266
Alex Mercer kalandjai tovább folytatódnak
-
#63 Titanium 2.0 lesz benne.
Ennek az előző verziója volt az első rész alatt.Bár a videók alapján nem sokat fejlődött legalábbis szerintem! -
#62 Lehet már tudni milyen engine lesz a játék alatt? Remélem jóval szebb lesz mint az 1-é. -
#61 Intro! -
#60 Prototype 2: Blackwatch Collector's Edition részletek -
#59 Pár új kép! -
#58 Késik a PC verzió! Júliusban jelenik meg -
#57 Bemutatkozik a Radnet Edition -
#56 Minden idök leggyengébb előrendelői bonuszai. -
#55 Na ahogy elnézem ott újítanak, ahol a leginkább szükség volt rá: lecserélték az art directort, és a lead designert is. Az első résznél a látvány miatt sírtak a legtöbben (joggal), most az is faszájos lesz. Nekem mondjuk jobban fájtak az irányítással kapcsolatos problémák, és hogy rohadt statikus volt az egész játékmenet, hamar meg lehetett unni. Szóval tartalom az mehetne bele bőven, mint az Arkham Citybe. -
#54 Egy kis videó -
#53 Fejlesztői napló! -
#52 GC 11: Blackwatch Trailer -
#51 Ízelítő és interjú -
#50 A Comic-Con-on mutatnak majd gameplayt! -
#49 Activision today announced the Prototype 2 release date is set for 2012 24th April (In North USA) and 27th April here in Europeland. -
gémszar -
#47 Előzetes Trailer! -
lammaer #46 Átkozottak, hoznák már ki....
Most fejeztem be a darksiderst (ami bár tök más sztori, hasonnló konzolós bunyós stílus), és már nagyon várom a proto2-t (kevés ilyen jellegú játék van PCn). -
#45 Új képek
na ez döfi! -
#44 csak én érzem úgy hogy ez már kész van, csak az activision visszatartja mert már be vannak táblázva a megjelenéseik mostanában? -
DemonHunterW #43 Ütős fejlesztői napló játékmenet jelenetekkel! -
Fészbuksin kurva sokan like-oljak:S
-
#41 ez kellett mint egy falat kenyér... -
DemonHunterW #40 [URL=http://www.demonicplayer.hu/2011/03/12/prototype-2-uj-trailer-a-horizonton/]"Berepült" egy új trailer![/URL] -
#39 -
#38 GDC 11: Extended VGA Trailer -
#37 Na ezt nem is tudtam. -
#36 Nem alexxel leszünk, hanem ellene. -
#35 Alex kapusnyi nélkül, + heli támadás :D
-
DemonHunterW #34 Prototype 2 - Az első fejlesztői napló-féleség! -
#33 akkor dögöjjenek meg ha nem lesz pc-re -
#32 A Prototype 2 2012-ben fog megjelenni Xbox360-ra és PS3-ra. A PC-s port lehet nem fog készülni. Az első részből több mint 2 millió példányt adtak el, pedig csak single player tartalmú a játék.
Hatalmas bemutató április környékén várható....
hamar átfutottam egy külföldi oldalt. -
#31 -
#30 trailer -
#29 2012-ben jön csak :( -
#28 Jól van ne tessék már komolyan venni. C'maaan. -
#27 Hát akkor mondjam azt Freerun vagyis Szabadfutás ? ami ugyanaz mint a Parkour és ha jól emlékszem így hívták a Prototype ba. -
Knabb #26 Prototypeban parkour? :D:D -
#25 AC1 et toltam ki vagy kétszer, de az tényleg már kicsit monoton volt a végén, azt igazából csak a Parkour miatt játszottam mint a Mirror's Edge et, ezért is várom a Brink et :D Viszont a Prototype ban megvolt a jó kis Parkour, megvolt a hentelés, a látványos képességek, pl Assasinban csak a counter-attack ok voltak látványosak a többi igazából átlagos volt. Végül is mind a két sztori elég "reális" volt, nem azt nézve hogy a hősünk kinyír mindenkit, hanem a kerettörténet, de a Prototype-é jobban begyere. Bár nálam ez nem mérvadó, mert mindent kitalálok a játék felénél szinte mindig (meg sajnos a sorozatoknál is, kiküldtek a szobából mert 1. évad Sara Conor felénél elmondtam a végét :D) szóval, mind a kettő tele van rejtélyekkel. Ha dobnak egy kis pálya változatosságot a sok felhőkarcoló mellé és a történet hasonlóan jó lesz, és nem szúrják el a harcrendszert, akkor várós. AC2 őt kipróbáltam kb 20 perc után nem volt kedvem hozzá. De hát "Kinek a pap, kinek a kettő haljál meg." Jobb lesz neked ez, mert én ilyen HSZ eket írok, ha már ez is számít :D -
lammaer #24 Na, ha az ilyen fajták mint te rajonganak az AC2-ért, akkor biztos vagyok benne hogy nekem jobb lesz a Proto következő része...