Gal6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: zboard25
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
nem sok idõm volt mostanság játszani vele,
annyi mondjuk jó volt hogy pénzért már nem lehetett venni roidokat, csak nyersanyagot, bár így is ugyan az az ember volt az 1. aki szokott:\
volt valami hasonló játék, nem tudom már mien, de azt tudom, hogy egy egész szövetséget csaltam velük, még a béta verzióban 😄
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Forrás:Gal6
Leírás a játékról:
Eljött a Te idõd!
A Gal6 Univerzumban minden hadúrnak saját planétája van: ez az otthona, melyet bár feldúlhat az ellenség, azonban el senki sem veheti tõle. Ez a planéta azonban csak egy aprócska porszem a világûr végtelen sötétjében. Egyedül mindenki esélytelen, csak szövetségesekkel lehet sikeres.
A szövetség tagjai védelmet nyújtanak egymásnak, összehangolják a munkájukat, és együtt támadják ellenségeiket. Mindenkinek megvan a maga szerepe és feladata: A gyengébbek védelmet élveznek, és erejükhöz mérten segítik a többieket, míg a szövetség legtapasztaltabb és legkiválóbb tagjai valódi hatalmat kapnak, és komoly felelõsség nyugszik a vállukon.
...Termelj, fejlessz, köss szövetségeket és harcolj bátran, de bölcsen: csak így gyõzhetsz...
Ne feledd, ebben az Univerzumban a végsõ szót mindig a fegyverek mondják ki. A szövetségeseid pedig nem vívhatják meg helyetted a háborúid. Ezért legyél mindig kész a harcra, védd meg magad, ha megtámadnak, és rohand le az ellenséged, amikor az kiszolgáltatott! Légy számító és kegyetlen: Itt a szelídek nyerik el méltó büntetésüket!
Készülj a harcra...
Steam: zboard25