24
Gal6 - A stratégia
-
Zero 7th #24 Inkább azért, mert kutyát nem érdekel a 628. Travian klón... -
Carmageddon #23 Én már leálltam vele rég. -
Carmageddon #22 Aha, de ha írnak bele akkor az első helyre megy és kitűnik, azt csak észreveszik lol. -
#21 Mi érdekel? Az a baj nem sokan tudják szerintem hogy van ez a topik és ezért van itt ilyen csend. -
Carmageddon #20 És hogy haladtok benne nem mondtok semmit se, olyan csend van itt. -
#19 Igen már elég régóta! -
Carmageddon #18 Ti még nyomjátok ezt? -
Carmageddon #17 Most elég ramatyul állok. -
Carmageddon #16 Én is elkezdtem játszani vele egész jónak tűnik. -
#15 Semmi különös.
Csak mostmár vagy elég sokan csatlakoztak az ISZ - hez -
#14 miért mi lett az ISZ-el? -
#13 A REN-is ISZ tag volt úgy emlékszem. -
#12 Én 2 forduló óta vagyok tagja az AVR szövinek.
Nagyon jó szövetség. -
#11 régebben volt hogy egy kis szövetségben voltam, ami a ren védelme alatt állt majd beolvadtunk -
ferenc001 #10 Ex-UHH-s, vagy toboroztak a REN-be? -
#9 ren -
#8 Hali!
Megkérdezhetem melyik szövetségben voltál?
-
#7 én ebben a fordulóban hagytam abba egy időre
nem sok időm volt mostanság játszani vele,
annyi mondjuk jó volt hogy pénzért már nem lehetett venni roidokat, csak nyersanyagot, bár így is ugyan az az ember volt az 1. aki szokott:\ -
#6 én még nagyon régen játszottam a galacticával. volt egy hent, aki uralta az egész játékot, kb. annyit is ért :(
volt valami hasonló játék, nem tudom már mien, de azt tudom, hogy egy egész szövetséget csaltam velük, még a béta verzióban :D -
ferenc001 #5 Sokban különbözik a többi böngészős játéktól, főleg hogy itt inkább a szövetségi stratégián van a hangsúly, egyedül lehetetlen boldogulni, alapjában egy nagyon jó játék lehetne, de teli van csalókkal/korrupt modikkal és adminokkal. Én csak ezért hagytam abba nagyjából másfél évvel ezelőtt. Persze megeshet hogy teljesen megújult Gal6, de ezt nehezen hiszem. -
#4 D:)
-
Thanatos #3 246. browser szar? óje... :/ -
#2 és vele a kudarcra:D -
#1 Üdv. Ezt a topikot azért nyitottam, hogy meg lehessen beszélni a Gal6 játékkal kapcsolatos dolgokat.
Forrás:Gal6
Leírás a játékról:
Eljött a Te időd!
A Gal6 Univerzumban minden hadúrnak saját planétája van: ez az otthona, melyet bár feldúlhat az ellenség, azonban el senki sem veheti tőle. Ez a planéta azonban csak egy aprócska porszem a világűr végtelen sötétjében. Egyedül mindenki esélytelen, csak szövetségesekkel lehet sikeres.
A szövetség tagjai védelmet nyújtanak egymásnak, összehangolják a munkájukat, és együtt támadják ellenségeiket. Mindenkinek megvan a maga szerepe és feladata: A gyengébbek védelmet élveznek, és erejükhöz mérten segítik a többieket, míg a szövetség legtapasztaltabb és legkiválóbb tagjai valódi hatalmat kapnak, és komoly felelősség nyugszik a vállukon.
...Termelj, fejlessz, köss szövetségeket és harcolj bátran, de bölcsen: csak így győzhetsz...
Ne feledd, ebben az Univerzumban a végső szót mindig a fegyverek mondják ki. A szövetségeseid pedig nem vívhatják meg helyetted a háborúid. Ezért legyél mindig kész a harcra, védd meg magad, ha megtámadnak, és rohand le az ellenséged, amikor az kiszolgáltatott! Légy számító és kegyetlen: Itt a szelídek nyerik el méltó büntetésüket!
Készülj a harcra...