rájöttem sok dologra.:) -
PetiM44 #18 Elnézést a késői válaszokért, most tudtam feljönni.
A programot nem én neveztem el, kérdezd meg a készítőjét. Mellesleg a Rotterdam metro nevű hálózat a föld felett megy, és ez arra hasonlít.
A #6 hozzászólásban látható videó nem a jelenlegi változat, már van annál újabb is.
A vonatbefolyásolót elvileg a 0 gombbal lehet működtetni, de nekem nem működik. A vonat végébe a képernyő alján látható panelen lehet (ha nem látszik, oda kell vinni a kurzort).
RSG2-vel meg pont ugyanúgy kell elindulni, mint bármelyik másikkal. Ctrl + F4 vezetőállás be, és a ponttal gázt adsz. :) -
#17 rsg2-vel hogyan kell elindulni? :DDD azzal nem sikerül :D -
#16 sok helyen nem -
#15 de kijön a felszínre is néha :D -
#14 A metró nem a föld alatt jár? Ez inkább vonat mint metró. -
#13 padlógázzal :D -
spy803 #12 nekem tökre bejött.
Csak azt nem tudom hogy mivel lőjem le az éberségjelzőt, illetve a vonal végén hogy menjek át a vonat másik végébe. -
#11 inkább hév -
#10 ez most inkább villamos szimulátor mint metró. -
spiczi91 #9 Arra várhatsz... -
#8 én meg a 4 es metrót várom meg. -
#7 Én majd megvárom a Metro Simulator 4-et :D -
spy803 #6 -
#5 képeket kérnénk... -
#4 letöltöttem,de nincs telepítője!
Te hogy raktad fel .000 fájl van,de hát.... -
PetiM44 #3 Nem tudom... De itt lenne az ideje... :) -
#2 tirexi vajon mikor készít ebből fúhédzsí videót? -
PetiM44 #1 Holland gyártmányú ingyenes vasúti szimulátor. Érdemes kipróbálni.
Letölthető innen. A billenytűzet kiosztásban van néhány hiba, ezért amire már rájöttem azt ide leírom:
"." és "," a gáz- és fékkart működtetik, a "." előre, a "," hátra mozgatja.
Shift + F4 az éppen aktuális vezérlőpultot kikapcsolja, Ctrl + F4 pedig pekapcsolja.
Ctrl + P felemeli az áramszedőket, Shift + P leengedi.
Ajtók:
Delete: bal oldalt nyit
Insert: bal oldalt kiold*
End: jobb oldalt nyit
Home: jobb oldalt kiold*
* = lényegében egyedi nyitásnak nevezném.
Shift + O az éppen aktuális kabin kapcsolószerkezetét oldja ki, tehát szét lehet kapcsolni vele a kocsikat.
A többiről a kézikönyv tájékoztat minket (angol nyelven).