6
  • menetrend
    Úgy tudom a könyv és a mozifilm igen nagy vonalakban követi egymást.
    Amiket eddig hallottam róla, azok alapján a címen és a sárkányokon kívül nem sok közös van bennük.
    Ha valaki olvasta már a könyvet, írhatna pár sort ide hogy szerinte milyen is pontosan.
  • hypno
    Ha nem egy eredetileg lezárt történethez próbálnak egy izzadságszagú folytatást csinálni, akkor akár jó is lehet.
    Egy könyvsorozat garancia lehet rá. Mint pl. a Harry Potter, vagy a Gyűrűk ura.
  • bmw
    Jo volt ez a sarkanyos, johet tobb.:)
  • e57
    A folytatások nem feltétlenül rosszak. Ha van jó és eredeti ötlet akkor egy sokadik rész is jó lehet.
    Mondjuk az tény hogy egy ütős sokadik rész az ritka mint a fehér holló. :)

A Shrek 2 még elég jó volt (bár nem annyira mint az első része), viszont a Shrek 3 már csapnivaló szerintem.

Annyiból hasznos volt ez a hír, hogy megtudtam, ki van adva könyvben. Azt hiszem beszerzem.
  • winnie
    nem feltétlenül. sőt, idővel nehezebb. de a közönséget egyértelműen az érdekli, amit már ismer. de téged nem kell, hogy zavarjon, gondolom, nem szoktál folytatásokat nézni. akit érdekel, az meg megnézi.
  • danianevem
    A Shrek után a többi meséről is lenyúzzák a bőrt... Persze könnyebb egy folytatást elkészíteni, mint valami újabbat kitalálni.